İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

1501
Bence Galatasaray...

1502
Bence doğru yaptı, galatasaraylıyım ama bu cezayı bi kaçbin aptal taraftar yüzünden hakettik :(

1503
ANKETLER / COPA AMERİKADA KİM ŞAMPİYON OLUR?
« : 29 Haziran 2007, 15:12:25 »
Bence arjantin olabilir

1504
ANKETLER / HENRY BARCELONAYA GİTMEKLE DOĞRU MU YAPTI?
« : 29 Haziran 2007, 14:31:26 »
Bence barcaya gitmekle doğru yaptı arsenalde istikrar yakalayamamıştı

1505
ANKETLER / ÜMİT KARAN GS'DA MI KALMALI FB'YE Mİ GİTMELİ??
« : 29 Haziran 2007, 14:28:34 »
Bence ümit GS a ihanet etmemeli yuvasını bırakıp GS ın baş rakibi fenere gitmemeli ;)

1506
HER TELDEN DUYURULAR / SON DK: Ümit Karan açıklaması
« : 29 Haziran 2007, 12:44:27 »
(CANLI) Ümit Karan açıklaması
G.Saray'ın yıldız golcüsü Ümit Karan'ın F.Bahçe ile anlaştığı iddialara gündeme bomba gibi oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Feldkamp Ümit Karan'ı bugün idmana almadı.

Volkan Yaman'ın imza törenin ardından konuşan Adnan Sezgin Ümit Karan konusunda F.Bahçe'nin bir girişimi var ise ilk önce bunun bizim tarafımıza karşı olması gerektiğini söyledi.

Gelişmeleri CANLI aktarıyoruz.

Galatasaray Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin, medyada büyük yankı uyandıran ve futbol severleri merak içerisine sürükleyen bu gelişme ile ilgili olarak "Sadece Ümit Karan olayı için değil, diğer futbolcular için de geçerli olan görüşmemizi açıklamak istiyorum. Kulüplerle futbolcular arasında iş sözleşmesi yapılır ve futbolcumuzun bize, bizim de futbolcumuzla karşılıklı sorumluluklarımız vardır.

Ümit Karan Galatasaray'ın 3 sene daha oyuncusudur ve bu sözleşmede federasyondadır ve tescil edilmiştir. Biz hep şunu söyledik, bir futbolcu bir kulüpten ayrılmak istiyorsa ve bir başka kulüp oyuncumuzu istiyorsa, bize başvurur. Bize hiç bir teklif gelmedi, Ümit ile sabah konuştum, ben gitmek istiyorum diye bir şey söylemedi. Biz Galatasaray'da her şeyiyle oynayacak oyuncularla çalışmak isteriz. " ifadelerini kullandı.

"BELKİ KAFASINI TOPLAR"

Feldkamp'ın Ümit Karan'ı sabah idmanına almamasıyla ilgili Sezgin şunları söyledi: "Ümit'in kafası karışmış olabilir, kafasını toplaması adına Hoca onu idmana almamış olabilir. Belki kafasını toplar ve öğleden sonraki idmana katılır. Ümit Karan adına menajeri Fenerbahçe ile böyle bir görüşme yapılmışsa Ümit'in menajerini de uyarıyorum. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu adına bir başka kulüple pazarlık yapılmaz." dedi.

"ALTERNATİFLERİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ"

Sözlerine devam eden Sezgin, "Ümit ile biz Ocak ayında anlaştık. Ümit'in menajeriyle hiç görüşmedim, heralde böyle bir şey olursa bize müracaat eder. Galatasaray büyük bir camia, kişilere bağlı kalamayız. Büyük isek mutlaka her oyuncunun alternatiflerini üretmek zorundayız ama ben Ümit'in gitmek gibi bir şey istediğini hiç düşünmüyorum."

FEVZİ İSTENMİYOR

Adnan Sezgin sorunlar yaşadığı kalecileri Fevzi ile ilgili olarak da çok net konuştu: "Fevzi ile görüştüm, Antalya ile görüşeceğim dedi. Antalya Kulübü bu sabah mesaj çekmiş, Fevzi, Antalya'ya pek gelmek istemiyor, biz de Fevzi'yi zaten kadromuzda düşünmüyoruz"

Soruları yanıtlayan Sezgin, "Tomas antrenmanlara devam ediyor, onunla görüşeceğiz çünkü benimle görüşmek istemişti. Song ayın 2'sine kadar izinli, bu oyuncuları yollamak gibi bir düşüncemiz şu an için yok" ifadelerini kullanarak Tomas ve Song konusundaki düşüncelerini belirtti.

