UltrASLANecip[email protected]ornijal oyun olması şat mı?
KAYIT YAPILMAYACAK2.RAUNDAN DEVAM EDECEKSİNİZGURPTAN ÇIKAN TAKIMLARAL BERABER 2.RAUNDAN DEVAM EDECKSİNİZ
amett[email protected]şampiyonlar liginden geldim elendim 2. turda kayıt yapabiliyoz demi
Alıntı yapılan: beckham06 - 28 Ekim 2006, 07:54:08KAYIT YAPILMAYACAK2.RAUNDAN DEVAM EDECEKSİNİZGURPTAN ÇIKAN TAKIMLARAL BERABER 2.RAUNDAN DEVAM EDECKSİNİZBeckham kardeşim turnuvamızın formatini değiştirmeye karar verdim . nitekim şimdiki formata göre sirf dişardan gelecek kişilerin toplamda 40 i bulmasi , ardindan grup kuralarinin çekilmesi ve bu gruplardan ilk üçe gireceklerin bir üst tura yükseldikten sonra şampiyonlar liginden gelen 8 kişi ile eşleşmesi gerekiyordu . ve bunun gerçekleşmesi için epey bir zamana ihtiyacimiz var . bu da katilimcilarimizin turnuvamızdan soğumalarina hatta belkide böyle bir turnuvanın varlığını dahi unutmalarina sebep olacaktir . bu sebeple yeni formatimiza göre ; ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENEN HERKES ( İSTER GRUBUNDA ÜÇÜNCÜ OLSUN , İSTERSE DÖRDÜNCÜ , İSTER İKİNCİ TURDA ELENSİN , İSTERSE YARI FİNALDE ) ELENEN HERKES UEFA KUPASİ KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLİR . EVENESCANCE NİCKLİ ARKADAŞİMİZİN SORDUĞU SORUYA DA BURDAN CEVAP VEREYİM ; BU DURUMDA YENİ FORMATİMİZA GÖRE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN ELENEN HERKES UEFA KUPASI KULVARİNA KAYİT YAPTİRABİLECEK VE KATILMAK İSTİYORSA KAYDİNİ YAPTİRMASI ZORUNLU OLACAKTİR. KAYİT YAPTİRMAYAN HİÇ KİMSE UEFA KUPASI KULVARİNA ALINMIYACAKTIR