İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Appiah_4

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28
241
GALATASARAY / Galatasaray'ın gurur tablosu !
« : 13 Ağustos 2006, 17:22:01 »
Galatasaray, Milli Takımlar’a adeta bir ordu gönderdi.
Futbolda Milli Takımlar 4 ayrı kategoride hazırlık maçı oynayacak. Milli Takımlar Baş Sorumlusu ve yardımcıları U17, U19, Ümit ve A Milli Takım'a davet edilen isimleri açıkladılar.

Türk vatandaşı olan ve A Milli Takım kadrosuna davet edilen Fenerbahçe'nin Brezilyalı ortasaha oyuncusu Marco (Mehmet) Aurelio tartışılırken Galatasaray camiası ise her kategoriye futbolcu vermenin sevincini yaşıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat U17, U19, Ümit Milli ve A Milli Takım kadrolarına verdikleri oyuncuların çokluğunun kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Avrupa şampiyonu olan ve dünya dördüncülüğüne adını yazdıran U17 Milli Takımı'nda banko oynayan 5 oyuncularının bugün U19 ve Ümit Milli Takım'a yükseldiğini, onlardan biri olan Mehmet Güven'in ise Galatasaray'ın A Takımı'nda top koşturduğunu belirtti.

Polat, Galatasarayın futbolun altyapısına büyük yatırımlar yaptığını ve bunun da meyvesini aldığını sözlerine ekledi.

Galatasaray'dan Toplam 19 Oyuncu Var
Önümüzdeki hafta içinde oynanacak 4 kategorideki hazırlık maçlarında milli takımlara davet edilen Galatasaraylı oyuncuların sayısı 19 olarak dikkat çekti. Türk futbolunun lokomotifi olarak gösterilen Fenerbahçe'nin sadece Ümit Milli Takım'da bir oyuncusu (Olcan) olması ise şaşkınlığa yolaçtı.

Milli Takımlar ve 4 büyüklerin bu takımlarda oyuncu sayıları ve isimleri şöyle;

U17 Milli Takımı
Galatasaray (5): Emrah Yollu, Ersel Çetinkaya, Gökhan Öztürk, Murat Akça, Semih Kaya

Fenerbahçe: Yok

Beşiktaş (2): Bülent Uzun, Erdem Köse
Trabzonspor: Yok

U19 MİLLİ TAKIMI
Galatasaray (5): Aydın Yılmaz, Harun Karadaş, Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Serdar Keşçi, Uğur Demirok

Fenerbahçe: Yok
Beşiktaş (3): Aydın Karabulut, Emre İncemollaoğlu, Emre Özkan
Trabzonspor (2): Abdullah Karmil, Cengiz Çoban

ÜMİT MİLLİ TAKIM
Galatasaray (4): Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven
Fenerbahçe (1): Olcan Adın
Beşiktaş (3): İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz
Trabzonspor (1): Ufukhan Bayraktar

A MİLLİ TAKIM
Galatasaray (5): Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür
Fenerbahçe (6): Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin

Beşiktaş (3): Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Fahri Tatan

Trabzonspor (1): Hüseyin Cimşir.

242
YABANCİ MP3 / TAŞINDI: Hepsi-Kaç Yıl Geçti Aradan
« : 13 Ağustos 2006, 13:39:48 »

243
ÜÇÜNCÜ YEPYENİ WORLD CUP 2006 TURNUVASİ / DUYURU
« : 13 Ağustos 2006, 13:30:26 »
ARKADAŞLAR HERKEZ İSTEDİGİ TAKIMI ALACAKLARI İÇİN GOL KRALLIGINA GEREK DUYULMAMIŞTIR HERKEZE BAŞARILAR

SAYGILAR www.oyunsiteniz.com

244
BEŞİKTAŞ / Nobrede Türk Oluyor
« : 13 Ağustos 2006, 13:11:31 »
Beşiktaş, Türk statüsünde oynaması için başvuruda bulunacağı Nobre için “ufak” bir ayrıntıyı kullanacak.
Kartal, Brezilyalı oyuncu için vatandaşlık başvurusunda bulunacak. Yıldız futbolcunun başvurusu kabul edilirse Marcio’nun yeni ismi Mert olacak. Yönetim, Türkiye'de 5 yılını doldurmayan yıldız konusunda 'Ülke tanıtımına katkı' statüsünden yararlanacak.

Beşiktaş, çarşamba günü Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacak Nobre konusunda müthiş bir plan yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, Türk vatandaşlığı başvurusunda yer alan 'Türkiye'de en az 5 yıl ikamet etmesi gerekir' hükmünün, 2.5 yıldır ülkemizde bulunan Nobre için uygulanamaz olması nedeniyle değişik bir yol izleyecek. Yönetim, Türk vatandaşlık kanununda yer alan 'Bakanlar Kurulu, ülke tanıtımına katkıda bulanacak sporcu, bilim adamı, sanatçı ve benzeri şahıslara ayrıcalık tanıyarak Türk vatandaşlığına hemen alınmasına karar verebilir' hükmünden hareket ederek, başvurusunu bu yönde yapacak. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlu Murat Aksu'nun katkılarıyla bu başvurunun Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilmesine ve Nobre'nin Türk statüsüyle oynamasına mutlak gözüyle bakılıyor.

Federasyonun yeni yönetmeliğine göre de, kendi ülkelerinin milli takımında oynamamış olan yabancılara, Türk vatandaşlığı başvurusunun kabul edilmesi halinde, Türk statüsünde oynama olanağı tanınıyor. Böylece bu özelliğe sahip Nobre'ye, Türk lisansı alma yolu açılıyor.

Ancak yetkililer bu başvurunun, özellikle Anadolu takımlarında oynayan, ülke takımlarında forma giymemiş diğer yabancılara da aynı statüden yararlanma şansı yaratacağını da söylüyorlar.

245

246
FFC 1 / Katılımcılar & Msn Adresleri
« : 12 Ağustos 2006, 14:16:59 »

247
TRABZONSPOR / Ada’da Türkler tehlikede
« : 10 Ağustos 2006, 17:03:27 »
Kıbrıs’a giden Trabzonspor’lu yöneticiler Apoel maçı için iddialı konuştular.
Kıbrıs’da atmosfer Trabzonspor ve Güney Kıbrıs’ın APOEL futbol takımlarının UEFA kupası elemeleri kapsamında yarın akşam yapacağı maçıyla ısınacak.

Ada’ya dün gece gelen Trabzonspor için yöneticiler hazırlıklarını tamamlanmış olduğunu söylerken, APOEL de maçta iddialı olduğunu vurguladı. Güney Kıbrıs’ta yayın yapan Rum gazeteleri Trabzospor APOEL maçına geniş yer verdi. Haberlerde Jefferson’nun sakatlığı nedeniyle oynamayacağı vurgulanırken, APOEL Başkanı Kiriakos Zivanaris yaptığı açıklamada, karşılaşmanın özelliği nedeniyle UEFA’nın karşılaşmayı "yüksek oranda tehlikeli" kabul ettiğini ve maça ikinci bir gözlemci atadığını kaydetti.

‘Apoel’in Kazanmaktan Başka Şansı Yok’

Rum basını, Trabzonspor maçı nedeniyle heyecan ve adrenalinin yükseldiğini belirttilirken . Gazeteler, APOEL’in kazanmaktan başka birşey düşünmediğini ve maç hazırlıklarını bu akşam yapacağı son antrenmanla tamamlayacağını bildirdi. APOEL Başkanı Kiriakos Zivanaris yaptığı açıklamalarda gazetelerde yer bulurken, karşılaşmanın özelliği nedeniyle tüm Avrupa’nın gözünün maçın oynanacağı saha GSP’ide olacağını vurgulandı. Rum basını UEFA’nın karşılaşmayı "yüksek oranda tehlikeli" kabul ettiğini ve maça ikinci bir gözlemci atadığının da altı çizildi. APOEL oyuncuları ve yöneticilerin maça yoğunlaşması için çağrıda bulunan Zivanaris, APOEL’in maçı kazanacağına inandığını vurguladı.

Fanatiklik Başladı

Güney Kıbrıs’ta Rum fanatikleri Trabzon Spor’un Güney Kıbrıs’a geldiği andan itibaren taşkınlıklarına başladı. APOEL Başkanı Zivanaris, karşılaşmaya iki gözlemci gönderen UEFA’dan herhangi bir ceza alınmaması için APEOL taraftarlarını sakin ve terbiyeli olmaya çağırdı. Ancak APOEL fanatikleri uslu durmuyor. Güney Lefkoşa’da 2 Hilton oteli bulunurken Rumlar Trabzonspor’un konaklaması için APOEL Spor Kulübü’nün 100 metre uzağında bulunan Hilton Oteli seçmesi dikkatlerden kaçmadı. Otel çevresinde Rum polisinin güvenlik önlemleri almasına karşılık gece boyunca otel çevresinde APOEL ve Yunanistan bayraklarıyla dolanan fanatiklerin sesleri duyuldu.

