İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Appiah_4

2713
DÜNYADAN FUTBOL / İsveç polisi alarma geçti
« : 07 Ağustos 2006, 23:55:48 »
İsveç polisi, Avrupa Atletizm Şampiyonası öncesi güvenliği üst düzeye çıkardı. Bin 100 polisin 1 hafta boyunca Göteborg'da görev yapacağı açıklanırken, İsrail için özel güvenlik önlemleri de alınacak. Polis şefi yardımcısı Maria Oswaldson, Lübnan'da sivil halkı katleden İsrail'in Göteborg'a gelen kafilesini olası saldırılardan korumak için her türlü önlemi aldıklarını açıkladı. Toplam 48 ülkenin katılacağı organizasyon için 500 bin nüfuslu Göteborg şehrine 250 bin kişinin gelmesi bekleniyor.

2714
DÜNYADAN FUTBOL / Futbolun geleceği tartışılacak
« : 07 Ağustos 2006, 23:55:22 »
FIFA ve UEFA, Dünyanın ve Avrupa'nın ünlü teknik direktörleriyle futbolun geleceğini tartışacak. FIFA ve UEFA tarafından organize edilen ve ''2006 ve Sonrası'' başlığı taşıyan toplantıya, Avrupa'nın 52 ülkesinin milli takım teknik direktörlerinin yanı sıra 2006 Dünya Kupası'na katılan ülke milli takımlarının patronları da çağrılacak.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek toplantı ile ilgili bilgi veren UEFA Üst Yöneticisi Lars-Christer Olsson, konferansın amacını, 18. Dünya Kupası'nın yanı sıra 2006 yılında ortaya çıkan futbolun yeniden gözden geçirilmesi olarak açıkladı.

Futbolun geleceğine etki edecek bazı konuların da tartışılması beklenen toplantıda, dünya kupasının ayrıntılı raporları, teknik analizleri ve hakem değerlendirmeleri de masaya yatırılacak.

2715
DÜNYADAN FUTBOL / Ahmed Hassan’da golle başladı
« : 07 Ağustos 2006, 23:54:45 »
Sezon başında Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Ahmed Hassan lige golle başladı. Anderlecht ilk hafta Germinal Beerschot'u evinde ağırlarken, galibiyete Mısırlı oyuncusunun attığı tek golle ulaştı: 1-0.

44. dakikada Borre'nin atılması ile on kişi kalan evsahibi 49. dakikada Ahmed Hassan'la gole ulaştı ve haftayı 3 puanla kapadı.

Anderlecht'in Türk futbolcusu Serhat Akın ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

2716
DÜNYADAN FUTBOL / Rooney’in Manchester aşkı !
« : 07 Ağustos 2006, 23:54:20 »
20 yaşındaki Wayne Rooney, yıllarca Manchester United formasıyla oynamak istediğini söyledi.Manchester United'ın genç golcüsü Wayne Rooney takımıyla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına karşın bu süreyi uzatmak istediğini söyledi. 2004 yılında Everton'dan transfer edilen genç oyuncu altı yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Sunday Mirror gazetesine konuşan 20 yaşındaki genç yetenek, "İnsanlar istediğim takıma gidebileceğimi söylüyor ama benim olmak istediğim yer burası" diye konuştu. Rooney sözlerini şöyle sürdürdü: "Sözleşmemi uzatmak istiyorum. Başka bir yere gitmek istemiyorum. Garry Neville ve Ryan Gigs gibi isimlere bakıyorum ve Manchester United'da onlar kadar uzun kalmak istiyorum. Burası büyük bir kulüp ve benim tanıdığım hiç kimse ayrılmayı düşünmedi." Bu arada Manchester United'ın yeni transferi Michael Carrick Ajax'la oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Genç oyuncu sezonun ilk haftalarında takımdaki yerini alamayacak.

2717
DÜNYADAN FUTBOL / Aslan’ın rakibi çok formda
« : 07 Ağustos 2006, 23:53:41 »
Aslan’ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Mlada Boleslav, sezona fırtına gibi başladı. Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan kadrosunu Sparta Prag’dan Tomas Polacek ve Slovan Liberec’den Martin Abraham’la güçlendiren Mlada, bu sezon oynadığı 4 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Norveç temsilcisi Valerenga’yı 3-1 ve 2-2’lik skorlarla eleyen Çek Cumhuriyeti ekibi, kendi liginde de Sigma Olomouc’u 2-1 ve Slovacko’yu 2-0’lık skorlarla mağlup etti.