"ALINAN KARAR HUKUKA UYGUN DEĞİL, BASKIYLA ALINMIŞTIR"

Sezgin, Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Tahkim Kurulu'nun onadığı 5 maçlık ceza ile ilgili ise şunları söyledi: "Fenerbahçe maçında yaşananları tasvip etmek mümkün değil ancak alınan kararların hukuka uygun olmadığını düşünüyorum. Gerek Disiplin Kurulu'nda gerekse Tahkim Kurulu'nda bu kararın onanmasında baskıların büyük etkisi vardır. Bu kararlar baskıyla alınmıştır, gerek futbolun baskısı gerekse futbolun içinde olan siyasetin baskısıyla alınmıştır. Dolayısıyla bizim bu kararları tasvip etmemiz mümkün değil.

"DEMOKRATİK HAKKIMIZ ENGELLENMEK İSTENDİ"

Disiplin kurulu kararını açıklıyor, iki gün sonra Tahkim Kurulu'nun başındaki isim Galatasaray cezaya itiraz etmesin diyor. Türkiye'de yaşayan ve demokratik ülkelerde yaşayan herkes bilirki itiraz hakkı demokratik bir haktır ama itiraz edilecek merciinin başındaki insan Galatasaray itiraz etmesin diyerek, Galatasaray'ın demokratik hakkı elinden alınmış gibi bir açıklamada bulundu.

"EN VAHİM OLAY F.BAHÇE MAÇINDA YAŞANANLAR MIYDI!"

Bugüne kadar Türkiye'de istenmeyen çok büyük olaylar oldu. Türkiye'de insanlar öldürüldü, insanlar yaralandı, hakemler dövüldü, maçlar yarıda kaldı, panzerler ile futbolcular sahadan kaçırıldı. Yani Türkiye'de yaşanan en vahim olay Fenerbahçe maçında yaşananlar mıydı! Tahkim'e soruyorum şimdiye kadar 5 maçlık ceza kime verdiniz. Hukukta genel bir kurul vardır, hem disiplin hem tahkim neden-sonuç ilişkisini göz ardı etmiştir. Bugüne kadar hiç kimse gündeme getirmedi, biz bir İsviçre maçı oynadık ve havaalanından, sahaya kadar süren bir olaylar silsilesi vardı. Buna rağmen o maçta aldığımız cezaya bakın bir de Galatasaray'ın aldığı cezaya bakın. Bir de derler ki Tahkim Kurulu ve Disiplin Kurulu, FIFA normlarına göre çalışır. Bizim kulübümüz bu olayda kusursuz sorumludur, bizim yöneticilerimiz bu olayların engellenmesi adına elinden geleni yaptı, bizim futbolcularımız çok iyi niyetliydi. Size somut örnek veriyim, Mondragon, F.Bahçe antrenörü Zico'yu kulübesine kadar götürdü. Bizim futbolcularımız rakip futbolcular ile birlikte tünele kadar gitti. Futbol Federasyonu disiplin talimatlarında da cezayı indirici etken olarak kulübün davranışları maddesi yer alır, heralde o sayfa atlandı.

"FARKLI DURUŞUMUZU HERKES GÖRECEK"

Ben olaylar olurken Tahkim ve disiplinin göz ardı ettiği olayları gündeme getirmek istiyorum. Bugüne kadar böyle bir ceza verilmedi, Galatasaray onların sandığından da büyük bir camia. Biz bugüne kadar olaylarda duruşumuza yakışır bir davranış sergiledik ama haksız bir şekilde bu kararları verenlerin peşinde olacağız. Tahkim Kurulu'ndan gerekçeli karar açıklanınca biz de gerekli açıklamaları yapacağız. Ben Tahkim'den çok umutluydum, çünkü disiplin kurulunda göz ardı edilen noktalar vardı. Bu olayda Hukuki süreç tam işlemedi. Her türlü olumsuzluğa rağmen, en iyi sırada taraftarımızın önünde olacağız. Bundan sonra Galatasaray'ın büyüklüğünü her platformda farklı şekilde sergileyeceğiz. Farklı duruşumuzu herkes görecek. İnsanlar bizi yanlış anladı heralde, Galatasaraylı duruşu mütevazilik ama haklılığının korunmaması değil.



1507
Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı
GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum” dedi.
29.06.2007   

Kaynak : DHA

1508
DÜNYADAN FUTBOL / City'de Eriksson sesleri
« : 29 Haziran 2007, 11:55:21 »
City'de Eriksson sesleri

İngiltere Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Sven-Goran Eriksson, Tayland'ın devrik lideri Thaksin Shinawatra'nın satın aldığı Manchester City'nin başına geçmeye hazırlanıyor.



İngiltere'yi çalıştırdığı dönemde gerek aldığı yüksek maaş gerekse 'sahte şeyh' taklidi yapan gazetecilerle yaşadığı skandallarla gündemden düşmeyen Sven-Goran Eriksson, Manchester City yolunda. Geçtiğimiz günlerde 81 milyon 600 bin pound ödeyerek İngiliz ekibini satın alan Tayland'ın eski başbakanı Thaksin Shinawatra'nın Manchester City'yi İngiliz ve Avrupa futbolunun zirvesine taşıma fikri nedeniyle Eriksson'da ısrarcı olduğu bildiriliyor.

