Gönderen Konu: G.Antepspor, A.Gücü'nü bekliyor  (Okunma sayısı 713 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
G.Antepspor, A.Gücü'nü bekliyor
« : 06 Eylül 2008, 13:54:08 »
Turkcell Süper Lig'de iki haftada 6 puan toplayan Gaziantepspor'da gözler Ankaragücü maçına çevrildi.

Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantepspor'da antrenmana katılan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Ankaragücü maçına iyi hazırlandıklarını hatırlatarak gol yollarında iyi olan Brezilyalı futbolcu Tabata'dan daha çok verim alabileceklerini söyledi. Sağlam, Tabata'nın her geçen gün performansının artırdığını belirterek,

"Tabata farklı ve sıra dışı bir oyuncu. Zaten Brezilya ligini takip eden herkes Tabata'yı yakından tanıyor. Son dönemde kulübü ile ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle böyle bir transferin gerçekleşme şansı ortaya çıktı. Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirerek Ankaragücü maçına çıkmak istiyoruz" dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Erman, ligdeki ilk 4 haftasının zor bir fikstür olduğunu ancak alınan iki galibiyetle birlikte bunu avantaja çevirdiklerini ifade ederek, "İlk 4 hafta zor bir fikstürümüz vardı ve bunu avantaja çevirdiğimizi düşünüyorum. Ama dün futbolda ne yaptığın çok önemi yok. Her hafta kendimizi tekrar ispatlamak zorundasın. Disiplinli ve iyi bir takımız. Umuyorum bu yıl başladığımız gibi devam edeceğiz. Bu hafta sakatlarımızda var ama yinede çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak başladığımız gibi devam etmek istiyoruz. Lige verilen ara havamızı bozacağını sanmıyorum. Tam tersine sakatlı futbolcularımızın iyileşmesi için çok iyi oldu. Ancak Ankaragücü iki haftada da puan alamadı ve hırslı bir takım. Toparlanmaları için bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. İnşallah kendi sahamız ve seyircimiz önünde bu maçtan da galip geliriz" diye konuştu.

Türkiye'de başarılı olmanın anahtarı disiplinli bir takım olmaktan ve iyi defans yapmaktan geçtiğini hatırlatan Erman, "Takımda disiplin şu anda en üst seviyede. Şu ana kadar çok iyi savunma yaptık. Ayrıca oyunun kaderini her an değiştirebilecek oyuncularımızda var. Bunu da iki haftadır başarıyoruz. Dediğim gibi eğer kolay gol yemezseniz geçmiş yılarda yaşadığımız sıkıntıları Gaziantepspor olarak tekrar yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı golcü futbolcu Tabata ise gol yollarında etkili olmaya devam edeceğini belirterek, "Gerçekten çok iyi başladık iki haftada 6 puan ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor. İyi mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz ve inşallah daha güzel sonuçlar alacağız.

Eduardo Beto'nun olmadığı zamanlarda bana destek vermek için geldi. Ben sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Sahada Beto bana nasıl eşlik ettiyse Eduardo da bana bende ona destek vereceğime inanıyorum. Gerçekten ciddi bir ekip. Rakibimizi ciddiye alıyoruz ve kendi sahamızda oynama avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz" dedi.