İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Appiah_4

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
169
Arkadaşlar kendinize iyi bakın site sizlere emanet az sonra yola çıkacagım için kısa bi konuşma oldu kusura bakmayın allaha emanet olun görüşmek üzere BYE

171
SİLVER CUP / FİNAL MAÇİ SONUCU
« : 22 Ağustos 2006, 19:48:49 »
Appiah_4 5-1 Nightofslayer

çok zevkli bir maçtı arkadaşı tebrik ediyorum

172
Milli Takim / Helal Olsun Türkiye-73 Brazil-71 Yeahh
« : 22 Ağustos 2006, 15:44:36 »
Dünya Basketbol Şampiyonası’nda 3. sınavımızı Brezilya karşısında harika bir oyunla verdik.
Brezilya karşısında harika bir oyun oynayan 12 Dev Adam müthiş bir galibiyet aldı.


Son saniyesine kadar çekişmeli geçen maçta 12 Dev Adam galibiyet serisini 3’e çıkardı.

Gruptaki ilk iki maçını kazananan 12 Dev Adam’dan Brezilya karşısında da galibiyeti aldık.

Spor3.com bu heyecanlı dakikaları internet kullanıcıları için dakika dakika anlattı. Canlı Anlatım'a gitmek için tıklayın.

Türkiye: Hakan Demirel, Serkan Erdoğan, Ersan İlyasova, Kaya Peker ve Fatih Solak

C Grubu'nda ki 3. maçımızda Brezilya ile karşılaşıyoruz. 12 Dev Adam ilk periyodu 25-23 önde kapadı.

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Brezilya ile karşılaşıyoruz. İlk periyodu 25-23 önde tamamlayan Millilerimiz ikinci periyotu da 43-37 önde tamamladı.

Grupta ilk maçını Litvanya'ya karşı oynayan ve 76-74'lük sonuçla rakibini resmi olarak ilk kez yenen A Milliler, grubun ikinci maçında bu defa Avustralya'yı 76-68 mağlup etmişti.

12 Dev Adam Brezilya'yı da devirmeyi başarırsa grupta ilk ikiye girmeyi garantileyip, şampiyonada ilerisi için de büyük avantaj elde etmiş olacak

İlk Yarı: Türkiye 43 - 37 Brezilya

Ve 3. çeyrek de sona erdi. Brezilya son 10 dakikaya 56-58 önde girdi.

Türkiye:56 - 58 Brezilya

Son çeyrekte Brezilya'nın sert oyunu kaptan İbrahim Kutluay'ı sinirlendirdi. Millilerimiz ard arda sakatlıklar yaşadı. Maçın son anlarına gelinirken sinirler iyiyce gerildi.

İbrahim, Serkan ve Kerem'in sakatlıkları moralleri bozdu.

Son 6 saniyeye girlirken Millilerin 70-69 üstünlüğü var.. Sonanda faul kazanan Brezilya iki atışıda kaçırdı..

Son saniyede kazandığımız faulleri basketle sonuçlandırınca 12 Dev Adam Brezilya'yı devirdi ve çeyrek final yoluna devam etti.,

Türkiye: 73 - Brezilya:71

Maçtan Notlar

Tanjeviç, Litvanya ve Avustralya maçlarında olduğu gibi sahaya Fatih, Kaya, Ersan, İbrahim, Hakan beşlisi ile çıktı.

İlk periyodu 25-23 önde tamamlayan Millilerimiz ikinci periyotu da 43-37 önde bitirmeyi başardı.

3. periyotta sonunda ise Brezilya aradaki aradaki farkı kapattı ve 56-58 öne geçti.

Son çeyrekte ise başa baş seyreden mücadele sonunda gülen taraf Türkiye oldu. Maçın son saniyeleri karşılıklı yapılan taktik faullerle bitmek bilmedi.

Grupta ilk maçını Litvanya'ya karşı oynayan ve 76-74'lük sonuçla rakibini resmi olarak ilk kez yenen A Milliler, grubun ikinci maçında Avustralya'yı 76-68 mağlup ederek ikide iki yapmayı başarmıştı.

Bu kez kazandık

12 Dev Adam daha önce 3 kez karşı karşıya geldiği fakat bir türlü yenemediği Brezilya'yı bu sefer devirerek hem bir ilke daha imza attı, hem de grupta ilk ikiye girmeyi garantileyip, şampiyonada ilerisi için de büyük avantaj elde etmiş oldu.