59 yaşındaki İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde İngiltere'nin çeyrek finalde Portekiz'e yenilmesinin ardından görevden ayrılmıştı.


1509
DÜNYADAN FUTBOL / Transferde son durum
« : 29 Haziran 2007, 11:55:01 »
Transferde son durum

Avrupa'da transfer piyasası Henry'nin Barcelona'ya imza atmasıyla hareketlenmeye başladı. Birçok yıldızın ismi önemli takımlarla anılıyor. Dudak uçuklatacak rakamlar havada uçuşuyor. İşte transfer borsanından son haberler:



Sezonun bitmesiyle birlikte hareketlenen ancak ManU Ve Bayern'in önemli imzalarının ardından durgunlaşan transfer piyasasına hareket geçirecek gelişme cumartesi sabahı Henry'nin Barcelona'ya 24 milyon euroya imza attığının açıklanmasıyla yaşandı. Arsenal, 8 yıldır Gunners forması giyen Henry'nin yerine isim ararken, Barca'nın La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu müthiş imzaya karşılık vermek için transfer yapmaya çalışıyor.

ANELKA YUVAYA DÖNÜYOR
Arsenal'in hedefinde yine Fransızlar var. Wenger öncelikle 1999'de kendisinin tüm uyarılarına rağmen Real Madrid'e transfer olan Boltonlu Nicolas Anelka'Yı tranfser etmenin hesaplarını yapıyor. 40 milyon dolara sattığı yıldız için 20 milyon dolar öneren Fransız teknik adam, siyah beyazlı ekipten haber bekliyor. Ancak Anelka'nın her fırsatta Arsenal'den ayrılmakla büyük hata yaptığını ve geri dönmek istediğini açıklaması transferi olası kılıyor. Londra ekibi'nin ikinci hedefi ise Interli Adriano. 25 yaşındaki golcü için Arsenal 20 milyon euro ödemeye hazır. Ancak Moratti, Brezilyalı yıldızı elden çıkarmaya souk bakıyor. 

TORRES'E KARŞILIK CROUCH
Önemli transfer yapması beklenen takımların başında gelen Liverpool, sessizliğini kırmak için İber Yarımadası'na yöneldi. Her dönemde piyasanın ençok istenilen ismi Torres için 20 milyon euro öneren Kırmızılar, ilk olarak olumsuz yahıt aldı. ancak İngiliz basını Atletico Madrid'in paranın yanısıra Peter Crouch'u istediği, Liverpool'un da şimdilik geri çekildiğini yazdı. İspanyol basını ise başkent ekibinin Torres'in gitmesi durumunda Villarreal'in yıldızı Forlan'a yöneleceğini iddia etti.

TOURE VE CHIVU'DA BARCA'YA YAKIN
Henry ile kadrosunu güçlendiren Barcelona, ikinci imzasını Chivu'ya attırmanın paşınde. Roma'ya 8 milyon pound artı Ludovic Giuly'yi öneren Katalanlar, İtalyan ekibinden olumlu yanıt aldı. ancak Rumen yıldızın Inter'le prensip anlaşmasına vardığı ve Milano ekibini tercih edeceği iddia ediliyor. Roma başkanı böyle bir durumda FIFA'ya başvuracağını ve Inter'i şikayet edeceğni açıkladı. Barcelona'nın diğer bir transferi de Arsenal'deki Kolo Toure'nin kardeşi Yaya Toure olacak. 

REAL'DEN ALVES HAMLESİ
Barca'nın önemli transfer hamlelerine karşılık Real Madrid, ilk bombasını Sevilla'nın sağ kanat oyuncusu Dani alves ile patlatmaya hazırlanıyor. Radio Marca'nın haberine göre ttransferde tek pürüz Sevilla'nın yüksek bonservis isteiği. Ancak haftasonu yaşanan gelişmelerin ardından Real'in 20 milyon euroyu ödemeyi kabul ederek başarılı sağkanat oyuncusunu kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Eğer Alves, Real'e gelirse Salgado'ya büyük ihtimalle yol görünecek.


BENT BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR
İngiltere'de transfer sezonunun en karmaşık durumunu yaratan isim ise Charlton'ın golcüsü Darren Bent.  Takımının West Ham ile 17 milyon pounda anlaşmasına rağmen bu takıma gitmeyeceğini açıklayan Bent, Tottenham'ın 15 milyon poundluk teklifinin  Kırmızı beyazlılar tarafından reddedilmesiyle ortada kaldı. Ancak iki Londra ekibi arasında bu hafta içinde görüşmelerin tekrar başlaması bekleniyor.


