Gönderen Konu: SERVETİMİZ YOK!  (Okunma sayısı 1125 defa)

Çevrimdışı C3MALAKKo

  • Osc Çizik Üye

  • 1. SINIF ÜYE
  • *
  • İleti: 20.507
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
SERVETİMİZ YOK!
« : 20 Haziran 2008, 12:58:08 »
SERVETİMİZ YOK!

Milli Takımımızda Hırvatistan maçı öncesi kuşkusuz bizi derinden yaralayan haber Servet Çetin'in mücadelede sakatlığı sebebiyle oynayamayacak olması. Servet'in sakatlığının artık ciddi bir boyut aldığı ve yarı finale kalsak dahi sahada yer alamayacağı ifade edildi. Bu sakatlık belimizi tamamen büktü.

Gökhan Zan, Emre Güngör'ün ardından bir stoper oyuncumuzun daha sakatlanması tarihimizin en önemli maçlarından biri olan Hırvatistan maçı öncesi moralleri bozdu. Fatih Terim'in geri dörtlüde sakatlığı tam olarak geçmeyen Gökhan Zan'a görev vermesi bekleniyor. Öte yandan Emre Belözoğlu ve Tümer Metin'in de sakatlıkları devam ediyor.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, kart cezalısı Volkan'ın yerine Rüştü, Aurelio'nun  Terim, son anda Hamit'i orta alana kaydırıp, Mehmet Topal ile ikili yapıp, Sabri'yi sağ beke alabilir. Sakatlanan Emre Güngör'ün yerine ise Emre Aşık'ın forma giymesi kesin gibi...

TERİM: "SONUCA GİDECEĞİZ"

Terim maç öncesinde çok ciddi anlamda bir mücadelenin eşiğinde olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Bu akşam bizim için yüz yıl savaşları başlıyor. Belki 90 dakika, belki 120 dakika, belki de penaltılarla sonuca gideceğiz. Bunların hepsine hazırlıklı olacağız. Biz hep geriden geldik, Hırvatlar daha hiç geriden gelmedi ve mağlup olmadı. Umarım onlara bu duyguyu geride kalma ve mağlup olma duygusunu yaşatırız. Maça galibiyetle başlayan biz oluruz.''

Terim, maçın uzatmaya veya penaltı atışlarına gitmeyeceğini umduğunu ifade ederek, ''Futbolcularıma da bu yönde bir telkinde bulunmadım. Gönlüm 90 dakikada, hatta daha erken sonuca gitmekten yana'' ifadesini kullandı.