ii ama kardes 20 mi yerine 36 kişi olsa olmazmı hemde daha ii olur
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 01 Aralık 2006, 14:43:58ii ama kardes 20 mi yerine 36 kişi olsa olmazmı hemde daha ii olur metecim 36 kişi çok fazla olur ve sonun getiremeyiz bu elemenin 20 kişi iyi ilk 18e girmek için oynanıcak belirli bi süre vericez tabi bu süre biraz uzun olucak fazla değil merak etmeyinde nese hem bu ligin 2.ligide olucak 9kişillik 1. lig 9 kişilik 2. lig böle daha iyi olur diye düşündüm eğer 1.ligten ayrılıcak arkadaş olursa 2.ligten oynayan bi arkadaş getiricez 1.ligte direk kayıt olmucak 2.ligte mücadele eden arkadaşımız getirilir böle dah adil yoksa 2.ligin bi anlamı kalmaz
ama isteyen istediği takımı seçsin ama türkiye liginden olcak öle daha ii olur bence hem haksızlıkda olmaz isteyen türkiye liginden istediği takım seçer
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 04 Aralık 2006, 13:09:29ama isteyen istediği takımı seçsin ama türkiye liginden olcak öle daha ii olur bence hem haksızlıkda olmaz isteyen türkiye liginden istediği takım seçer mete herkes istediği takımı seçebilir diyosun ligi kurdurpumuzda istediğin takımları alamıcaksın istediğin takımlar seçilmiş olucak sana güçsüz takımlar kalıcak ve tatsızlık olucak işte yöneticiler ii takımları seçti bize bunlar kaldı flaan diye tatsızlık çıkıcak sölenmeye başlanıcak en iyi adil karar buydu bunu uygulucaz herkes kendini ispatlar hak ettiği yere gelir takımını alsın diyorum ben hem eylenceli geçiceğine inanıyorum ama sabırlı olun