18673
FORUM OYUNLARI / Ne dersiniz ? Birazda yalan söylesek hoş olmaz mı ??? :)
« : 31 Mart 2007, 02:58:00 »
AJDARIN SESINE HASTAYIM ..EFKARLANDIGIM ZAMANLAR NANE NANE'Yİ DİNLERİM
Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz
CEMALAKKO 5 - 0 XSİDEBOY
CEMALAKKO 5 - 0 XSİDEBOY
tbrk
CEMALAKKO 3 - 2 MASUM TİLKİ
HAMZA ADAM MUBAREK GUNDE KUFUR ETTİRCEKTI NERDEYSE BANA.. COK HAKSIZLIK YAPTI..!!
cemal kardeşim , az önce masumtilki ile msnde konuştum ve bana tüm olan biteni anlatti . sana burdan aynen aktariyorum ;
karşılaşmanin 75. dakikasinda 1-0 masumtilki öndeyken telefon çalişmiş ve pause basmiş . 30 saniye süresinin dolmasi üzerine sende topu kapip goller atmişsin . ardindan bu golleri saymamişsiniz fakat karşılaşmanin bitimine 15 dakika kalmasina rağmen 1 yarı oynamişsiniz . teknik kurallarimizin 10. maddesine göre ; bağlantinin kopmasi durumunda hangi dakikada oyun kesildiyse , 90 ' ı bu dakikadan çıkaririrz ve oyuna devam ederiz . fakat siz kural hatasi yaptiniz ve 15 dakika yerine 45 dakika oynadiniz . sende golleri 15.dakikadan sonra atmişsin sanirim . bu durumda aldiğin 3-2 lik galibiyet malesef geçerli olmayacak kardeşim . karara itiraz etmek gibi bir hakkında bulunmuyor . nitekim teknik kurallarimiz bunu emrediyor . müsaid bir zamaninizda maçinizi tekrarlayin . iyi şanslar
OLAY AYNEN BOYLE OLDU ...
DAKIKA 14 veya 15 de pauseye bastı BENDE BILMIYODUM TEL CALDIGINI DEVAM ETTIM BİR GOL ATTIM SONRA GELDI OYNADI 2-3 DK SONRA MACTAN CIKTI GELDIM DEDI .. 1-0 DAN DEVAM DEDIM KABUL ETMEDI 0-0 DAN DEVAM ETTİK ...MACIN BITIMINE 15 DK KALA BI GOL ATTI BENDE ONUN YAPTIGINI YAPTIM CIKTIM....0-0 DAN DEVAM DEDIM AMA ADAM SAYMADI BEN ANLAMAM 1-0 DAN DEDI..
BENDE TAMAM FAKAT BİR YARI OYNARIZ DEDIM VE KABUL ETI ... SONRADA 3-1 OLDU DURUM..... YALAN YANLIS ANLATMIŞ SANA KARDEŞİM ....
tilkinin anlattiği ile senin söylediklerin birbirine çok benziyor zaten kardeşim . sonuçta karşılaşmanin bitimine 15 dakika varken siz kural hatasi yapip 45 dakika oynamişsiniz . bu teknik kurallarimizin 10. maddesine göre yasak . her turnuvada teknik kurallar topicini neden açiyoruz sence ?
cemal mağlubiyetim yok diyodun fazla uzun sürmemiş