173
ιşтє şαмριуση gƒв_ѕєяσσ  ARKADAŞI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM


174
FENERBAHCE / F.Bahçe 2-0 Ç.Rize (İkinci Yarı)
« : 19 Ağustos 2006, 23:08:39 »
Çarşamba günü Şampilyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev sınavına çıkacak olan Fenerbahçe son provasında bu akşam Çaykur Rizespor karşısında. Karşılaşmada şu an ikinci yarı devam ediyor ve Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor... Goller 44. dakika da Alex ve 63. dakika da Tümer'den geldi. Fenerbahçe 2-0 Çaykur Rizespor:..


FENERBAHÇE: Rüştü, Kerim-Can-Önder-Ümit, Mehmet Yozgatlı-Aurelio-Tümer-Alex, Tuncay-Semih

ÇAYKUR RİZESPOR: Zdravkov, Emrah, Beşir, Yasin, Victoria, Cem, Hasan, Tjikuzu, Ferdi, Altan, Die Cire

Forvet hattında formsuz olan Semih'in yerine Murat Hacıoğlu'nun görev alabileceği öğrenildi. Çaykur Rizespor ise bugün deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Rizespor'un muhtemel 11'i:

STAT: ŞÜKRÜ SARACOĞLU
SAAT: 21.45
YAYIN: LİG TV
HAKEM: BÜLENT YILDIRIM

FENERBAHÇE İLE ÇAYKUR RİZESPOR LİGDE  23. MAÇA ÇIKIYOR

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, ligde 23. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 22 lig maçının 12'sini Fenerbahçe, 5'ini Çaykur Rizespor kazanırken, 5 maç ise berabere sona erdi. Fenerbahçe rakip filelere toplam 41 gol atarken, Çaykur Rizespor, sarı-lacivertlilere 19 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe deplasmanda 2-1 kazanmış, İstanbul'daki maç 1-1 bitmişti.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Fenerbahçe, rakibiyle İstanbul'da yaptığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı. İstanbul'daki maçlarda Fenerbahçe 25, Çaykur Rizespor ise 8 gol attı.

-İPTAL EDİLEN MAÇ-

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları arasında ligde 2003-2004 sezonunda İstanbul'da yapılan maç çok ilginç gelişmelere sahne oldu. 8 Kasım 2003 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada 2. sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Anders Victoria Rave'ye kırmızı kart göstermeyince, oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı.

-FARKLI SKORLAR-

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1986-87 sezonunda İstanbul'da 6-0 yenerek aldı. Sarı-lacivertliler ayrıca, 103 golle şampiyon olduğu 1988-89 sezonunda da Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 yenmeyi başardı.

ÇAYKUR RİZESPOR, FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ İDDİALI

Teknik direktörü Güvenç Kurtar, Saraçoğlu Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe maçında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı planladıklarını söyledi.

Güvenç Kurtar, Fenerbahçe maçına sorunsuz hazırlandıklarını, yeşil mavili takımında sakat ve cezalı futbolcu da bulunmadığını açıklarken şöyle konuştu:

"Yeni transfer ettiğimiz futbolcularımız da arkadaşlarıyla hemen hemen uyum sağladı. Fenerbahçe maçında iyi bir oyun ortaya koyacağımıza ve rakibimizi zorlayacağımıza inanıyorum. Ligin ilk 2 haftasını beraberlikle kapatmamız nedeniyle bu haftaki maçın önemi, bizim için arttı. Bu hafta Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla oynamamız, ilk bakışta şanssızlık gibi görünebilir ama aslında bunu bir şans olarak da değerlendirebiliriz. Çünkü bu maçta alacağımız puan, ilerleyen haftalarda bize önemli katkı sağlayacak ve futbolcularımızın morali de yükselecek."

Ç.Rizepsorlu futbolcular Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu. Hasan Uğur, "Çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe son iki maçında ikide iki yapıp iyi bir hava yakaladı. Oraya gidip en kötü bir puan almak istiyoruz. İyi çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla döneriz" dedi. Altan ise, deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu yıl zaten ligde tüm maçlar zor. Büyük küçük takım ayrımı da pek yapamıyorsunuz. Bu haftada geçen haftadaki gibi mücadelemizi sahaya yansıtıp gol bölgelerinde biraz daha dikkatli olursak puan yada puanlar alacağımızı dşünüyorum. Fenerbahçe geçmiş yıllardaki kadrosunu bozmadığı için daha uyumlu görünüyor. Daha oturaklı bir kadrosu var. Herkes birbirinin ne yapacağını iyi biliyor. İyi bir ekip durumundalar. Bizde iyi bir ekibiz. İyi bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

