Alıntı yapılan: Hamza - 14 Kasım 2006, 18:52:25Alıntı yapılan: beckham06 - 14 Kasım 2006, 18:49:264-4 BİTMİŞ AGAMo da mi berabere bu durumda süre dolmadan önce bu iki arkadaşimiza karşılıklı maç yaptirmak gerekiyor . 90 dakikasi berabere bitse bile uzatmalara gidilsin o maçta . fakat süremiz yok diyorsaniz bana kalırsa 2 kişinin çikacaği bir gruptan 3. kişiyi kura çekerek belirlemek yerine o üçüncü kişiyi muco ya da ömer olarak yazabililiriz . ne dersin ? geldidur
Alıntı yapılan: beckham06 - 14 Kasım 2006, 18:49:264-4 BİTMİŞ AGAMo da mi berabere bu durumda süre dolmadan önce bu iki arkadaşimiza karşılıklı maç yaptirmak gerekiyor . 90 dakikasi berabere bitse bile uzatmalara gidilsin o maçta . fakat süremiz yok diyorsaniz bana kalırsa 2 kişinin çikacaği bir gruptan 3. kişiyi kura çekerek belirlemek yerine o üçüncü kişiyi muco ya da ömer olarak yazabililiriz . ne dersin ?
4-4 BİTMİŞ AGAM
kardeş ömer07 benim yeğen ya evde yok o nedenle muco agamı çıkardım
evt saol yardımlar için kardeşim
evt 22 den sonra VEYA 21 DE SONRA ÇEKCEMDE SADECE SONÇLAR HARİÇ DİĞER YAZILARI SOHBET BÖLÜMÜNE ATSAN HAMZA ABİ HEM UEFA HEM 14.TURNUVA İÇİN