ERICKKSON'UN İLK BOMBASI HAREWOOD
Manchester City'de yeni bir dönem başlıyor. İngiltere milli takımının eski teknik direktörü Svenn Goran Eriksson'un göreve başlaması beklenen City'de ilk transfer bombasının West Ham'ın golcüsü Marlen Harewood olması bekleniyor. Eriksson'un yıldız golcüyü ısrarla istediği belirtilirken, Arsenal'den ayrılması beklenen İsveçli Fredie Ljundbeg de City'ye transfer olması beklenen yıldızlardan biri.


KANOUTE KARAR DEĞİŞTİRDİ
Daha önce Sevilla'dan ayrılacağını ifade eden Malili yıldız Frederic Kanoute, İngiltere Premier Ligi takımlarından aldığı transfer tekliflerine rağmen İspanyol ekibinde kalmak istediğini açıkladı. 1-0 kazandıkları Getafe maçının ardından Cadena Ser adlı radyo istasyonuna konuşan Kanoute, 'Sevilla'da kalacak mısınız?' şeklindeki bir soruya, "Evet, prensipte evet. Söylemediğim birçok şey duydum ancak iki yıllık daha sözleşmem var ve şu anda başka bir öneri duymak istemiyorum. Bu nedenle de burada kalıyorum" dedi.


1510
GALATASARAY / Aslan'ın yeni hedefi Trabelsi
« : 29 Haziran 2007, 11:54:26 »
Aslan'ın yeni hedefi Trabelsi

Yeni haftaya transfer ettiği yıldızları taraftarıyla buluşturarak girecek olan Galatasaray'da santrfor arayışları sürerken, saü bek mevkii için yeni aday Tunuslu Hatem Trabelsi oldu.



Lig TV'nin haberine göre yarın Servet, İsmail Bouzid, Orkun, Volkan Yaman, Barış Özbek ve Serkan Çalık'a yarın imza attıracak olan ve santrfor arayışlarını da sürdüren sarı - kırmızılılar, Kayserispor'un kesinlikle satmama kararı aldığı Gökhan Ünal için ısrarından vazgeçmiyor.

Orta sahaya yapılan transferlerin ardından gündeme gelen sağ bek mevkii içinse son aday Mancester City'nin Tunuslu oyuncusu Hatem Trabelsi oldu.

Tunus Milli Takımı’nın kaptanı olan 1977 doğumlu Trabelsi Ajax'ta sergilediği üstün performansın ardından gittiği Ada'da beklediğini bulamadı. 1.79 cm boyundaki Trabelsi sağ bek mevkiinde görev yapıyor.


1511
DÜNYADAN FUTBOL / Tevez İnter'i istiyor !..
« : 29 Haziran 2007, 11:53:26 »
Tevez İnter'i istiyor !..

İtalyan spor gazetesi La Gazetta dello Sport, Copa America maçları için Venezüella'da bulunan Carlos Tevez ile röportaj yaptı. Arjantinli yıldız kendisine teklif götüren külublerden İnter'i İspanyol Real Madrid'e tercih ettiğini açıkladı.



Kendisi için övücü sözler söyleyen İnter başkanı Massimo Moratti'ye teşekkür eden Carlitos, "İnter büyük bir kulüp, gelecek sezon inter formasın giymem kuvvetle muhtemel" dedi.

Real Madrid'in de kendisiyle ilgilendiğini kabul eden "apaçi", İnter'i, Real Madrid'ten daha iyi bir takım olarak gördüğünü bu yüzden İnter'i seçtiğini söyledi.

Tevez, ayrıca İnter'in 12 senelik oyuncusu, milli takım arkadaşı Javier Zanetti'yle fikir alışverişinde bulunmak için milli takım kampının iyi bir fırsat olduğunu, Zanetti'nin tavsiyelerini dinleyeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:DHA




1512
DÜNYADAN FUTBOL / Son bomba Carew!
« : 29 Haziran 2007, 11:51:30 »
Son bomba Carew!
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Aston Villa'nın golcü futbolcusu John Carew ile anlaştığı iddia edildi. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen fakat beklenen performansı gösteremeyen Carew Türkiye'den Fransa'nın Lyon takımına transfer olmuştu.


LİG TV'nin haberine göre Mateja Kezman'ın yanına uzun boylu bir santrafor arayan Fenerbahçe, Carew'de karar kıldı. Fenerbahçe'nin 3+1 yıllığına Carew ile anlaştığı, Norveçli futbolcu için Aston Villa'ya 6 milyon Euro bonservis ücreti, Carew'e ise yıllık 3 milyon Euro vereceği iddia edildi. Fakat bu transfer iddiaları yönetim ve futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri tarafından doğrulanmadı.