İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - By_Sewim

241
Knockout Cup / Final!!!!!!!!!!!!!!!!
« : 11 Mart 2009, 12:28:00 »
KinyoL 9 - 1 Sivas58
kinyol hep üçlük atmış galiba :d :W :W

242
HER TELDEN DUYURULAR / 18 Mart Çarşamba Görüşmek Üzere
« : 09 Mart 2009, 22:40:58 »
başarılar.

243
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / YETER ARTIK
« : 07 Mart 2009, 14:30:36 »
SİTENİN CANLANMASI LAZIM HAREKETE GEÇELİM HADİ TOPLANTI FİLAN HAMZA YAP ARTIK BİŞELER SİTE NE HALA DÜŞTÜ

244
TRABZONSPOR / Trabzonspor Brezilya'da bile tanınıyor
« : 05 Mart 2009, 23:41:25 »
Trabzonspor Brezilya'da bile tanınıyor
   




Şampiyonluk yürüyüşünü hızlandıran bordo-mavili ekibin sambacısı Alanzinho samimi açıklamalar yaptı: "Yeni bir takıma, yeni bir ülkeye geldim. Kimse hemen kahramanlık yapmamı beklemesin. Nasıl bir futbolcu olduğumu yakında herkes görecek." Alanzinho, ülkesinde birçok Brezilyalı'nın Trabzonspor'u tanıdığını da söyledi.

***yıok daha neler

Utanacaklar

"Tam uyum sağladığım zaman futbolumla herkesi kendime hayran bırakacağım. Trabzonspor Brezilya'da çok tanınıyor".

Trabzonspor'un son transferi Alanzinho, yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. Bordo-mavili formaya ısınmaya çalıştığının altını çizen Brezilyalı futbolcu, "Beni birkaç maç ile değerlendirenleri oynadığım süper futbolla utandıracağım" dedi. Alanzinho, "Yeni bir takım ve yeni bir ülkeye geldim. İlk maçtan kahramanlıklar yapmamı kimse beklememeliydi. Ancak zamanla potansiyelimi herkese kanıtlayacağım. Trabzonspor, Brezilya'da çok tanınıyor ve konuşuluyor" açıklamalarını yaptı.

Taraftara hayran
Şampiyonluk yaşamak için Trabzonspor'un teklifini kabul ettiğini ifade eden bordo-mavili futbolcu, "Büyük başarıları tadan bir oyuncuyum. Yeni kulübümde de bunları yaşamak istiyorum" diye konuştu. Trabzonspor taraftarından övgüyle söz eden Alanzinho, "Takımına bu kadar katkı sağlayan bir taraftar görmedim. Şehirde bana gösterilen ilgiden çok memnunum. Tam olarak iletişim kuramamıza rağmen beni ne kadar sevdiklerini anlayabiliyorum" dedi.

Süper Lig kaliteli
Turkcell Süper Lig'in kalitesine de değinen Brezilyalı futbolcu, "Norveç Ligi'ne göre gerçekten büyük fark var. Burada karşılaşmalar daha zorlu geçiyor. Klas oyuncuların çokluğu da bunun göstergesi" diye konuştu. Alanzinho, takımda arkadaşlık ortamının harika olduğunu da vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzonspor'un en başarılı yabancısı olmak için çalışıyorum. Aldığım parayı son kuruşuna kadar hak edeceğim. Taraftarımızın içi rahat olsun."

245
Çöp Kutusu / İTİRAF EDIYRUM
« : 05 Mart 2009, 23:39:46 »
İtiraf Ediyorum Bu Sitenin Rakibi Kimse Olamaz
yürü be kim tutar seni

246
FENERBAHCE / Fenerbahçe 3 - 1 Sivasspor
« : 05 Mart 2009, 14:46:50 »
Sivasa İyi bir skorla döndüğümüzü Düşünüyorum.Çok büyük bir aksilik çıkmazsa Finalde Beşiktaşla Mücadele edeceğiz.Hayırlısı Olur İnşallah.Bu Sene Kupayi alacağimizi hissediyorum ben
SİZE BU SENEDE KUPA YOK ÇÜNKÜ KUPA BİZİM  :cup BEŞİKT-AŞK

247
FENERBAHCE / Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor
« : 01 Mart 2009, 10:59:10 »
deplasmanda yenilirsiniz bişey olmaz  :W

248
TARTIŞMA / Trt Şeş
« : 01 Mart 2009, 10:58:07 »
ülkede yaşayan kürtler için gerekliydi bu kanal sayesinde mechul kanllardan değilde doğru kanaldan bilgileniyorlar.

