Merhaba Hocam.Msn adresinizi Ekliyorum.Birazdan orada olurum bu arada HostingSiteniz.Net olacak .com Değil
EywaLLah Hamza abi tesekkürLer.
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ağustos 2008, 19:17:15Merhaba Hocam.Msn adresinizi Ekliyorum.Birazdan orada olurum bu arada HostingSiteniz.Net olacak .com Değil Böyle bi site kurmak kaç para
Alıntı yapılan: Saw - 25 Ağustos 2008, 19:20:58Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ağustos 2008, 19:17:15Merhaba Hocam.Msn adresinizi Ekliyorum.Birazdan orada olurum bu arada HostingSiteniz.Net olacak .com Değil Böyle bi site kurmak kaç para Alacağin Pakete Bağlı Olarak DeğişirPaket fiyatlarina bakabilirsin HostingSiteniz.Net ten
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ağustos 2008, 19:26:35Alıntı yapılan: Saw - 25 Ağustos 2008, 19:20:58Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ağustos 2008, 19:17:15Merhaba Hocam.Msn adresinizi Ekliyorum.Birazdan orada olurum bu arada HostingSiteniz.Net olacak .com Değil Böyle bi site kurmak kaç para Alacağin Pakete Bağlı Olarak DeğişirPaket fiyatlarina bakabilirsin HostingSiteniz.Net tenBen küçük alcam
Hamza abi ortak akşama geliyor.SeninLe iLetişime geçeriz.Akşam buraLarda oLursan.
Msn Açilmiyor.Atti birden.Açilirsa geleceğim
Alıntı yapılan: Math~LeqenD #7 - 26 Ağustos 2008, 15:57:08Hamza abi ortak akşama geliyor.SeninLe iLetişime geçeriz.Akşam buraLarda oLursan.Dün Gece 12 ye kadar bekledim Gelmenizi.Bugün de buradayim.ne zaman isterseniz irtibata geçeriz.Arkadaşin gelirse ve ben msnde değilsem buradan yazabilirsin veya pm at Ok
Alıntı yapılan: Hamza - 26 Ağustos 2008, 16:44:47Alıntı yapılan: Math~LeqenD #7 - 26 Ağustos 2008, 15:57:08Hamza abi ortak akşama geliyor.SeninLe iLetişime geçeriz.Akşam buraLarda oLursan.Dün Gece 12 ye kadar bekledim Gelmenizi.Bugün de buradayim.ne zaman isterseniz irtibata geçeriz.Arkadaşin gelirse ve ben msnde değilsem buradan yazabilirsin veya pm at Ok Beklettiğim için özür dilerim.İnşallah bu akşam olur.
Hamza abi qeLdim msn e qeL.
Peki ben yemekteyim yemekten gelince titretirim sitenin adi www.frmoyun.net olacak.
Kardeşim bugün gelicek misin?
Ne zamana kadar açılır çünkü erken çıkmam lazım.
Biraz acele etsen benim 23.00De Smf yi kurmuş olmam lazım.?
Hamza abi ne kadar kaldı
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Math~LeqenD #7 - 27 Ağustos 2008, 21:37:52Hamza abi ne kadar kaldıSabredemiyorsun galiba )) Merak etme kardeş bu gece açilacak..ben sana bilgi vereceğim Buradan
Alıntı yapılan: Hamza - 27 Ağustos 2008, 21:39:52Alıntı yapılan: Math~LeqenD #7 - 27 Ağustos 2008, 21:37:52Hamza abi ne kadar kaldıSabredemiyorsun galiba )) Merak etme kardeş bu gece açilacak..ben sana bilgi vereceğim Buradanacelemden deqil ya format atıcam.acil
aga benim cıkmam lazım bi de
Tamam ayarlariz ama girerim yine büyük ihtimal saat 11 gibi
Ben cıkıyorum.Belki girerim belki girmem e-mail atarsan sevinirim.iyi geceler bu arada telefon numaramı pm olarak atıyorum.Beni bir kere çaldır herhangi bir sorun halinde haberleşelim.