Emrah da, "Bu hafta çok zor bir maç bizi bekliyor. Fenerbahçe gol yollarında oldukça etkili bir takım. Biz tabii oraya ilk önce puan almak için gidiyoruz. Ama inşallah puanlarla döneriz. Elimizden geleni yaparak Rize'ye mutlu bir şekilde dönek istiyoruz.Fenerbahçe çok rahat gol atabilen bunun karşılığında ise az gol yiyen bir ekip. Bakıldığında lige en hazır ve en iyi giren takım Fenerbahçe görünüyor. Ama bu bizi hiç korkutmuyor. Biz gereken önlemlerimizi alacağız" diye konuştu.

175
GALATASARAY / Manisa'da sıcak saatler: 2-2
« : 19 Ağustos 2006, 23:07:42 »
Bu maç gerçekten çok konuşulacak. Verilmeyen penaltılar, ofsayt diye geçersiz sayılan bir gol, Vestel Manisasporlu Meduna'nın sahanın ortasında kalp spazmı geçirmesi, bu olayın hemen ardından sahada göz yaşı döken her iki takımdan futbolcular... Süper Lig'de 3. Hafta'nın açılış maçında Galatasaray deplasmanda Vestel Manisaspor'la 2-2 berabere kaldı. Son 20 sezonda oynadığı 3. hafta maçlarının hiçbirini kaybetmeyen Galatasaray, Vestel Manisaspor deplasmanından 1 puanla döndü. Ama maç bitiminde herkes skordan çok bir şeyi düşünüyordu: Acaba Meduna'nın sağlık durumu nasıldı?

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta tribünler tıklım tıklım dolu değildi. Bunun bir nedeni de aşırı sıcaklardı. Belki bir klişe olacak ama, bu şartlar altında değil futbol oynamak, ayakta durmak bile zordu. İşte böyle bir atmosfer altında başladı maç. Her iki takım da açık bir futbol sergiliyordu, her iki takım da net pozisyonlar yakalıyordu. Ancak ilk golü bulan Vestel Manisaspor oldu. 9. dakikada Selçuk frikikten müthiş bir gol attı Galatasaray kalesine. Mondragon'un yediği sayılı frikik gollerinden biriydi bu. Golden sonra top bir o kaleye gitti, bir bu kaleye. Ama her iki takım futbolcuları da pozisyonları cömertçe harcayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Vestel Manisaspor golle başladı. 50. dakikada Meduna'nın pasıyla cezaalanı içinde buluşan Hakan Balta'nın şutunda Mondragon kontrapiyede kaldı, top da ağlara gitti. Bu dakikadan sonra G.Saray bastırmaya başladı. Nitekim pozisyonlar da yakaladı. Bu dakikalara yine hakem kararları damgasını vurdu. Hakem Cem Papila İliç'in vuruşunda ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı, hemen arkasından Necati ve Hakan Şükür'ün ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonlarda devam dedi. Ama Galatasaray 71. dakikada Necati ile farkı bire indirdi ve umutlandı. Ve maçın kader anı 80. dakikada yaşandı. Bu dakikada ceza sahası içinde Orhan'la Vestel Manisaspor'lu futbolcuların girdiği ikili mücadelede hakem Papila penaltı noktasını gösterdi. V. Manisasporlu futbolcular pozisyona itiraz ederken, bir anda arkadaşları Meduna'nın yerde yığılıp kaldığını fark ettiler. Meduna nefes almakta zorlanıyordu, dahası titriyordu. Ölümle burun burunaydı kuşkusuz. Sedyeyle ambulansa alınan Meduna, hastaneye kaldırıldı. Her iki takım futbolcuları sahada şok geçiriyordu. Oyun yaklaşık 8 dakika durdu. Stat hoparlörlerinden Meduna'nın durumunun iyi olduğu duyurulunca oyun başladı. Ilic penaltıyı gole çevirdi ve bu aynı zamanda maçın skoru oldu. Bu dakikadan sonra top oynamak anlamsızdı çünkü...