Türk Basını Tehlikede

Maçı izlemek için Trabzon Spor kafilesiyle birlikte adaya gelen basın mensuplarının yanı sıra Kıbrıslı Türk Basın mensupları ve spor yazarlarının da tehlike altında öne sürülüyor. GSP Stadı’nda basın türbününde Rum seyircilerle birlikte aynı stadta maçı seyredecek olan Türk basın mensupları için Rum polisin yeterli olmamasından endişe ediliyor. Anarthosis maçı sırasında zaman zaman Türk basın mensupları ve Rum seyirciler arasında gerginlik yaşanmış ve hem Rum polisinin hemde Türk basın mensuplarının sağduyusuyla sorun dahada büyümeden yatıştırılmıştı. Maçta Kıbrıslı Türk seyirciler için 2 bin bilet ayrılırken özellikle Türk seyirciler içinse maç biletlerinin tükendiği açıklandı. Karşılaşmayı yaklaşık 16 bin civarında APOEL taraftarı izleyecek.

Sol Partiden Milliyetçilere Destek


Güney Kıbrısın en milliyetçi takımı olan ve her türlü platformda Kıbrıs Rumları’nın haklarını savunmak için çalışacağını belirten APOEL’e bir destek de Rum Meclisi’nin Ana Muhalefet partisinden geldi. Rum Demokratik Seferberlik partisi DİSİ, UEFA’da mücadele edecek olan Rum futbol takımlarından APOEL, OMONİA ve AHNA’ya başarı dileklerinde bulundu. Rum Partisi yaptığı yazılı açıklamada Rum spor kulüplerinin UEFA’ya katılmasının önemine değinilirken geçtiğimiz yıl Trabzon Spor karşısında Anorthosis takımının galib geldiğinin altı çizildi.

KKTC Ve Rum Basını Şu Yorumları Yaptı:


RUM BASINI:

Fileleftheros: "Fırlatma İçin Hazır", "APOEL: Yarınki Tarihi Trabzonspor Karşılaşması İçin Tümüyle Hazır" POLİTİS: "Herkes Kararlı", "Yönetim, teknik ekip, halk ve oyuncular büyük başarı için hazır" MAHİ: "Perşembe Günü Bir Başka APOEL Göreceğiz?" SİMERİNİ: "Trabzonspor kafilesi dün geldi", "Jeferson Oynamıyor" ALİTHİA: "Numune bilet bile kalmadı"

KKTC BASINI:

Kıbrıs: "Gözler APOEL-Trabzon Maçında..." HALKIN SESİ: "Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi’ne Gitti..." GÜNEŞ: "Trabzon Vuracak!..." KIBRISLI: "Trabzon-APOEL gerginliği sürüyor..." ÖZGÜR DÜŞÜNCE: "Trabzonspor Güney’de" "Yüksek oranda tehlikeli"

248
TRABZONSPOR / Trabzonspor umutlu
« : 10 Ağustos 2006, 17:02:52 »
Yönetici Hacıosmanoğlu, geçen seneki talihsizlikleri yaşamak istemediklerini söyledi.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçen sene Anorthosis Famagusta karşısında rakiplerini çok hafife aldıkları için bir kaza yaşadıklarını, aynı kazayı bu sene yaşamak istemediklerini belirtti.

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor güçlü bir takım, formasının bir ağırlığı var. Futbolcular bu bilinçle mücadele ettiği takdirde sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'un Apoel maçından galibiyetle ayrılacağına inandığını belirten Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, "Apoel, Trabzonspor'un rakibi olabilecek bir takım değil. Çok büyük bir takım olsa endişemiz olabilirdi. Ancak Trabzonspor güçlü bir takım, formasının bir ağırlığı var. Bunun bilinciyle arkadaşlarımız sahaya çıkacak ve bu bilinçle mücadele ettikleri takdirde sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Geçen sene Anorthosis Famagusta ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında bir kaza yaşadıklarını, aynı kazayı bu sene yaşamak istemediklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Geçen sene Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde karşılaştığımız Anorthosis Famagusta'yı çok hafife almıştık. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne sanki pikniğe gider gibi bir havada gelinmişti. Şimdi olayın ciddiyetinin farkındayız. Geçen sene bir kaza yaşamıştık. Aynı kazayı bu sene yaşamak istemiyoruz. Gerekli dersleri aldığımıza inanıyorum. Yaşanabilecek böyle bir kazayı daha camia kaldıramaz" dedi.

Herhangi bir güvenlik endişesi yaşamadıklarını, Apoel yöneticilerinin kendilerini çok iyi ağırladığını belirten Hacıosmanoğlu, "Spor kitlelere hitap eden bir eğlence. Futbol 3 sonuçlu bir oyun, 3 sonuçtan birini alacaksınız. Erdemlik o sonucu kabullenmektir. Apoel yöneticileri bizleri çok iyi ağırladı. Biz de Trabzon'da onları aynı nezaketle misafir ederek, Avrupa ve dünya sporuna örnek teşkil edeceğiz. Milli Takım'ın İsviçre ile oynadığı maç sonrası dünyada oluşan kötü izlenimleri sileceğiz" dedi.

