İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - DeViL

397
SUPER LİG ÖZEL / OFTAŞ'a müthiş teklif
« : 04 Temmuz 2007, 10:43:47 »
Çorumspor, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un satışı için ilk kez pazarlık masasına oturarak 19 milyon dolar önerdi. Cavcav, Çorumspor'un ilk teklifini kabul etmedi ancak daha önce istediği 25 milyon dolardan 1 milyon dolar indirime gitti. Çorumspor Başkanı Enver Şen, daha önceki 14 milyon dolarlık tekliflerini 19 milyon dolarak çıkardıklarını belirtirek OFTAŞ ı almak için son dakikaya kadar mücadelelerini sürdüreceğini söyledi. Çorumspor'un eski yöneticisi işadamı Halis Durkaya da, OFTAŞ'ı satın almak için yüzde 1'de ihtimal kalsa sonuna kadar şanslarını zorlayacaklarını ifade etti.

398
SUPER LİG ÖZEL / Antep'te transfer için çalışıyor
« : 04 Temmuz 2007, 10:43:03 »
Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Darvas'ta sürdürürken, genel menajer Hasan Çetinkaya, iç ve dış transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Gaziantepspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Isparta Darvas'ta lig hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekip güne, kuvvet ve dayanıklılık ve parkur koşusu yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman teknik ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Gaziantepspor Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, iç ve dış transfer için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, yapılacak transferlerle takımın gücüne güç katacaklarını söyledi.

Transferi gerçekleşen Kamerunlu stoper Deumi Armand'ın Japonya'da FIFA tarafından düzenlenen Dünya Karması maçlarının ardından perşembe günü Türkiye'ye döneceği ve takımının kampına katılacağı öğrenildi. Öte yandan, Gaziantepspor'un Isparta Darvas'ta 10 günlük kampın ardından 16 Temmuz'da Hollanda'ya geçerek hazırlık maçları yapacağı bildirildi.

399
SUPER LİG ÖZEL / Gaziantep zevk verecek
« : 04 Temmuz 2007, 10:42:33 »
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Coşkulu, her maçı kazanmak isteyen, mağlubiyeti kabul etmeyen, izleyenlere zevk veren bir Gaziantepspor yaratmak istiyorum'' dedi.

Bakkal, yaptığı açıklamada, değişimlerin kolay olmadığını, taraftarların biraz sabırlı olmaları halinde gelecek günlerin güzel ve başarılarla dolu olacağına inandığını belirtti.

Isparta'da Davras kampını, teknik ekip ve futbolcuların benimsediğini ve antrenman temposunu artırarak çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Bakkal, ''Teknik ekibimiz ve takımımız kısa sürede kamp yerini benimsedi. Antrenman temposunu artırarak devam edeceğiz. Takım içinde ekip olma havası ve ruhu mükemmele doğru gidiyor'' diye konuştu.

Mesut Bakkal, çalışma arzusu olan takımın kısa sürede istenilen düzeye geleceğini de belirterek, ''Ekip olma havasının oluşumunda bireylerin, (doktor, fizyoterapist, malzemeci ve basın danışmanı) takıma olan katkıları övgüye değer'' dedi.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Transfer çalışmalarımız sürüyor. Belirlediğimiz oyuncuları bünyemize katmaya gayret ediyoruz. Transfer işimizi sezon başında bitirip, daha sonraki zamanda rahat edeceğimiz bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada, yani oluşan bütçede, pahalı transfer ilk hedefimiz değil. Bonservis bedeli olmayan oyuncular, ilk tercihimiz. Özetle takımın bütçesine uygun, maliyet olarak bizi ileride sıkıntıya sokmayacak, dengeleri bozmayacak, faydalı takım oyuncuları transfer etmek istiyoruz.''

Taraftarların biraz sabırlı olmaları halinde gelecek günlerin güzel geçeceğini belirten Bakkal, ''Her maçı kazanmak isteyen, mağlubiyeti asla kabul etmeyen, izleyenlere zevk veren, bir Gaziantepspor yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Değişimler kolay değildir. Hem takım, hem de idari açıdan biraz sabır gösterilmesini istiyorum. Gelecek günlerin güzel geçeceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Bu arada, kırmızı-siyahlıların Isparta Davras kampında, bugün iki grup halinde kondisyon, kuvvet ağırlıklı ve teknik ve taktik ağrılıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.

Sezon başı çalışmalarına geç katılan Meksikalı Antonio De Nigris ile Arjantinli Rodrigo Zurita'nın da antrenman açığını kapatmak için takımdan ayrı çalıştıkları bildirildi.

400
SUPER LİG ÖZEL / Doğan tekrar başkan olmam
« : 04 Temmuz 2007, 10:42:03 »
Gaziantepspor Onursal Başkanı Celal Doğan, ''Yeniden Gaziantepspor başkanlığı yapmam, ama elimden gelen her şeyi yaparım'' dedi.

Doğan, basın toplantısında, 2 sezondur son maçta ligde kalmayı başarabilen Gaziantepspor'un, Gaziantep'e yakışmadığını belirtti.

Kendilerinin yönetimindeki Gaziantepspor'un gerçekten bir marka ve model takım olduğunu vurgulayan Doğan, Gaziantepspor'un o zamanlar UEFA Kupası'nda aldığı sonuçlarla kendilerine onur ve güzellikler yaşattığını ifade etti.

Doğan, Gaziantepspor'un bugün içinde bulunduğu sıkıntıları yaşamaması için geçmişte Gazianteplileri görev çağırdığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gaziantepspor'un mevcut kaynaklarıyla yaşama şansının olmadığını açıkça söyledim. Mevcut arkadaşlarımızın bilgi ve beceresini bir yana bırakıyorum, bu kaynaklarla Gaziantepspor'u götürme şansları yok. Gaziantepspor'u maddi ve manevi olarak bütün Gazianteplilerin desteklemesi gerekir.

Gaziantepspor için futbolculara prim vermek de dahil olmak üzere elimden gelen her şeyi yaparım. Çünkü Gaziantepspor benim evladım gibi, ondan hiçbir şeyi esirgemem, ama bana 'gel Gaziantepspor başkanlığı yap' dersen yapmam. 15 yıl yaptığım ve bıraktığım bir görevi yeniden yapmam. Hem adama 'Muhammed'in senden başka askeri yok mu' diye sorarlar. Gaziantep'in bir sürü evladı var.''

Doğan, Gaziantepspor'un başarılı olabilmesi için ya yılda 1-2 futbolcu satıp 5 milyon dolar kaynak yaratmaya ya da sanayicilerin desteğine ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Kendilerinin Gaziantepspor'u futbolcu üreterek ve futbolcu transferinden yüksek kazançlar elde ederek yönettiklerini ifade eden Doğan, ''Ya da bu kentin 585 fabrikası var. 85'ini saymıyorum, 500 fabrika yılda 10'ar bin dolar Gaziantepspor'a katkıda bulunacak. O zaman Gaziantepspor kalıcı olur, sıkıntı yaşamaz'' diye konuştu.

401
SUPER LİG ÖZEL / Gaziantep Isparta'ya gitti
« : 04 Temmuz 2007, 10:41:41 »
Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı için Isparta'ya gitti.Genel Menajer Hasan Çetinkaya, 2. etap çalışmalarını 10 gün boyunca Isparta, Davraz'da sürdüreceklerini söyleyerek, "Isparta kampında taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarda bulunacağız. Daha sonra Gaziantep'e döneceğiz ve Gaziantep'te 3 gün çalıştıktan sonra 3. etap kamp çalışmaları için 16 Temmuz'da Hollanda'ya gideceğiz. Hollanda'daki çalışmalarımızı da tamamladıktan sonra 29 Temmuz'da Türkiye'ye döneceğiz" dedi.

Gaziantepspor'un bu sezon sıkıntı yaşamaması için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çetinkaya, "Transfer çalışmalarını büyük ölçüde bitirdik ancak Diawara ve Afanou'nun durumları henüz netleşmedi. Bu 2 futbolcu 2-3 gün içerisinde Isparta'daki çalışmalara katılacak. Eğer takımdan ayrılmak isterlerse bu oyuncuların yerine yabancı oyuncu arayışlarımız sürecek" diye konuştu.Bu arada sabah erken saatlerde karayoluyla Adana'ya, oradan da uçakla Antalya'ya geçen Gaziantepspor'un, Antalya'dan Isparta Davraz'a giderek Sirene Otel'e yerleştiği bildirildi.

402
SUPER LİG ÖZEL / Denizlispor kros çalıştı
« : 04 Temmuz 2007, 10:41:03 »
 Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan yeşil-siyahlı takım, sabah salonda çalışırken akşam idmanında kros çalışması yaptı. Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın hasta olması nedeniyle takımı antrenör Erhan Arslan çalıştırdı. Yeşil-siyahlı futbolcular akşam antrenmanında ormanlık alanda oksijen depoladı. Kartepe kampından 30 futbolcu olduğunu söyleyen Arslan, "Milli Takım kampında olan Kalecimizi Süleymanou ilerleyen günlerde kampa katılacak. Özellikle altyapımızda yetişen fakat kiralık olarak başka takımlara giden oyuncularımız ile yeni transferlerin durumunu görmemiz açısından bu kamp oldukça iyi oldu. Ortam çok güzel ilerleyen günlerde tempomuz daha da artacak" dedi.

Denizlispor'un 10 Temmuz tarihinde Adanaspor ile Kartepe'de hazırlık maçı yapacağı öğrenildi.

403
SUPER LİG ÖZEL / Denizlispor'da seçim iptal
« : 04 Temmuz 2007, 10:40:29 »


Denizlispor'un bu akşam yapılan olağanüstü kongresinde aday çıkmayınca, verilen bir önerge ile gündemdeki seçim maddesi iptal edildi. Ali İpek başkanlığındaki yönetimin önümüzdeki günlerde yeniden genel kurul kararı alacağı açıklandı.

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'ndaki kongreye Vali Hasan Canpolat ile Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin gelmemesi eleştirilere yol açtı. Eski Başkan Ali Marım, "Vali ve belediye başkanın katılmadığı bir genel kurulda kimse bu yükün altına girmez" derken, Canpolat ve Zeybekci gelmeden kongrenin başlamamasını istedi. Bir süre devam eden bekleyiş sonrası kulübün kayyuma teslim edilmesi tartışılırken, gelişmelere tepki gösteren Başkan İpek, "Yeter artık. Denizlispor'u ayaklar altına düşürmeyelim. İki yıldır çok çile çektik. Çekmemiz gereken başka çile varsa yine çekeriz. Eğer belediye bir liste çıkaramıyorsa, destek versinler biz devam edelim" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp İkinci Başkanı Ali Alaybeyoğulu ise Nihat Zeybekci'son üç ayda kulübe 1 milyon 666 bin YTL katkı sağladığını hatırlatarak, "Bu eşler sadece belediyenin çabalarıyla yürümüyor. Herkes elele vermeli" dedi. Genel kurul, seçim maddesinin iptal edilmesinin ardından diğer maddelerin görüşülmesiyle dağıldı.

404
SUPER LİG ÖZEL / Denizli Ahmetle sözleşme yeniledi.
« : 04 Temmuz 2007, 10:39:55 »
Denizlispor, Ahmet Çağıran'la sözleşmesini iki yıl daha uzattı. Denizlispor, iç transferde Ahmet Çağıran ile anlaştı. Uzun süredir Ahmet Çağıran ile temasta olan Yeşil-siyahlı takım Ahmet Çağıran ile 2 yıllık daha sözleşme imzaladı. Ahmet, bugün Kocaeli Green Park Kartepe Tesisleri'ndeki kampa katılacak. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, iç transferde Ahmet Çağıran ile tekrar anlaşma sağladıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "İç transferlerde hemen hemen çoğu futbolcumuz ile anlaştık. Yarın akşam Ahmet Çağıran da kampa katılacak. Burada bulunan genç ve tecrübeli oyuncuların bulunduğu güzel bir kamp dönemi geçiyoruz" dedi.

Öte yandan, Denizlispor, Corner Spor firmasının düzenlediği turnuvaya katılacak. Kocaeli Green Park Kartepe Tesisleri'nde kampa giren Yeşil-siyahlı takım, düzenlenen turnuvaya A Grubu'nda mücadele edecek. 2 gruptan oluşan turnuvada, Denizlispor sırası ile 12 Temmuz'da Bursaspor ile 16 Temmuz Giresunspor ile karşılaşacak. Denizlispor, ayrıca 10 Temmuz salı günü Adanaspor ile dostluk maçı yapacak.

