Gönderen Konu: 262 üst olur  (Okunma sayısı 532 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
262 üst olur
« : 20 Ağustos 2008, 18:33:40 »
262 üst olur


261 İNGİLTERE-ÇEK CUM. 1 1.45
WEMBLEY'DE İngiltere, Çek Cumhuriyeti'ni konuk ediyor. İngiltere, 2008 grup elemelerinde son maçında Hırvatistan'a 3-2 yenilerek şampiyonaya katılmaya hak kazanamamıştı. En büyük sorumlu olarak McClaren gösterilmiş ve yerine İtalyan hoca Capello getirilmişti. Capello'nun gelişiyle canlanan İngilizler, 
2010 Dünya Kupası'nı hedefliyor. Çek Cumhuriyetiyle yapacakları hazırlık maçında Beckham kadroya dahil edildi. Çekler'den daha iyi olduklarını düşünüyorum.

262 ALMANYA-BELÇİKA 2.5 ÜSTÜ 1.55
ALMANYA'NIN muhtemel kadrosuna baktığımda sadece kalede Lehmann'ın yerinde bir değişiklik olduğunu görüyorum. Lehmann'ın yerine Enke, Wiese ikilisinden biri forma giyecek. Diğer hatlarda takım hemen hemen 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki futbolculardan kurulu. Almanlar, ofansif yönü güçlü futbolculardan kurulu. Özellikle Podolski, Klose gibi forvetleriyle rakip defansları yıpratıyorlar. Belçika'da Dembele, Kombany ve Vermaelen gibi önemli futbolcular yok. Almanya, mutlak favori. Yüksek oranıyla da üst seçeneği düşünülmeli.

315 SAO PAULO-ATLETİCO PR 1 1.20
SON hafta lider Gremio'ya yenilen Sao Paulo, 4.'lükten 5.'liğe geriledi. Gremio önünde sergilenen futbol pek de iyi değildi. Eğer zirveye oynamak istiyorlarsa daha iyi performans sergilemeleri gerekiyor. Sahasında Atletico PR'yi geçeceklerdir. Sao Paulo, evinde oynadığı 10 maçın 7'sini kazanmayı başardı. Konuk ekip ise deplasmanda gerçekten çok kötü. Ev sahibi, Atletico PR karşısında mücadelenin mutlak favorisi.

334 KOLOMBİYA-EKVATOR 1 2.00
GÜNEYAmerika Dünya Kupası elemelerinde aynı grupta bulunan iki ekip, ABD'de hazırlık maçında karşılaşıyor. Kolombiya'nın grupta yenilgisi yok. Çok formadalar. Ekvator ise bir türlü istediği performansı sergileyemilor. Kolombiya karşısında tutunamazlar.
Fatih SARICA
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır