Gönderen Konu: Hasan Doğan tüm siyasileri birleştirdi  (Okunma sayısı 385 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hasan Doğan tüm siyasileri birleştirdi
« : 12 Temmuz 2008, 00:24:26 »
Hasan Doğan tüm siyasileri birleştirdi

--------------------------------------------------------------------------------

Hasan Doğan'ın adının yaşatılması için memleketi Kastamonu'da farklı siyasi partilerin belediye başkanlarını da vefalarını göstermek için adeta yarışa girdi...
11 / 07 / 2008 12:06
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ani vefatının üzüntüsü yaşanırken, Doğan'ın adının yaşatılması için memleketi Kastamonu'da farklı siyasi partilerin belediye başkanlarını da vefalarını göstermek için adeta yarışa girdi.

-DOĞAN'IN İSMİ KASTAMONUSPOR TESİSLERİNE VERİLDİ-

Kastamonuspor'un Kuzeykent'te yapımı tamamlanan ve Ağustos ayı sonunda açılışı yapılacak olan sosyal tesislere 'Hasan Doğan Kastamonuspor Tesisleri' adı verildiği açıklandı.


-CHP'Lİ BAŞKAN HEYKELİNİ DİKİYOR-

Hasan Doğan'ın doğduğu ilçe olan Abana'nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanı Şevket Yazgan, ilçenin tek meydanı olan Abana Meydanı'na Hasan Doğan'ın ismini verdiklerini belirtirken, meydana Hasan Doğan'ın heykelinin dikileceğini açıkladı.


-BOZKURT STADI'NA İSMİNİN VERİLMESİ GÜNDEMDE-

Abana'nın komşusu olan Bozkurt ilçesinin AK Partili Belediyi Başkanı Engin Canbaz da, Hasan Doğan'ın çok değerli bir insan olduğunu belirterek, ''Hemşehrimizin ismini ilçemizin en güzel sokağında yaşatacağız. Benim şahsi fikrim ise Bozkurt İlçe Stadı'na da isminin verilmesinden yana. Ancak bunu belediye meclisi toplandıktan sonra karara bağlayacağız'' dedi.


-KÜRE'NİN EN GÜZEL SOKAĞINA İSMİ VERİLİYOR-

Küre ilçesinin Anavatan Partili (ANAVATAN) Belediye Başkanı Engin Ayrancı da Hasan Doğan'ın Kastamonu için ve Türkiye için hem önemli bir işadamı hem de önemli bir spor adamı olduğunu belirterek, ilçesinin en güzel sokağına Hasan Doğan'ın isminin verileceğini açıkladı.


-CİDE STADI'NIN ADI, ''HASAN DOĞAN STADI'' OLDU-

Cide ilçesinin Demokrat Partili (DP) Belediye Başkanı Nejdet Demir de, ilçede bulunan tek stadın adını, ''Cide Hasan Doğan Stadı'' olarak değiştirdiklerini, ilçede bulunan bir caddeye de Hasan Doğan'ın isminin verileceğini söyledi.


-TOSYA OLİMPİK ATIŞ POLİGONU'NA HASAN DOĞAN İSMİ VERİLDİ-

Tosya ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Sait Gülabacı da, ilçede yapım aşamasında olan Olimpik Atış Poligonu'na ve yine ilçenin en güzel sokağına Hasan Doğan isminin verileceğini söyledi.


-TAŞKÖPRÜ'DE SPOR KOMPLEKSİNE HASAN DOĞAN'IN İSMİ VERİLDİ-

Taşköprü ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Günay da, Hasan Doğan'ın yerinin doldurulamayacak bir işadamı, spor adamı ve Kastamonulu olduğunu söyledi.

Günay, Hasan Doğan'ın isminin ilçede bulunan bir sokağa verildiğini, ayrıca yine Kendir Fabrikası bölgesinde yapım aşamasında olan çok amaçlı Spor Kompleksine de Hasan Doğan'ın ismini verdiklerini açıkladı.
AA
__________________
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs