Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Ejder Vahim - 23 Haziran 2008, 14:22:41Alıntı yapılan: ~ FeNeRqRaL ~ - 23 Haziran 2008, 11:32:21bu takımlar hile var tekrardan çek kuraları yoksa ben çekicem ?tottenham gelince sana hemen hile var yok ya daha maçlarını doğru düzgün yapmıyon bi de onlara karışıyonyaw kardeşim benim amacım kendim değil sitenin menfaatleri ben turnuvada olmasamda olur tamam mı bana ole gelip artist artist konuşma her istediğime de karışırım yetkim bunu gerektiriyor.sen herhalde eski adamlar dan birisin (mesut,dragon,souzo vs..) çekemiyon galiba?
Alıntı yapılan: ~ FeNeRqRaL ~ - 23 Haziran 2008, 11:32:21bu takımlar hile var tekrardan çek kuraları yoksa ben çekicem ?tottenham gelince sana hemen hile var yok ya daha maçlarını doğru düzgün yapmıyon bi de onlara karışıyon
bu takımlar hile var tekrardan çek kuraları yoksa ben çekicem ?
Alıntı yapılan: ~ FeNeRqRaL ~ - 23 Haziran 2008, 17:51:17Alıntı yapılan: Ejder Vahim - 23 Haziran 2008, 14:22:41Alıntı yapılan: ~ FeNeRqRaL ~ - 23 Haziran 2008, 11:32:21bu takımlar hile var tekrardan çek kuraları yoksa ben çekicem ?tottenham gelince sana hemen hile var yok ya daha maçlarını doğru düzgün yapmıyon bi de onlara karışıyonyaw kardeşim benim amacım kendim değil sitenin menfaatleri ben turnuvada olmasamda olur tamam mı bana ole gelip artist artist konuşma her istediğime de karışırım yetkim bunu gerektiriyor.sen herhalde eski adamlar dan birisin (mesut,dragon,souzo vs..) çekemiyon galiba?sana takımmı begendirecem bide . adam psv bise demiyoo