Gönderen Konu: TÜRKİYE LİGİ???  (Okunma sayısı 3480 defa)

Çevrimdışı ultrAslan54

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 8
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: TÜRKİYE LİGİ???
« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2006, 13:04:52 »
o zaman elemeye grek yok zaten 36 kişi takılıo en fazla sürekli!O YÜZDEN BÖLE İYİ!

Çevrimdışı ๓ยς๏™

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 11
  • αηтιƒєηєя5çє
    • MSN Messenger - anti_fener_20_45@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 03 Aralık 2006, 13:29:42 »
Türkiyi ligi bitmek bilmez yani feelan filon....

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 03 Aralık 2006, 16:10:59 »
ii ama kardes 20 mi yerine 36 kişi olsa olmazmı hemde daha ii olur

metecim 36 kişi çok fazla olur ve sonun getiremeyiz bu elemenin 20 kişi iyi ilk 18e girmek için oynanıcak belirli bi süre vericez tabi bu süre biraz uzun olucak fazla değil merak etmeyinde nese hem bu ligin 2.ligide olucak 9kişillik 1. lig 9 kişilik 2. lig böle daha iyi olur diye düşündüm eğer 1.ligten ayrılıcak arkadaş olursa 2.ligten oynayan bi arkadaş getiricez 1.ligte direk kayıt olmucak 2.ligte mücadele eden arkadaşımız getirilir böle dah adil yoksa 2.ligin bi anlamı kalmaz ;)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2006, 10:13:49 »
ii ama kardes 20 mi yerine 36 kişi olsa olmazmı hemde daha ii olur

metecim 36 kişi çok fazla olur ve sonun getiremeyiz bu elemenin 20 kişi iyi ilk 18e girmek için oynanıcak belirli bi süre vericez tabi bu süre biraz uzun olucak fazla değil merak etmeyinde nese hem bu ligin 2.ligide olucak 9kişillik 1. lig 9 kişilik 2. lig böle daha iyi olur diye düşündüm eğer 1.ligten ayrılıcak arkadaş olursa 2.ligten oynayan bi arkadaş getiricez 1.ligte direk kayıt olmucak 2.ligte mücadele eden arkadaşımız getirilir böle dah adil yoksa 2.ligin bi anlamı kalmaz ;)
aga 2.ligi ben düşündüm sen diil yaw alıntıdır yazsana :d

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2006, 10:46:18 »
bence ligi şimdi açalım yani ilk 18 e girecekleri belirleriz sonra diğer ligler bitince 1.ve2.ligi açarıs

yani ilk 18i belirleriz şimdi

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2006, 13:09:29 »
ama isteyen istediği takımı seçsin ama türkiye liginden olcak öle daha ii olur bence hem haksızlıkda olmaz isteyen türkiye liginden istediği takım seçer

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2006, 22:59:01 »
arkadaşlar biz gerekeni yapıcaz siz sadece izlemede kalın nadirin fikri ii güsldii güsl bi fikir sundu bize sağolsun onu uygulucaz siz sadece bize bırakın diyorum biz nası ne uygun görüyosa onu yazpıcaz en iyisi en adili size yazdığım msjda idi ha açıcağımız ligh sadece eleme olmucak bunu bilin önemsiz diye sakın aldanmayın şampiyonuda belirlenicek o ligin ;) türkiye ligi içinde sabırsız olmayın acele işe şeytan karışırmış hepimiz burdayız sonuçta :) ;)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2006, 23:03:41 »
ama isteyen istediği takımı seçsin ama türkiye liginden olcak öle daha ii olur bence hem haksızlıkda olmaz isteyen türkiye liginden istediği takım seçer

mete herkes istediği takımı seçebilir diyosun ligi kurdurpumuzda istediğin takımları alamıcaksın istediğin takımlar seçilmiş olucak sana güçsüz takımlar kalıcak ve tatsızlık olucak işte yöneticiler ii takımları seçti bize bunlar kaldı flaan diye tatsızlık çıkıcak sölenmeye başlanıcak en iyi adil karar buydu bunu uygulucaz herkes kendini ispatlar hak ettiği yere gelir takımını alsın diyorum ben hem eylenceli geçiceğine inanıyorum ama sabırlı olun ;)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2006, 07:54:21 »

mete herkes istediği takımı seçebilir diyosun ligi kurdurpumuzda istediğin takımları alamıcaksın istediğin takımlar seçilmiş olucak sana güçsüz takımlar kalıcak ve tatsızlık olucak işte yöneticiler ii takımları seçti bize bunlar kaldı flaan diye tatsızlık çıkıcak sölenmeye başlanıcak en iyi adil karar buydu bunu uygulucaz herkes kendini ispatlar hak ettiği yere gelir takımını alsın diyorum ben hem eylenceli geçiceğine inanıyorum ama sabırlı olun ;)
tamam kardeşim hadi bekliyoruz...fb>>>benim

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2006, 07:54:45 »
kesin olarak ne saman açarıs peki

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2006, 13:34:16 »

ha ben orasını anlamamışım kusra bakma kardes