Gönderen Konu: TEMA'YA DESTEK(ücretsiz)  (Okunma sayısı 638 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
TEMA'YA DESTEK(ücretsiz)
« : 25 Şubat 2007, 16:30:30 »


Aşağıdaki adrese girerek telefon numaranızı Tema'ya veriyorsunuz, cep telefonunuza ucretsiz 20 sms gelmesini kabul etmiş oluyorsunuz.Sonra, Tema'nın kampanya sponsorları tarafından numaranıza gönderilecek 20 ücretsiz sms karşıliğında 9 adet meşe tohumu toprakla bulusuyor...Hedef 10 milyar meşe palamudu dikebilmek.
Geleceğimiz için bizimde bir katkımız olsun...

http://www.smsmese.org/index.asp?id=83118

Birlikte Kurtaracağımız Toprak ve Doğa İçin Tema Vakfının Adresi

http://www.smsmese.org/index.asp?id=83118

NOT: BU TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR SERVİS SADECE SİZE REKLAM AMAÇLI 20 SMS GELECEK. İSTERSENİZ İNCELEME YAPABİLİRSİNİZ...HER AÇIKLAMA SİTEDE MEVCUT. İNCELEYİN ÜYE OLUN...

Meşe Projesi nedir?

Tarihte "Meşe Denizi" olarak bahsedilen Anadolu'da bugün 6.500.000 hektar alanı kaplayan meşe ormanlarının 5.750.000 hektar alanı bozuk ve çok bozuk meşe ormanlarından oluşmaktadır.
TEMA Vakfı - Orman Bakanlığı işbirliği ile1998 yılından beri sürdürülen "Meşe Projesi" dünyanın en büyük ağaçlandırma projelerinden biridir.
Yurt çapında 1 milyon hektar alanda sağlıklı meşe ormanları oluşturmayı hedefleyen "Meşe Projesi" meşe tohumu ekimi, meşe fidanı dikimi ve canlandırma kesimi (meşe rehabilitasyonu) çalışmalarını hedeflemektedir. Projenin toplam maliyeti 1,8 milyar $'dır.
TEMA Vakfı'nın Orman Bakanlığı ile işbirliği sonucu, başta halkımız olmak üzere özel - kamu sektörü, Türk Silahlı Kuvvetleri, Eğitim Kurumları'nın destekleriyle 1998-2004 yılları arasında 640 milyon adet tohum toprakla buluştu.
Bu proje dünyamızın içinde bulunduğu küresel ısınma tehdidine karşı mücadeleye, Türkiye’nin katkı projesidir.

Neden Meşe ?

Ülkemizin her coğrafi bölgesine yayılmış 18 türü vardır.
Derin ve saçak kök sistemi ile toprağı korur, erozyonu önler,
Yeraltı sularının geçirgenliğini artırır, yağış sularını yeraltına indirerek yeraltı sularının, kaynakların ve akarsuların beslenmesini, sürdürülebilirliğini sağlar,
Çeşitli hayvanlara doğal barınak olur,
Yaprakları ve meyvaları ile toprağı ve hayvanları besler, ıslah eder,
Ekolojik, ekonomik ve biyolojik değere sahiptir.

Ücretsiz SMS Yoluyla Katılım:

"Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj: TEMA Vakfı'nın 1998 yılından bu yana Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliği ile sürdürdüğü Meşe Projesi çerçevesinde meşe tohumlarını toprakla buluşturacak "Türkiye için 100 milyon mesaj" kampanyası başlatılmıştır.

Proje çerçevesinde herhangi bir ücret ödemeksizin adınıza 20 sms reklam gönderilmesine izin verdiğiniz takdirde, adınıza 9 meşe tohumu toprakla buluşturulacaktır. Türkiye de ilk defa uygulanan hedef kitle temelli Türkiye İçin 100 Milyon Mesaj Projesi'nde amaç yüksek katılım sağlanması ve reklam verecek sponsorlar ile meşe tohumlarının ekimi için gerekli desteğin teminidir.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...