İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - By_Sewim

169
GALATASARAY / en İyİ Şekİlde temsİl edeceĞİm"
« : 27 Mart 2009, 11:46:30 »
yazıklar olsun daha enyi temsil edecekse artık alman ya milli takımına gtmişssn artık sanki türk müsnde bizi temsill edeceksin ayıp ya

170
FENERBAHCE / İzin bitiyor
« : 27 Mart 2009, 11:45:33 »
fenerbahçe 5 günlük izni çok hakketmişti gerçekten çok çalıştılar ya  :W :W :W :W :W :W

171
FENERBAHCE / 12 Nisan'da geliyoruz!
« : 27 Mart 2009, 11:44:27 »
12 Nisan'da geliyoruz!
   
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Galatasaray'ı ile 12 Nisan'da karşılaşacağız... Onları şimdiden aldı bir korku!
bu ne şimdi

172
FENERBAHCE / Güiza, 'Türkiye'ye 3 atacağız' diyor
« : 27 Mart 2009, 11:43:52 »
kocaeline gol atamaz adam bizm mçada allah bilr atar 3 tane

173
Pes 2009 Yamaları / PES 2009 Lisans Yaması Çıktı !
« : 27 Mart 2009, 11:43:14 »
deneyen yokmu ?

174
DÜNYADAN FUTBOL / Iniesta ve Xavi sakatlandı!
« : 23 Mart 2009, 20:18:06 »
kesinlikle süper haber şansımzı daha da arttı bu ikili tam bir dinamoydu.

175
DÜNYADAN FUTBOL / Iniesta ve Xavi sakatlandı!
« : 23 Mart 2009, 15:56:33 »
2010 Dünya Kupası elemeleri 5. Grup'ta 28 Mart'taki İspanya-Türkiye ve 1 Nisan'daki Türkiye-İspanya maçları öncesinde İspanya Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Andres İniesta ve Xavier Hernandez (Xavi) sakatlandı. İki futbolcunun milli takımımıza karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi!


FC Barcelona'nın geçtiğimiz pazar günü Malaga'ya karşı oynadığı maçın 60. dakikasında kas ağrısından dolayı sahayı terk eden İniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, 66. dakikada oyundan çıkan Xavi'nin de benzer bir sorunu olduğu belirtildi.

Barcelona kulübünün doktoru, yapılan ilk kontrollerde sağ bacak kaslarında yırtık tespit edilen İniesta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağını, bu futbolcunun İspanya'nın Türkiye ile oynayacağı 2 maçta ve ligdeki Valladolid maçında forma giymesinin beklenmediğini ifade etti. Xavi'nin de bugün İspanya Milli Takımı kampına katılacağı ancak büyük olasılıkla buradaki doktor kontrolünden sonra sakatlıktan dolayı kadro dışında bırakılıp, kampı terk edeceği ileri sürüldü. İniesta ve Xavi, gerek Barcelona'nın gerekse İspanya Milli Takımı'nın orta sahadaki en önemli isimleri olurken, teknik direktör Fatih Terim FIFA'nın yaptığı 2008 yılındaki en iyi futbolcu oylamasında İniesta'yı ilk sırada göstermişti.

İspanya Milli Takımı'nda ayrıca defansta Puyol sakatlığı dolayısıyla Türkiye maçlarında kadro dışı bulunurken, kadroda olmasına rağmen forvetteki David Villa'nın da sakatlığı bulunuyor.

INIESTA KARARI YARIN
Madrid'deki İspanya Futbol Federasyonu binasında, yarın yerel saat ile 13.00'da toplanacak İspanya Milli Takım aday kadrosundaki 22 futbolcuyu kampta görmek istediği söylenen Del Bosque'nin, Barcelona kulübü tarafından 15 gün sahalardan uzak kalacağı açıklanan İniesta'nın durumuna da yarın karar vereceği bildirildi.

İspanyol medyası, İniesta'nın, İspanya Milli Takım doktoru tarafından da görüleceği ve durumunun netlik kazanmasından sonra yerine başka bir oyuncunun kadroya alınıp alınmayacağına karar verileceğini iddia etti. La Liga'da pazar günü oynanan maçta kaslarındaki ağrıdan dolayı sakatlanarak sahadan çıkan İniesta'nın, sağ bacağında kas yırtığı olduğu söyleniyor.

Bu arada durumu İniesta'dan daha hafif olsa da Xavier Hernandez'in (Xavi) de sakatlığı bulunurken, İspanyol futbolcu için kulübü Barcelona'nın, futbol federasyonundan özel muamele istediği ileri sürüldü. İspanya Milli Takımı'nın 22 kişilik kadrosunda mevcut durumda İniesta'nın ciddi, Xavi, David Villa ve Silva'nın hafif sakatlıkları bulunurken, Pique'nin de grip olduğu biliniyor.

