sağolasın kardeş seninde ellerine sağlık, sana bir üst turda başarılar dilerim
Alıntı yapılan: evanescence - 03 Kasım 2006, 20:04:24sağolasın kardeş seninde ellerine sağlık, sana bir üst turda başarılar dilerimteşekkürler kardeşim . bu akşam vuduciniyi bulursam . onunlada yapmaya çalişacağim . gruptan çikmayi garantilediğimden dolayi benim için prestij maçi olacak fakat grubun 2.cisini belirlemede bu karşılaşmanin önemi oldukça fazla .
hamzaaaaaaa
Alıntı yapılan: vuducini - 03 Kasım 2006, 20:11:59hamzaaaaaaa burda miydin hocam . bende seni bekliyordum hamachi ağimiza gel bekliorm . ağ adi : hamza_fifa07şifre : oyunsiteniz
averajlar ne durumda beyler?
Alıntı yapılan: vuducini - 03 Kasım 2006, 20:15:01averajlar ne durumda beyler?vuducini : 5 averaj evenescance : - 3 averaj crab : -5 averaj bu durumda vuducuninin bir üst tura çikma ihtimali oldukça fazla sanirim evanescancenin bir üst tura çikmasi için 8 fark yemem gerekiyor
Alıntı yapılan: Hamza - 03 Kasım 2006, 20:19:24Alıntı yapılan: vuducini - 03 Kasım 2006, 20:15:01averajlar ne durumda beyler?vuducini : 5 averaj evenescance : - 3 averaj crab : -5 averaj bu durumda vuducuninin bir üst tura çikma ihtimali oldukça fazla sanirim benim içinde prestij maçı ozaman bi çuval gol yemem heralde yaw evanescancenin bir üst tura çikmasi için 8 fark yemem gerekiyor
Alıntı yapılan: vuducini - 03 Kasım 2006, 20:15:01averajlar ne durumda beyler?vuducini : 5 averaj evenescance : - 3 averaj crab : -5 averaj bu durumda vuducuninin bir üst tura çikma ihtimali oldukça fazla sanirim
farkları görelim