Gönderen Konu: Akülü Arabalar Sitesi  (Okunma sayısı 696 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.440
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Akülü Arabalar Sitesi
« : 12 Haziran 2011, 00:11:15 »
Tanıtım Konusu : Akülü Arabalar sitesi

Sitenin dili : Php

Sitede Kullanılan script : Wordpress

Site Kuruluş Tarihi : Mart 2011

Tanıtım Yazısı ve İçeriği : Akülü Arabalar

Çocukken hepimizin hayalini kurduğu ve şimdi de çocuklarımızın hayalini kurduğu akülü arabalar, şarj edilebilir bataryalardan sağlanan elektrik enerjisi ile çalışan arabalardır. Günümüzde artık çok büyük boyutlara gelip normal araba, tren bile yapılmış da olsa en etkili olduğu alanlar çocuk oyuncaklarıdır çünkü bir akülü araba, benzinli arabaya göre uzun vadede daha çok maliyet gerektirmektedir.
Bunların temel avantajları temiz ve sessiz çalışmalarıdır. Çalıştırıldıklarında benzin gibi yakıtlar kullanmadıkları için bir gaz çıkışı yapmayacak ve çevreyi kirletmeyeceklerdir. Aynı zamanda bir yakıtın yakılması gibi zamanlı bir operasyona ihtiyaç duymadıkları içinde motorlarından ses gelmeyecektir. Böylece sessiz arabalara sahip olacaksınız. Dezavantajları ise şarj edilebilir bataryalarının ağır olmasından dolayı arabaların ağırlığını aşırı derecede artırmalarıdır.
Çocuğunuz için benzin derdi olmadan kolayca kullanabilerek araba kullanma yeteneğini geliştirmesi ve çocukluğunu yaşaması açısından faydası olacaktır. Evet kabul edilebilir de bir hızı vardır. Kaldı ki siz isterseniz gaz ayarı yapabilir ve maksimum çıkılabilecek gazı belirleyebilirisiniz. Ayrıca elinizde bulunacak olan uzaktan kumanda ile çocuğunuzun yaptığı yanlışlara o fark etmeden müdahale edebilirsiniz. Eğer küçük bir çocuğunuz varsa da arabaya nasıl bindireceğim o süremez ki? Diye düşünmektense bindirip, kemerini bağlayıp tüm kontrolü ona verebilir ve sizde uzaktan kumanda ile onun sürdüğünü sandırarak arabayı yönlendirebilir, gaz artırıp azaltabilir ve durdurabilirsiniz. Ayrıca bu çocuğunuza kendine güven konusunda inanılmaz derecede katkı sağlayacak ve gelişimine olumlu yönde yol verecektir.
Çocuğunuza sevdiği arabanın elektrikli versiyonunu alabilirsiniz. Sitemizde birçok model araba mevcuttur. Ayrıca sürekli go-kart pistine gitmeye gerek kalmadan artık kendi evinizde veya bahçenizde bu zevki onlara yaşatabilirsiniz. Arabalar için ek olarak bir şey almanıza gerek yok. Sadece çocuklarınızın bundan alabileceği zevki bir hayal edin!

Bakınız Oyuncak kategorisi


Kaynak : http://blog.hobilen.com/index.php/akulu-arabalar/