Gönderen Konu: G.Saray son anda yıkıldı: 2-2  (Okunma sayısı 464 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
G.Saray son anda yıkıldı: 2-2
« : 05 Ocak 2008, 21:32:58 »
G.Saray son anda yıkıldı: 2-2
Fortis Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın gollerini G.Saray'dan 3. dakikada Bursaspor'un kalecisi Vega'nın hatasında Mehmet Topal ve 88. dakikada Mehmet Güven atarken, Bursaspor'un golleri 84. dakikada Volkan ve 90+2. dakikada Tum'dan geldi. Galatasaray grupta bu beraberlikle puanını 4'e yükseltirken, Bursaspor ilk hafta maçlarını bay geçerken, ilk maçında ilk puanını aldı.


Maçın başında hata ve gol!

Maça hızlı başlayan G.Saray'da teknik direktör Feldkamp, uzun bir aradan sonra Ümit Karan ve Hakan Şükür ikilisine ileride şans tanıdı. Bursaspor'un ve Venezuella Milli Takımı'nın da kalecisi olan Vega'nın kısa düşen topunu güzel bir vuruşla ağlara gönderen Mehmet Topal, maçın başında takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından da ataklarını sıklaştıran G.Saray, özellikle Hakan Şükür ve Ümit Karan ile girdiği pozisyonlarda başarılı olamadı. Bursaspor ise ilk yarının sonlarına doğru Tum ile etkili olurken, bereberlik fırsatlarını eline geçirmesine rağmen, bunlardan sonuç alamadı. Böylelikle ilk yarı G.Saray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Bursaspor takımı iki değişiklik ile başladı. Bursaspor taknik direktörü Samet Aybaba, Cihan'ın yerine Ozan'ı ve Veli'nin yerine de Sumulikoski'yi oyuna dahil etti. Bu oyuncu değişiklikleriyle ikinci yarıda etkili olan Bursaspor, özellikle Orkun'un kalesini abluka altına aldı. Bursaspor girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca, G.Saray karşılaşmanın 64. dakikasında Hasan Şaş'ın yerine oyuna Mehmet Güven'i aldı. Bu dakikalardan sonra genelde Bursaspor'un üstünlüğüyle geçen maçta Samet Aybaba son değişiklik hakkında da oyuna Pancu'yu aldı.

Maçın sonlarında üç gol!

Mehmet Topal karşılaşmanın 76. dakikasında sakatlandı. Mücadelenin 79. dakikasında G.Saray'ın yeni transferlerinden Emre Güngör sakatlanan Mehmet Topal'ın yerine oyuna girdi. Maçın son dakikalarında sahada gerginlik hakimdi. G.Saray'ın etkili olduğu dakikalarda Bursaspor'un hızlı atağa çıktığı pozisyonda ceza alanına giren Volkan, plase vuruşla Orkun'u avladı ve takımına bereberliği getirdi. Herkes maç bu skorla bitecek derken, karşılaşmanın 88. dakikasında geri pastan dolayı en direkt serbest vuruş kazanan G.Saray'da, topun başına geçen Mehmet Güven takımını galibiyeti ulaştıran golü attı. G.Saray'ın maçtan galip geleceğini düşünenlere cevabı ise 90+2. dakikada Tum verdi ve attığı golle skoru belirledi: 2-2

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada, Bursaspor kalecisi Vega'nın kısa düşen topunda, topla buluşan Mehmet Topal, meşin yuvarlağı ağlara yolladı (0-1)
24. dakikada, sol kanattan gelişen Bursaspor atağında yapılan ortaya iyi yükselen Tum'un kafa vuruşu, kaleci Orkun'da kaldı.
34. dakikada, Arda'nın orta alandan verdiği pasla buluşan Ümit Karan'ın şık vuruşunu kaleci Vega, son anda kontrol etti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

64. dakikada Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ın vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı.
66. dakikada ceza sahası içinde düşürülen Sercan'ın pozisyonunda hakem Zafer Önder İpek oyunu devam ettirdi.
67. dakikada Bursaspor'un kullandığı korner atışında ceza sahasında topla buluşan Tum'un kafa vurşu direğe çarparak dışarı çıktı.
74. dakikada Uğur Uçar sağ kanattan ceza sahasına sokuldu. Bursaspor'da son anda araya giren savunma topu uzaklaştırdı.
84. dakikada Volkan sol kanattan getirdiği topu yerden plase bir vuruşla ağlara gönderdi. (1-1)
87. dakikada Galatasaray'ın kazandığı çift vuruşta, ceza sahası içerisinde topa sert vuran Mehmet Güven'in şutu ağlarla buluştu (1-2)
90. dakikada, sağ kanattan Pancu'nun kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Tum'un kafa vuruşu, direğe çarparak ağlara gitti. (2-2)

STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Zafer Önder İpek, Muharrem Yılmaz, Asım Yusuf Öz,
BURSASPOR: Vega, Serkan Kurtuluş, İsmail Güldüren, Egemen, Ömer Erdoğan, Cihan (Bekir dk. 46 ), Tum, Volkan Şen, Mustafa Sarp, Veli (Sumulıkoski dk.46), Sercan (Pancu dk. 77 )
YEDEKLER: Yavuz Eraydın, Pancu, Bekir, Eser, Sumulikoski, Koray, Selcan,
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba
GALATASARAY: Orkun, Barış, Hakan Şükür, Hasan Şaş (Mehmet Güven dk. 64 ), Mehmet Topal (Emre Güngör dk.78 ), İsmael Bouzid, Hakan Balta, Uğur Uçar, Arda, Servet, Ümit Karan (Serkan Çalık dk. 85),
YEDEKLER: Aykut, Emre Güngör, Özgürcan, Sabri, Serkan Çalık, Mehmet Güven,
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GOLLER: Mehmet Topal (dk:2), Volkan (dk. 84), Mehmet Güven (dk. 88), Tum (dk. 90)
SARI KARTLAR: İsmail Güldüren (dk. 69), Uğur Uçar (dk.78), Ümit Karan (dk. 81), Egemen (dk. 83), Vega (dk. 85)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.436
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
G.Saray son anda yıkıldı: 2-2
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2008, 21:46:36 »
iki tane açilmiş

bunu kitliyorum