Gönderen Konu: Bereberlik ön planda  (Okunma sayısı 372 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bereberlik ön planda
« : 06 Ağustos 2008, 21:42:19 »
Bereberlik ön planda

Çaykur Rizespor-Konyaspor ve Kartalspor-Boluspor maçlarında eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.


334 ÇAYKUR RİZE-KONYA 0 3.20
RİZESPOR, kadrosunu baştan aşağı yeniledi. Mavi-yeşilliler, turnuvada yaptığı maçlarda Kasımpaşa'yı 1-0, Orduspor'u 2-0 yenerken, Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Santrfor Şadi Çolak, üç maçta da gol atarak formda olduğunu gösterdi. Konya ise daha önce düzenlenen Kartepe Cup Futbol Turnuvası'nın final 
maçında Altay'ı farklı mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Yeşil-beyazlılar, son hazırlık maçında Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. Bu karşılaşmada öncelikli tercihim beraberlik.

526 KARTAL-BOLU 0 2.90
KARTALSPOR ve Boluspor, daha önce Patalya Cup Futbol Turnuvası'nda yaptıkları maçta 1-1 berabere kaldılar. Kartalspor, eğer uyum sorununu kısa sürede giderebilirse, ligde iyi işler yapabilir. Bordo-beyazlıların, savunma kurgusunu en kısa zamanda oturtması gerekiyor. Boluspor, oynadığı hazırlık maçlarında bir türlü istenen skorları elde edemedi. Kırmızı-beyazlıların Eskişehirspor yenilgisinin şokunu en kısa zamanda atması gerekiyor. Birbirlerine üstünlük kurmaları zor gözüküyor. Sizlere beraberlik önerebilirim.

531 ALTAY-HACETTEPE 2
YENİ sezonda şampiyonluk hesapları yapan Altay, kadrosuna çok önemli oyuncular aldı. İlk hazırlık maçında Konyaspor'u yenen İzmir temsilcisi, Kartepe Cup'ın final maçında Kocaelispor'a farklı yenilince, şampiyonluk kupasından oldu. Siyah-beyazlılar, Gaziantep Belediyespor karşısında 4-1 önde götürdüğü maçı, son 20 dakikada yediği gollerle 5-4 yitirdi. Hacettepe, Gençlerbirliği ile oynadığı final maçını 4-0 kaybetti. Rakibine oranla daha oturmuş kadroya sahip olan mor-beyazlılar, maçın favorisi.

532 MANİSA-GÜNGÖREN BLD. 1
LEVENT Eriş yönetimindeki Manisaspor, tüm maddi ve manevi imkanlarını kullanarak süper bir kadro kurdu. Siyah-beyazlıların turnuva maçlarına tam kadro ile çıkması bekleniyor. Süper Lig'den düşen ve sponsor desteğinden olan bir kulübün, bu kadar iyi bir kadro kurması haki-katen sevindirici bir olay. Manisaspor, büyük bir aksilik yaşanmazsa üç puanın sahibi olur. Bank Asya 1. Lig'in yeni takımlarından Güngören Belediyespor, maddi sorununu bir türlü aşamadığı için istediği futbolcuları kadrosuna katamadı. Beraberlik almaları büyük başarı olur.

533 DARDANEL-MALATYA 2
ÇANAKKALE Dardanelspor, kadrosundaki deneyimli futbolcular ile yollarını ayırırken, dış transferde genç oyunculara ağırlık verdi. Kırmızı-beyazlılar, Hermak'ın düzenlediği Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası'nda zorlanmasına karşın şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Bu da genç oyuncuların takıma çabuk adapte olduğunu gösterdi. Malatyaspor, yaptığı hazırlık maçında GASKİ'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Çanakkale Dardanelspor, her ne kadar gençlerle etkili olsa da sarı-kırmızılıları, tecrübesiyle bu karşılaşmanın favorisi olarak görüyorum.

544 BOZÜYÜK-İSKENDERUN DÇ 0
BOZÜYÜKSPOR'UN Bolu'da yaptığı karşılaşmaların büyük bölümünü izledim ve zevk aldım. Savunmada zaman zaman sıkıntı yaşamalarına karşın, gol yollarında problemleri yok gibi gözüküyor. Ali Öztürk gibi golcüye sahip olan Bozüyükspor'un ligde iyi şeyler yapacağını şimdiden söylemek isterim. İskenderun Demir Çelikspor, bu turnuvada as futbolcularına yer vereceği için beraberlik ön planda olmalı.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır