Gönderen Konu: Efes Pilsen Kaçan Galibiyete Üzülüyor  (Okunma sayısı 624 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Efes Pilsen Kaçan Galibiyete Üzülüyor
« : 18 Kasım 2006, 05:43:45 »
Efes Pilsen Kaçan Galibiyete Üzülüyor

--------------------------------------------------------------------------------

TAU Ceramica'ya deplasmanda 68-65 mağlup olan Euroleague temsilcimiz Efes Pilsen'de moraller bozuk.


Efes Pilsen Antrenörü Oktay Mahmuti, yaptığı açıklamada, rakipleri TAU Ceramica ile aralarında kadro yapısı olarak önemli farklar olduğunu vurgulayarak, ''Mucizelere bu işte yer yok. Sıkıntılarımız var. Var gücümüzle mücadele etmeye, takım konseptimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz ama TAU Ceramica'nın kadrosuyla bizim kadromuzu kıyaslayamayız'' dedi. TAU Ceramica'nın zor bir deplasman olduğunu kaydeden Mahmuti, ''Hızlı hücumlardan sayı üretebildiler ve biz ise hücumda sıkıntı çektik. İkinci yarı müdafayı oturtmamıza karşın çok basit hatalar yapıp, hücum ribauntları verdik, top kayıpları yaptık. Bütün bunlara rağmen maç bir noktada bize döndü. Belki de galip gelecektik ama olmadı'' diye konuştu.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun da lacivert-beyazlı takımın saha içinde yaptığı basit hatalardan yakınarak, ''Bu kadar basit hatalardan maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum. İkinci yarı iyi mücedele ettik. Son dakikada farkı 1 sayıya da indirdik ama bize galibiyeti getirecek noktada yine hatalar yaptık. Bence TAU Ceramica gibi güçlü bir takımı İspanya'da elimizden kaçırdık. Bu kadar basit hataları yapma hakkımız olmamalıydı'' ifadelerini kullandı.
Kadro konusunda sıkıntılar çektiklerine değinen Özerhun, özellikle oyun kurucu mevkiinde eksikleri bulunduğunu dile getirerek, şunları söyledi: ''Cüneyt yorulup, Barış da çok başarısız olunca bizim en büyük sayı silahımız olan Nicholas topu getirmek zorunda kalıyor. Hem getirip hem atmak ise kolay olmuyor. Yine de oyuncularımız ümit verdi. Biz gösterilen mücadelen memnunuz. Tabii ki yenseydik çok sevinecektik ama ilerisi için de iyi bir sinyal oldu bizim için.''