249
TRABZONSPOR / Rumlar maça hazır
« : 10 Ağustos 2006, 17:02:13 »
Kıbrıs Rum Kesimi'nde 1. gündem maddesi Apoel-Trabzon karşılaşması.
Havaya Girdiler

Trabzonspor'un geçen sezon Anortosis'e elenmesi, Rumları şımarttı... Apoel-Trabzonspor maçına geniş yer ayıran Rum basını, "Fırlatma için hazır", "Yönetim, teknik ekip ve futbolcular büyük başarı için hazır" ve "Perşembe günü bir başka Apoel göreceğiz" gibi tura inanan başlıklar kullandı. Rum Kesimi'nde hava giderek ısınırken, Apol Başkanı Zivanaris taraftarlarını sakin olmaya çağırdı.

Zivanaris Uyardı

Son günlerde gazetelerde en çok boy gösteren kişilerden biri olan başkan Zivanaris, karşılaşmanın siyasi açıdan da büyük önem taşıması nedeniyle Avrupa'nın gözünün bu maçta olacağını dile getirdi. UEFA'nın Apoel-Trabzonspor mücadelesini "Yüksek oranda tehlikeli" kabul ettiği için 2. bir gözlemci daha atadığına dikkat çeken Zivanaris, "Apoel'in zarar görmemesi için taşkınlıktan kaçının" uyarısında bulundu.

250
TRABZONSPOR / Turla döneceğiz
« : 10 Ağustos 2006, 17:01:48 »
Başkan yardımcısı Şimşek, Rum Kesimi'nden tur kapısını aralayarak döneceklerini iddia etti.
Kayseri yenilgisini şanssızlığa bağlayan Şimşek, "Geçen sezon Anorthosis'i hafife almanın bedelini ağır ödedik. Bu kez böyle bir yanlışa düşmeyiz. Trabzon'a turla döneceğiz" dedi.

251
TRABZONSPOR / Pilot'ta bizden
« : 10 Ağustos 2006, 17:00:35 »
Kıbrıs Rum Kesimi’ne giden Trabzonspor’da Nuri Albayrak, Trabzonspor rozeti taktığı pilotu, Trabzon’da yapılacak rövanş maçına davet etti
Olympic Havayolları’na ait uçakla Kıbrıs Rum Kesimi’ne giden Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak ile uçağın pilotu George Tesimplidis yolculuk sırasında bir süre sohbet etti. Tesimplidis, babasının Trabzon’un Maçka ilçesi doğumlu olduğunu söyleyip, bölgede yapılan festivaller hakkında bilgisi olduğunu belirtti. Albayrak, Trabzonspor rozeti taktığı pilotu, Trabzon’da yapılacak rövanş maçına da davet etti. Daveti kabul eden Tesimplidis, izin alması durumunda maça geleceğini ifade etti.

252
DÜNYADAN FUTBOL / Juventus’tan Ibrhimoviç açıklaması
« : 10 Ağustos 2006, 16:59:55 »
Zlatan İbrahimoviç’i Inter’e veren Juve’den ilk resmi açıklama geldi
İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimoviç’i 24,8 milyon avro karşılığında Inter’e satan Juventus’ta, Fransız Teknik Direktör Didier Deschamps konuyla ilgili açıklama yaptı: "Bu sondur"

Fransız teknik adam yaptığı açıklamayla satışlara son noktayı koyduklarını belirtti. Bir yıldızı göndermiş olmaları bunun devam edeceği anlamına gelmediğini ifade eden Fransız hoca “Artık satılacak oyuncumuz yok” dedi.

Mutu, Thuram, Zambrotta, Cannavaro, Emerson ve Vieira’dan sonra İsveçli yıldızları Ibrahimoviç’i de satan Juventus’ta, teknik direktör Deschamps “Bu kadar yeter” açıklamasını yaptı. “Kalması için oldukça cazip teklifler yaptık ama tamamıyla bizden farklı düşünüyor” diyen Fransız hoca, “Serie B’de oynamak istemediği için ayrıldı” ifadesini kullandı.

Buffon, Trezeguet ve Camoranesi Torino ekibinin elinde kalan son yıldızlar ve Fransız teknik adam en azından onları bırakmamak niyetinde. Bu konudaki fikirlerini de “Umarım yeni sezona Torino’da başlarlar” diyerek ifade eden Deschamps oldukça endişeli.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28