2718
DÜNYADAN FUTBOL / Tekke gole başladı
« : 07 Ağustos 2006, 23:53:13 »
Trabzonspor’dan Zenit’e transfer olan Fatih Tekke çıktığı ilk maçta golünü attı. Rus ekibinin Shinnik'i 1-0 yendiği lig maçında transferinden 3 gün sonra forma giyen Fatih Tekke attığı golle takımını galibiyete taşıdı

Rusya'nın Zenit St. Peterburg'a geçen hafta rekor fiyata transfer olan Fatih Tekke, 3 gün sonra çıktığı ilk maçta attığı golle, takımına 3 puan kazandırdı. Fatihli kadrosuyla Rusya Ilgi'nde ilk maçına çıkan Zenit, son sıradaki Shinnik Yaroslav'ı evinde ağırmadığı maçın ilk yarısı golsüz kapandı. 51. dakikada oyuna giren Fatih, 69'da golcülüğünü Ruslar'a da kanıtlayıp, rakip fileleri havalandırarak, galibiyetin mimarı oldu

'60 gol gerek'

Karşılaşma öncesinde Fatih'in adı anons edilince Zenit taraftan "Hoşgeldin Fatih Sultan Tekke" diye dev bir pankart açtı. Maç sonu Tekke "İlk maaçımda gol attığım için çok mutluyum. Şimdi 60 gol daha atmam gerekiyor. En büyük sıkıntım, dil bilmemek" diye konuştu. Teknik direktör Dick Advokaat ise "Önemli olan takım oyunu. Bize geleceği söylenen Trabzonlu Gökdeniz'i ise kesinlikle tanımıyorum" dedi

2719
DÜNYADAN FUTBOL / Ronaldinho alay konusu oldu
« : 07 Ağustos 2006, 23:52:37 »
Ronoldinho, Zidane’ın attığı kafayı görmediğini açıklayınca alay konusu oldu. Brezilya Milli Takımı'nın ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho, Dünya Kupası finalinde Fransız Zidane'ın İtalyan Materazzi'ye attığı kafayı görmediğini açıklayınca İspanya'da alay konusu oldu.

Barcelona'nın kamp yaptığı ABD'nin Los Angeles kentinde gazetecilere açıklama yapan Ronaldinho, ''Zidane'ın kafasını görmedim. Dünya Kupası'ndan elenmemizin ardından kendimi dünyadan soyutladım. Ne televizyona baktım ne de gazete okudum'' dedi.

Ronaldinho, Zidane ile ilgili olanları yeni öğrendiği kaydederek, ''Mükemmel bir kariyere sahip. Bazen ben de maç sırasında çok sinirleniyorum. Bir anda kendinizi kaybedebilirsiniz'' sözleriyle Fransız futbolcuyu savundu.

Marca gazetesi ise Brezilyalı futbolcunun ''tarihin en ünlü kafasını'' görmediğini belirterek, ''Ronaldinho başka bir gezegende yaşıyor'' başlığını attı.

2720
FULL OYUNLAR / Ynt: FULL OYUNLAR BY HAMZA ( RESİMSİZ )
« : 07 Ağustos 2006, 23:51:11 »
hadi be yok öyle önceden ++rep vermek :D ne kadar spali o kadar köfte :D ;D ;D ;D

2721
FULL OYUNLAR / Ynt: FULL OYUNLAR BY HAMZA ( RESİMSİZ )
« : 07 Ağustos 2006, 23:09:00 »
aga benim istedigim oyun bunların arasında yok  >:( ------rep

2722
FENERBAHCE / Ynt: OYUN SİTENİZ FENERBAHÇELİLER LİSTESİ
« : 07 Ağustos 2006, 20:21:56 »
İSİM : OKTAY

BULUNDUGUM YER : KONYA

2723
DANİMARKA:1--1:NORVEÇ

Goller: Larsen ve Carew

son dk de oyun donunca anladım atacagını ve hemen ss aldım ;)

2724
FULL OYUNLAR / Ynt: FULL OYUNLAR BY HAMZA ( RESİMLİ )
« : 07 Ağustos 2006, 16:37:38 »
aga hadi ama :D çok acil ya plss +++rep bizim repleride bi edit indiriyo ama :D