MAÇTAN DAKİKALAR:

Tempolu başlayan maçın 3. dakikasında gelişen Vestel Manisaspor atağında Hakan Balta bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalesinden zamanında çıkan Mondragon topu çelmeyi başardı.
5. dakikada İliç'in şutunda top kaleci Bülent'te kaldı.
9. dakikada Vestel Manisaspor öne geçti. Tomas'ın, Zelenka'yı düşürmesinin ardından kazanılan serbest vuruşu kullanan Selçuk, mükemmel bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0
18. dakikada Tomas'ın sağdan yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Sabri'nin sol çapraz pozisyondan attığı sert şutta, savunma oyuncularına çarpan top kornere çıktı.
22. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Meduna'nın kale çizgisine paralel gönderdiği topa Holosko'dan önce dokunarak kornere atan Cihan mutlak golü önledi.
37. dakikada Meduna sağ kanattan getirdiği topu, ceza yayı içindeki Uğur'a aktardı. Bu futbolcunun pasında topla buluşan Selçuk'un, sol çaprazdan attığı sert şutta meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
42. dakikada Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı. İliç'in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Hakan Şükür'ün vuruşunda top, az farkla yandan auta gitti.
44. dakikada Sabri'nin kullandığı korner atışında iyi yükselen Hakan Şükür topa kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
İlk yarı Vestel Manisaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

50. dakikada Vestel Manisaspor farkı ikiye çıkardı. Gelişen atakta Meduna'nın pasıyla cezaalanı içinde buluşan Hakan Balta vuruşunu yaptı. Tomas'ın ayağına çarpan top, kaleci Mondragon'u yanıltarak filelere gitti: 2-0
56. dakikada organize gelişen Vestel Manisaspor atağında Selçuk sağdan ortaladı, arka direkteki Holosko göğsüyle topu Hakan Balta'ya indirdi. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Mondragon topu çelmeyi başardı.
57. dakikada Ayhan'ın sol çaprazdan sert şutunda kaleci Bülent topu kornere çeldi.
58. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Zelenka'nın sert şutunda top üstten auta gitti.
60. dakikada gelişen Vestel Manisaspor kontratağında Hakan Balta orta sahadan getirdiği topu ceza sahası içindeki Meduna'ya aktardı. Meduna'nın şutunda savunmaya çarpan top direğin yanından kornere çıktı.
71. dakikada Galatasaray farkı bire indirdi. Orta sahada kazanılan serbest vuruşu kullanan Hasan Şaş, topu cezaalanı içindeki İliç'e gönderdi. İliç'in pasını iyi takip eden Necati düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1
80. dakikada ani gelişen Vestel Manisaspor kontratağında Meduna topu ileri çıkan Mondragon'un üstünden aşırdı, ancak meşin yuvarlak auta çıktı.
Karşılaşmanın 81. dakikasında Vestel Manisaspor ceza sahası içinde Orhan rakibiyle girdiği mücadelede yerde kalınca, hakem penaltı kararı verdi. Bu sırada Vestel Manisasporlu Meduna kendi yarı alanının ortasında fenalaşıp yere düşünce karşılaşmaya ara verildi. Her iki takım oyuncuları ve Vestel Manisaspor teknik heyeti, Meduna'nın hareketsiz kalmasıyla büyük endişe yaşadı. Sedyeyle ambulansa alınan Meduna'nın sıcak nedeniyle fenalaştığı ve ciddi bir sorunu olmadığı stat hoparlöründen anons edilince, yaklaşık 8 dakika duran karşılaşma yeniden başladı ve penaltı atışını kullanan İliç skoru 2-2 yaptı.
90. dakikada Hakan Balta'nın soldan ortasında Holosko bekletmeden vurdu, Mondragon topu kontrol etti.
Maç 2-2 berabere bitti.

VESTEL MANİSASPOR: 2 GALATASARAY: 2
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Cem Papila, Cemal Gemici, Cem Satman
Vestel Manisaspor: Bülent, Burak, Ümit, Borbiconi, Johana, Uğur, Hakan Balta, Selçuk (Dk. 79 Nizamattin), Zelanka, Holosko, Meduna (Dk. 83 Metin ?)
Galatasaray: Mondragon, Tomas, Song, Orhan Ak, Mehmet (Dk. 31 Necati) (Dk. 77 Carrusca), Cihan, Ayhan (Dk. 66 Hasan Şaş), Sabri, Arda, İliç, Hakan Şükür
Goller: Dk. 9 Selçuk, Dk. 50 Hakan Balta (Vestel Manisaspor), Dk. 71 Necati, Dk. 82 İliç (penaltıdan) (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 8 Tomas, Dk. 51 Sabri (Galatasaray), Dk. 90 Ümit ve Metin (Vestel Manisaspor)

176
GALATASARAY / Necati'nin durumu kritik!
« : 19 Ağustos 2006, 23:06:58 »
Turkcell Süper Ligi 3. hafta karşılaşmasında Vestel Manisa deplasmanına çıkan G.Saray'da Necati 77. dakikada sakatlanarak yerini Carrusca'ya bıraktı. Necati hakkında gelen ilk bilgiler sol bileğinde zedelenme olduğu ve durumunun çekilecek filmden sonra belli olacağı yönünde. Necati V.Manisaspor maçında mücadeleye yedek başlamış oyuna daha sonradan girmişti.