176
GALATASARAY / Lincoln kaçtı!
« : 23 Mart 2009, 15:55:39 »
Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile sorunlar yaşayan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Casio Lincoln, izinsiz olarak ülkesine giderek sarı kırmızılı kulüpte yeni bir krize neden oldu.. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, konuyla ilgili olarak, "Geri döndüğünde cezası neyse alacak" dedi..


Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan dolayı Galatasaray'da futbolculara 2 günlük izin verilirken, Casio Lincoln ise bugün izinsiz olarak İstanbul'dan ayrıldı.

Son dönemde teknik direktör Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve dünkü Eskişehirspor maçında yedek oturtulan Lincoln'ün, izin talebi reddedilmesine karşın ülkesine gitti.

Lufthansa Havayolları'nın tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'ndan Frankfurt aktarmalı olarak ülkesine giden Lincoln, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplamadı.
Lincoln, basın mensuplarının Türkiye'den ayrıldığını hatırlatması üzerine, "Yarın buradayım" diye konuştu.

Bu arada Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün 5 gün sonrasına dönüş biletini aldığı öğrenildi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak'' ifadelerini kullandı.

177
GALATASARAY / Aslan çıldırtıyor!
« : 23 Mart 2009, 15:53:57 »
zirvedeki 5 takım da Puan kaybetti bu hafta :))
ŞU SİVASI Bİ YENSEYDİK KİMSE TUTAMAZDI BİZİ

178
Ispanya cup / KAYITLAR BURDAN..!!!
« : 23 Mart 2009, 15:50:43 »
By_Sewim

179
BASKETBOL / El Amin yeniden Telekom'da!
« : 22 Mart 2009, 22:21:58 »
Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Türk Telekomspor, geçen sezon takımdan ayrılan Halid El Amin ile yeniden anlaştı..


Başkent ekibinin 36 yıl sonra Türkiye Kupası'nı alması ve Beko Basketbol Ligi'nde finale çıkmasında en büyük pay sahibi olan ABD'li oyun kurucu Halid El Amin, mavi-beyazlı takımdan, eski takımı Ukrayna'nın Azovmash Mariupol takımına transfer olmuştu.

El Amin, geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde 17.9 sayı, 4.5 asist ve 3.1 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etmişti.

2005-2007 yılları arasında Azovmash Mariupol forması giyen El Amin, 2006 yılında bu takımla Ukrayna Ligi'nde şampiyonluk yaşamış, hem normal sezon hem de finallerin ''en değerli oyuncusu'' seçilmişti.

Beşiktaş forması da giyen El Amin'in, yarın Türkiye'ye geleceği ve ABD'li oyuncuyla sezon sonuna dek sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

180
DÜNYADAN FUTBOL / Barça Baş Döndürdü.!!!
« : 22 Mart 2009, 22:19:54 »
Sezonun 2. haftasında Saturn'ü Petrovski Stadı'nda konuk eden Zenit St. Petersburg galibiyetle tanıştı ve puanını 4 yaptı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golüyse tanıdık bir yüz; Fatih Tekke kaydetti. Yıldız oyuncu 2009'da golle tanışırken, takımına da ligdeki ilk 3 puanını kazandırmış oldu.


Barcelona [6 - 0] Malaga
19' [1 - 0] Xavi
25' [2 - 0] Messi
32' [3 - 0] Henry
43' [4 - 0] Eto'o
51' [5 - 0] Alves
57' [6 - 0] Eto'o

Real Madrid'in Santiago Bernabeu'da Almeria'yı Marcelo ve Huntelaar'ın (2) golleriyle 3-0 yendiği 28. haftada Malaga'yı konuk eden lider Barcelona, takipçisinin kendisine yaklaşmasına izin vermedi.

Cesar Muniz Fernandez'in düdük çaldığı karşılaşmanın 19. dakikasında orta sahadaki dinamosu Xavi'nin kaydettiği golle skor avantajını yakalayan Katalan ekibi, bu sezon sergiledikleri performans ve attıkları gollerle rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Messi-Henry-Eto'o üçlüsüyle ilk yarıda farkı yakaladı.

Millilerimizle yapılacak maçlar için İspanya kadrosuna çağırılan Iniesta mücadelenin 60. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı, teknik direktör Pep Guardiola başarılı orta saha oyuncusunun yerine Gudjohnsen'i sahaya sürdü.

Alves ve Eto'o'nun ikinci yarıdaki golleri skoru tayin etti. Konuk ekipte kalesinde 6 gol görmesine rağmen 4 net pozisyona engel olan Goitia en etkili isimler arasındaydı. Barcelona maç boyunca yüzde 68'le topla oynadı.

Lider Barcelona bu galibiyetle puanını 69 yaptı ve takipçisi Real Madrid'in kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Camp Nou'da bozguna uğrayan Malaga ise 43 puanda kaldı.