405
SUPER LİG ÖZEL / Denizlispor kampa girdi
« : 04 Temmuz 2007, 10:39:07 »
Geçtiğimiz sezon son haftalarda yaptığı çıkışla ligde tutunmayı başaran ve bu sezona de Güvenç Kurtar ile devam kararı alan Denizlispor, İzmit kartepe'de çalışmalara başladı. 1850 metre yükseklikteki İzmit Kartepe'de, Green Park Resort Otel'in yaptırdığı spor tesislerinde çalışmaya başlayan Denizlispor, bir süre kondisyon ağırlıklı antrenman yapacak.

Kartepe Kayak Merkezi'nde FIFA standartlarında kurulan 5 futbol sahası bulunuyor. Birçok Süper Lig Takımı'nın yanı sıra yabancı takımların da kamp  yapacağı Kartepe Kayak Merkezi yazla birlikte futbol takımlarının gözdesi oldu. Tesislerde ayrıca 3 adet de basketbol açık sahası bulunuyor.

Kendisi de Kocaelili olan Güvenç Kurtar, Kartepe'deki doğal ortamı bildiği için burayı tercih ettiklerini söyledi. Güvenç Kurtar, "Yaklaşık 1 ay boyunca burada kalacağız.  İki gün önce geldik. Arada bir futbolculara izin vereceğiz. Ayın 10'undan sonra özel maçlara başlayacağız. Kondüsyon ağırlıklı koşular, kuvvet çalışmaları, teknik ve taktik çalışmalarımız olacak. Lige tüm eksiklerimizi tamamlamış olarak girmek istiyoruz" dedi.

Genç ağırlıklı bir kadroya sahip olduklarını da hatırlatan Kurtar, "Geçtiğimiz yılki kadromuzdan birçok önemli oyuncumuz yok. Adriano, Sezer, Karel, İbrahim, Serhat ayrıldı. Ahmet ile tekrar anlaşmaya varıldı ve o bizim için sevindirici oldu. Musa Kuş ile anlaştık. Boluspor'dan Caner'i aldık. 20 tane de genç aldık. Onların da içinden iyi futbolcular çıkacağına inanıyorum" dedi.

Kamp için Kartepe'nin futbolcular açısından iyi bir antrenman alanı olduğunu söyleyen Thomas, "Buraya yeni geldik. İlk antrenmanımız kros oldu. Hava koşulları antrenman yapmaya uygun. İzmit'te kent merkezinde sıcaklık 40 dereceyken burada akşamları üşüyoruz" diyerek bunun isabetli bir karar olduğunu söyledi.

406
SUPER LİG ÖZEL / Rize kontrolden geçti
« : 04 Temmuz 2007, 10:38:36 »
Yeni sezon hazırlıklarını hızlandıran Çaykur Rizespor'da futbolcular bugün İstanbul'da toplanarak sağlık kontrolünden geçti.

Çaykur Rizespor kafilesi, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından, yarın kamp yapacakları Bolu'ya hareket edecek.

Bolu Dorukkaya Otel'de kamp yapacak olan Çaykur Rizespor'un ilk etap çalışmaları Temmuz'da sona erecek.

407
SUPER LİG ÖZEL / Bursa'da yasal ürün uyarısı
« : 04 Temmuz 2007, 10:37:51 »
 Bursaspor, kulübün resmi ürünlerini satma yetkisi olmayan veya sahte ürün satanlar hakkında yasal işlem yapılacağı uyarısında bulundu. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, resmi ürün satma yetkisi olmayan veya sahte ürün satan kişiler hakkında Bursaspor Kulübü'nün gerekli tespitleri yaptığı bildirildi.

Sahte ürün satan kişiler hakkında yasal olarak ihbarda bulunulduğu belirtilen açıklamada, bu kişilerin uygulamaya devam etmeleri halinde hukuki yollara başvurulup dava açılacağı kaydedildi.

408
SUPER LİG ÖZEL / Bursalı futbolculara CYbex testi
« : 04 Temmuz 2007, 10:37:25 »
 Sezon hazırlıklarının ikinci etebını bugünden itibaren Kocaeli Kartepe kampıyla sürdürecek olan Bursasporlu futbolcular, İstanbul'da ''Cybex'' testinden geçirildi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kulaksızoğlu, İstanbul'da yapılan testte futbolcuların bacak kaslarının son durumlarının ölçüldüğünü belirterek, Kartepe kampı çalışma programını test sonuçlarına göre planlayacaklarını söyledi.

Bursaspor, Kartepe kampındaki ilk antrenmanını bu akşam yapacak.