Gönderen Konu: Sohbet Yeri  (Okunma sayısı 6791 defa)

Çevrimdışı sampo

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -10
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Sohbet Yeri
« Yanıtla #48 : 24 Temmuz 2008, 02:33:23 »
MALatya Sporlu İstersen İpneleşme ;) Msjımı Editleyip Editleyip Durma ;) SEni Yendik İşte Yediremiyosan Götüne Maçını Yapmıyacaksın Arkadaş

Çevrimdışı ASiL FiFaCı

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • MSN Messenger - asilfifaci@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 24 Temmuz 2008, 09:07:13 »
MALatya Sporlu İstersen güzelleşme ;) Msjımı Editleyip Editleyip Durma ;) SEni Yendik İşte Yediremiyosan Götüne Maçını Yapmıyacaksın Arkadaş

Düzgün Konuş ! Q+W yapmış olabilir, bende çoğu turnuvada yenildim öyle ama sen neden yapmadın ? Yapsaydın şimdide gelmişsin babalık taslıyon burda.Yenildiysen adam gibi tbr de çık işin içinden, yendiysende adabında dur şurda ! DURMAYACAKSAN ÇIKIŞ BUTONU YUKARDA !!!Malatyasporlu karşında olsa bu lafların %1 ini bile diyemezsin korkarsın, Kendinden büyüklere saygılı ol klavye delikanlılığı yapma burda!

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : 24 Temmuz 2008, 09:46:17 »
MALatya Sporlu İstersen güzelleşme ;) Msjımı Editleyip Editleyip Durma ;) SEni Yendik İşte Yediremiyosan Götüne Maçını Yapmıyacaksın Arkadaş

Düzgün Konuş ! Q+W yapmış olabilir, bende çoğu turnuvada yenildim öyle ama sen neden yapmadın ? Yapsaydın şimdide gelmişsin babalık taslıyon burda.Yenildiysen adam gibi tbr de çık işin içinden, yendiysende adabında dur şurda !DURMAYACAKSAN ÇIKIŞ BUTONU YUKARDA !!!Malatyasporlu karşında olsa bu lafların %1 ini bile diyemezsin korkarsın, Kendinden büyüklere saygılı ol klavye delikanlılığı yapma burda!

Canını sıkma kardeşim adamların derdi belli giden şampiyonluğun acısı ancak böyle telafi edilir.Dün bi miktar borcum vardı.O moralle bunlar bana maç teklif etti.Gel yapalım dedim.Eğer gram delikanlılarsa gelirler Malatyaspor Çay Ocağına Evren Reisi görmek istiyorum der ondan sonra hesabını görür.İşte adreste belli mekanda bakalım bi yerleri yiyip de o sözleri yüzüme karşıda söyleyebileceklermi.Mevzuyu burda kapatıyorum.Uzatmak isteyen verdiğim mekana gelir hesabı görür.Artık biz yavaş yavaş şampiyonluğumuzun tadını çıkarmaya başlayalım kimin yendiği kimin yenildiği umrumda değil.Tek derdim Oyunsitenizin başarısı ve başarılarıdır.

Çevrimdışı ASiL FiFaCı

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • MSN Messenger - asilfifaci@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 24 Temmuz 2008, 10:58:30 »
Evren abi seni bilen biliyor.

Mekanını bile verdi adam açık açık gitsenize ulan hadi gitsenize hadi!!!!

Çevrimdışı sampo

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -10
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #52 : 24 Temmuz 2008, 19:04:11 »
...