249
FENERBAHCE / Cezayı Sivas belirleyecek
« : 28 Şubat 2009, 16:12:09 »
Cezayı Sivas belirleyecek
   
Ankara bozgunu sonrası futbolculara ceza yağdırmayı planlayan yönetim, Sivasspor maçı öncesi frene bastı.
Fenerbahçe'de bahar rüzgarları estiren estiren Hacettepe galibiyeti, Gençlerbirliği yenilgisi ile etkisini hemen kaybetti. Geçen hafta yaptığı basın toplantısında futbolculara ağır cezalar verileceğinin sinyallerini veren asbaşkan Ali Koç ve bazı yöneticilerin bu işlemi Sivasspor ile oynanacak lig ve kupa maçlarının sonucuna göre yeniden değerlendirileceği öğrenildi.
Gençlerbirliği yenilgisi ile eleştirilerin odak noktası haline gelen Aragones ise kendisinden ceza verilecek oyuncuların listesini isteyen yönetme Sivas maçları öncesi böyle bir durumun yanlış olduğunu söylediği belirtildi. İspanyol çalıştırıcının “Sivas ile iki hayati maç yapacağız ve bu maçlara en üst düzeyde konsantre olmamız gerekiyor. Bunun için ceza işlemi takımı olumsuz etkiler” dediği de sızan haberler arasında.

Fotospor

bi darbede sivastan gelşr ama fenrin yenmesii bnm işime glir

250
SİTE TANITIMLARI / www.serbestforum.org
« : 28 Şubat 2009, 12:27:31 »
iyi çalışmalar

251
BASKETBOL / Efes ile G.Saray karşı karşıya!
« : 28 Şubat 2009, 00:53:33 »
Beko Basketbol Ligi'nde lider Efes Pilsen ile ikinci sıradaki Galatasaray Cafe Crown cumarteis günü karşı karşıya gelecek.


Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.15'de başlayacak ve Spormax'ten naklen yayınlanacak karşılaşmayı Engin Kennerman, Alper Özgök, Semih Vural hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin ilk haftasındaki Banvit yenilgisinin ardından üst üste 18 maçını da kazanan Efes Pilsen, 37 puanla liderlik koltuğunda otururken, ikinci sıradaki Galatasaray Cafe Crown'ın ise 19 maçta 16 galibiyet, 3 yenilgi sonrası 35 puanı bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Efes Pilsen 91-84'lük skorla kazanmıştı.

Geçen hafta Teknosa Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek moral bulan Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown karşısında da galip gelerek, hem galibiyet serisini 19 maça çıkarmak, hem de olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlamak avantajını kayalamak amacında.

İkinci yarıdaki 4 maçını da kazanan Galatasaray Cafe Crown ise Quinton Hosley ve Anthony Tolliver ile güçlendirdiği kadrosuyla Efes Pilsen'in galibiyet serisine son verip, olası bir play-off eşleşmesine eşitlikle başlamanın hesaplarını yapıyor.

252
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş tribününde üzücü olay!
« : 28 Şubat 2009, 00:52:04 »
(FOTO HABER) Sivok'un forması hastanelik etti! Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Sivok formasını tribüne attı ve çok talihsiz bir olay yaşandı! Siyah beyazlı bir taraftar tribünden aşağı düştü!


Maç sonunda taraftarla sevincini paylaşmak isteyen Sivok istemeden bir büyük sakatlığa neden oldu!

Tribüne formasını fırlattığı anda oluşan karambolde bir taraftar yaklaşık 3 metrelik boşluğa düştü. Henüz taraftarın durumu hakkında bilgi alınamadı.