177
GALATASARAY / (Son dakika!) Meduna yoğun bakımdan çıktı!
« : 19 Ağustos 2006, 23:05:36 »
Manisaspor-G.Saray maçının 81. dakikası oynanırken büyük bir şok yaşandı.

Galatasaray'ın penaltı kazanmasının ardından bir anda yere yığılan Meduna hemen hastaneye kaldırıldı. Saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Devlet Hastanesi'ne götürülen Meduna'nın sağlık durumu hakkında ilk olarak kalp spazmı geçirdiği tribündeki taraftarlara anonsla duyuruldu. 2 dakika sonra yapılan açıklamada ise bunun kalp spazmı olmadığı ve sıcak çarpmasından kaynaklandığı bildirildi. Hastanede kontrol altında tutulan Meduna'nın dilinin döndüğü haberi verilirken, kalp atışlarının normale geldiği açıklandı.

Yapılan açıklamada Meduna'nın hayati tehlikeyi tamamen atlattğı fakat yine de yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

178
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / Böyle şey olmaz herkez baksın >:(
« : 19 Ağustos 2006, 20:39:54 »
http://www.trabzonspor.fora.pl/viewtopic.php?t=69


bu kadar olmaz ya bu ne demek ben siteye üye oldum saydırıyom böyle şey olmaz gelsinler sahada konuşalım  >:(   >:(  >:(  >:(  >:(  >:(   >:(  >:(  >:( bu konuyu herkeze gönderin

179
Milli Takim / Şampiyona başladı
« : 19 Ağustos 2006, 15:23:14 »
Dünya Basketbol Şampiyonası, bu sabah 4 ayrı grupta yapılan birer maçla start aldı.
Japonya'nın farklı kentlerinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk gününde, en yüksek skorlu karşılaşma, D Grubunda, ABD ile Porto Riko arasında oynandı.

Rakibine 111-100 yenilen Porto Riko'da, 23 sayı kaydeden Carlos Arroyo, karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Yalnızca 3 oyuncusu çift haneli rakama ulaşan Porto Riko, şampiyonaya yenilgiyle başlamaktan kurtulamadı.

Adeta bir NBA karması olan kadrosuyla şampiyonanın favori isimlerinden olan ABD'de ise, 21 sayıyla Carmelo Anthony, 15'er sayıyla Kirk Hinrich ile Lebron James, 13 sayıyla da Dwayne Wade, dikkat çeken isimler oldu.

Türkiye Maçları Lübnan'a Yaradı

Şampiyonaya hazırlık döneminde Türkiye'ye gelerek Ankara'da (A) Milli Takım ile hazırlık maçları yapan Lübnan, ilk maçında Venezuela'yı 82-72 yendi.

A Grubunda yapılan maçta, Lübnan'da 35 sayı ve 8 ribauntla oynayan Fadi El Khatib maçın yıldızı olurken, 26 sayı ve 6 ribaunt kaydeden Joseph Vogel de, galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Venezuela'da ise Tomas Aguilera 18 sayı ve 10 ribaunt, Richard Lugo 16 sayı ve 13 ribaunt ile double-double yaparken, Oscar Torres de 12 sayıyla oynadı.

Ev Sahibi Japonya Kötü Başladı

Şampiyonaya ev sahipliği yapan ve B Grubunda yer alan Japonya, ilk karşılaşmasında Almanya'ya 81-70 yenildi.

Alman Dirk Nowitzki 27 sayıyla takımını galibiyete taşırken, Japonya'nın en yüksek rakamı 13 ile Kei Igarashi'den geldi.

Sabah seansının son maçında ise C Grubunda Avustralya, süpriz bir sonuçla Brezilya'yı 83-77 yendi. Şampiyonada bugün 8 maç daha yapılacak.

Türk Milli Takımı, şampiyonadaki ilk maçını TSİ 13.30'da Litvanya ile yapacak.

180
HER TELDEN DUYURULAR / TAŞINDI: FİFA 2007 SCREEN SHOT
« : 19 Ağustos 2006, 13:19:41 »

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28