Alıntı yapılan: Jakob - 28 Eylül 2007, 21:04:16ya sen bana seçenek vermion ki seve seve süper mod ol dion süper mod u beğenmedim ondan yapmıom 2 haftadır beyfendi rütbe beyenmiyor
ya sen bana seçenek vermion ki seve seve süper mod ol dion süper mod u beğenmedim ondan yapmıom 2 haftadır
Alıntı yapılan: Scarymovie - 28 Eylül 2007, 21:05:19Alıntı yapılan: Jakob - 28 Eylül 2007, 21:04:16ya sen bana seçenek vermion ki seve seve süper mod ol dion süper mod u beğenmedim ondan yapmıom 2 haftadır beyfendi rütbe beyenmiyor evet bende onu dicektim
hamza şimdi süper mod mu dion süper mod kaç mesaj
Alıntı yapılan: Jakob - 28 Eylül 2007, 21:28:20hamza şimdi süper mod mu dion süper mod kaç mesajzujzauzau kaçıncı denemendi jakop
inş olursun
Alıntı yapılan: Jakob - 28 Eylül 2007, 21:28:20hamza şimdi süper mod mu dion süper mod kaç mesajŞimdi başvuruda bulunabilirsin ama başarisiz olursan bir dahaki sefere eski sisteme göre mesaj sayisi isteyeceğim + Haftalik görev yapacaksinmod başvuru yeri kirlenmesin sen rapor aç direk yine yeni yeniden dieBaşarili olursanda yönetici olacaksin , istersen tabiKaç mesaj isteyeceğimi rapor yerinden belirteceğim