YA MAÇTAN SONRA NEDEN BÖLE YAPIYORSUNUZ tebrk edin ,eleştirmeyn ,gelmiş şanslıydın full q+w ,ee kardeş sende yapıon bişemi diyorum ,maç 3-0 oş kaleye kaçırdı bir tane maç sonnda oonu atsaydım felan filan ,eee şans diyon o boş kale posizyonunda km şanslıydı kalecyle vuryom atmıor düşüor önnüne LA İLAHE İLLALLAH , net 2 atağn var biri gol oldu biride boş kale başka yok diğerleri uzaktan felan..bende sevmiom böle anlatmayı ama napim ...sinirleniom insan bi tşk eder geçer neyse arkdaşa maçtan dolayı teşekkürler
abisi maç bittikden sonra ben seni trbrik etmedimmi

sadece şanslıydın dedim ki öyleydinde sen 5 kez geldin 4 ü defansının kanatından qw gibi bişey yaparak 1 ide 4-1 den sonra ben defansda bas yapdım ordan araya girip attın
sonra benim 0-0 iken çeza sahasının kanatından çekdiğim şut üst deregin hemen üstünden üst aglarda kaldı,
şutumun biri cataldan dündü,
ortaladıgım topa eto kafayı vurdu kalcin şansla falan diregin tam dibinde kurtardı ,
bu anlattıgım olaylar olrken sen boyna kendi sagandan ileriye defansın arkasına topu nasıl acagını düşündügün için hatırlayamaya bilirsin :(alk)
ve 3-0 dan sonra kalecinide gecdiğim birposizyonda top açayim bi fazo alarak diregin dipinden dışarı çıkdı...
bunlardan dolayaı sen şanslıydın ben şanssızdım ama sen lafı mı nerenden anladıysan başladın çins çins msj atmaya

bana şunu söyle birkez paslaşarak ortasahayı gecdinmi

tüm posizyonların kendi sahandan dayayarak gelişdi...