hakan1989 3-1 appiah_4
Vudu online olursan buradan haber ver kardeşim . hem euro lig maçimizi yapariz hemde buradaki
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Kasım 2006, 12:24:21Vudu online olursan buradan haber ver kardeşim . hem euro lig maçimizi yapariz hemde buradaki ben buralardayım hamza musait oldugunda msj at maclarımız bitirelim bu aksam..
Alıntı yapılan: vuducini - 25 Kasım 2006, 18:37:53Alıntı yapılan: Hamza - 25 Kasım 2006, 12:24:21Vudu online olursan buradan haber ver kardeşim . hem euro lig maçimizi yapariz hemde buradaki ben buralardayım hamza musait oldugunda msj at maclarımız bitirelim bu aksam..şu anda müsaidim hocam yapabiliriz
sony_harun:5 falconi:3ama kardeşimi tebrik ederim aynı oynadık ben b,raz daha şanlı oalrak aldım falconi kardeşiz
vuducini 2 - 1 Hamzaeline saglık hamzacım.. cok cekismeliydi, 10 kişi kalmana ragmen son saniyede bile gol yiyebilirdim. tebrkler oyunundan dolayı...
Alıntı yapılan: vuducini - 25 Kasım 2006, 20:01:24vuducini 2 - 1 Hamzaeline saglık hamzacım.. cok cekismeliydi, 10 kişi kalmana ragmen son saniyede bile gol yiyebilirdim. tebrkler oyunundan dolayı...hakikaten super bir maç oldu . yenilmeme rağmen çok büyük zevk aldim . fakat benim açimdan maçin en kötü anı 49.dakikada kendi yarı sahamda drogba ile yaptiğim çok gereksiz bir faul ile 10 kişi kalmamdi . bu beni oldukça sarsti . fakat saldirmaya devam ettim . sen de saldirdin fakat gol sesi çikmadi . son saniyede kaçirdiğim pozisyon halen aklımdan gitmiyor . kaleciyi çalimlamama rağmen nasil topu auta attim anliyamiyorum. ne olursa olsun bu maçi kazandin vudu . ellerine sağlik kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim