İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - El_NiNo

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 610
49
GALATASARAY / "ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL"
« : 03 Ocak 2009, 15:53:48 »

Gol makinemiz Milan Baros, takımımızdaki her futbolcunun bir yıldız olduğunu söyledi.


 
Galatasarayımızın gol makinesi Milan Baros, Sarı-Kırmızılı takımdaki her futbolcunun bir yıldız olduğunu söyledi. Baros, bu yetenekli kadronun UEFA Kupası’nı kazanabilecek düzeyde olduğunu vurguladı.  Çek yıldız, “Galatasaray yerli oyuncularla yabancı oyuncuların bir araya geldiği, son derece iyi bir karışım. Sadece 10-11 kaliteli oyuncudan oluşmuyor. Bizim her maçta sahada göremediğimiz, bazen yedek kulübesinde oturan bazen de kadro dışında kalan 18-19 çok iyi oyuncumuz var. Perşembe-pazar maç oynadığımız yoğun tempo içinde sakatlıklar olması durumunda bile eksik oyuncuların yerine son derece iyi bir yeni oyuncunun geldiğini ve takımdaki o eksikliği hissettirmediğini görüyoruz” dedi.

Baros, Kadıköy’deki finalde mutlu sona ulaşmakla ilgili bir soruya da “Evet, UEFA Kupası’nı kazanmak gerçekten çok zor, fakat imkansız değil. Ama şimdiden G.Saray’ın UEFA Kupası’nı kazanma şansının ne olacağını söylemek de doğru olmaz. Bunu önümüzdeki dönemde göreceğiz. Kazanma ihtimalimiz tabii ki var” yorumunu yaptı. Euro 2008’in Türk futbolunun seviyesinin bir göstergesi olduğunu da anlatan Baros, “Son derece şanssız bir şekilde yarı finalde kaybettiniz. Evet, Türk Milli Takımı daha önce şanslı sayılacak maçlar da kazandı ama finali kaçırması şanssızlıktı. Galatasaray’da bulunan yerli oyuncuların tümü son derece kaliteli ve zaten hepsi Milli Takım’ın birer parçası. Elinizde bu kalitede oyuncular varsa, onları aynı düzeyde yabancı oyuncularla bir araya getirdiğinizde çok iyi takımlar oluşturabiliyorsunuz. Tıpkı Galatasaray’da olduğu gibi” diye konuştu.

50
GALATASARAY / HAYDİ AYHAN ŞAHENK'E!
« : 03 Ocak 2009, 15:52:57 »
Beko Basketbol Ligi'nde ezeli rakipler takımımız Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker, Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan önemli maçta Galatasaray Cafe Crown, rakibi Fenerbahçe Ülker'i ağırlamaya hazırlanırken, zorlu karşılaşmada Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz hakem üçlüsü görev yapacak. Mücadele Spormax'ten naklen yayınlanacak.



Ligin 13. haftasındaki derbi mücadelesi öncesi Galatasaray 22 puanla lider Efes Pilsen'in ardından ikinci sırada, Fenerbahçe Ülker ise 21 puanla üçüncü sırada yer alıyor. G.Saray'da antrenör Murat Özyer'in görevine son verilmesinin ardından, teknik danışman Koray Mincinözlü takımın başında derbi maça çıkacak.



ASLAN EVİNDE KRAL
Bugüne kadar evinde oynadığı 6 maçın 5'ini kazanan Galatasaray Cafe Crown, tek yenilgiyi Efes Pilsen'den almıştı. Buna karşılık evinde 6'da 6 yapan Fenerbahçe Ülker'in deplasman notu iyi değil. Sarı-Lacivertliler, 6 deplasmandan 3 galibiyet çıkarabilmiş. Galatasaray evinde oynadığı karşılaşmalarda 78.6 sayı ortalaması tuttururken Fenerbahçe Ülker deplasmanlarda maç başına 80.6 ortalamayı yakalamış. Galatasaray evinde rakiplerini ortalama 69.8 sayıda tutuyor. F.Bahçe ise deplasmanlarda 71.3 sayı yiyor. G.Saray adına Milan Gurovic, F.Bahçe adına da Devin Smith maçın kilit adamları.

51
Ligin başlarında zor bir dönemden geçtiklerini söyleyen Ayhan, Alman teknik direktörümüze sahip çıktı.

 
Galatasaraylı futbolcumuz Ayhan Akman, ligin ilk bölümünün kendileri için iyi geçtiğini söyledi. Ayhan Akman, bir televizyon kanalına verdiği röportajda, ligde liderle aralarında 1 puan fark bulunduğunu hatırlatarak, ''Tabii ki asıl hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmekti ama yaşanan puan kayıplarından sonra son dönemlerde hedefimiz rakiplerimize yaklaşmaktı ve biz bunu başardık. Bu anlamda ilk yarıda hedefimize ulaştık'' dedi.

 

UEFA Kupası'nda mücadele ettiklerini ve kupa finalinin FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak olmasının kendilerini ayrıca motive ettiğini dile getiren Ayhan, ''Finalin Türkiye'de oynanması çok önemli. Umarım bu hedefimize ulaşırız. Türkiye'de böyle bir final oynamak ve orada kupa kaldırmak ve bizim için çok anlamlı olur'' diye konuştu.


-''BORDEAUX ÇOK GÜÇLÜ''-

Ayhan, UEFA Kupası 3. turunda eşleştikleri Fransa'nın Girondins De Bordeaux takımının çok güçlü olduğunu ve yapacakları maçların da çok zorlu geçeceğini kaydetti. Deneyimli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kesinlikle kolay olmayacak. Çok ciddi bir rakip ama biz de iyi bir takımız. Grupta son maçlarda oynadığımız futbolla bunu kanıtladık. Özellikle büyük takımlara karşı neler yapabileceğimizi gösterdik. Önemli olan bizim ne yapabileceğimizdir. Biz gücümüzün farkına varıp bunu maçlara yansıtabilirsek, kendi performansımızı ve kalitemizi ortaya koyabilirsek, istediğimiz sonuçları alabileceğimize inanıyorum.''

-HİÇ KİMSE 'SKIBBE BAŞARISIZ' DİYEMEZ''-

UEFA Kupası ve ligde iddialarının sürdüğünü belirten Akman, teknik direktörleri Michael Skibbe ile ilgili eleştiriler konusunda da şunları söyledi:

''Hiç kimse 'Skibbe başarısızdır' diyemez. Tabii ki dönem dönem inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Bunu her takım yaşadı, biz de yaşadık. Zor bir dönemden geçtik. Bu sene çok sakatlık vardı. Bu da önemli bir eksiğimizdi ve bizi çok etkiledi. Sakatların iyileşmesiyle, şu an ideale yakın bir kadroyla sahaya çıkıyoruz. Eleştiriler her dönem oluyor. Skibbe adaptasyon sorunu, biz de adaptasyon sorunu yaşadık. Yeni bir ülke, yeni futbolcular, ancak alışabildi. Artık bundan sonra herşey daha güzel olacak.''

-''KAPTANLIK KONUSUNDA BAŞKANIMIZ GEREKENİ SÖYLEDİ''-

Takımda son dönemde kaptanlık konusunda yaşanan gelişmelerle ilgili bir soru üzerine Akman, ''O konuyu başkanımız basın toplantısında dile getirdi ve gerekeni söyledi. İdari bir konu, bizim müdahil olmamız gereksiz ve yersiz. Sonuçta buna karar verecek kişiler var. Biz onların kararlarına saygı duymak zorundayız. Onlar kimi isterse, kaptan o çıkar'' değerlendirmesinde bulundu.

-''KADIKÖY'DE BİRŞEYLER OLUYOR, KALEMİZDE GOLLERİ GÖRÜYORUZ''-

Akman, ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi, sahasında ''ilginç'' bir biçimde yenemediklerini söyledi. İyi oynadıkları maçlarda da rakiplerine karşı üstünlük sağlayamadıklarını vurgulayan deneyimli futbolcu, şöyle konuştu:

''En son maçta da öne geçmemize rağmen yine kaybettik. Sonuçta, Ali Sami Yen Stadı'nda da biz kazanıyoruz. Ben kendi adıma, o statta bir baskı hissetmiyorum. Orada ne yazık ki birşeyler oluyor ve kalemizde golleri görüyoruz. İyi oynadığımız maçlarda da oluyor. Rakibimizin girdiği 3-4 pozisyonun hepsi de gol oluyor. Böyle bir durum söz konusu. Fenerbahçe maçlarını herhangi bir maçtan farklı görmüyorum ama orada bir kısmetsizliğimiz var.''

'Fenerbahçe'yi yen, şampiyon olma' görüşüne karşı olduğunu da dile getiren Akman, ''Bu görüşler her zaman var ama ben şampiyon olmak taraftarıyım. İşin sonucuna bakmak daha önemli. Hedef şampiyon olmaksa, bazı maçlarda puan kayıpları olabilir. Tabii ki bizim amacımız her Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak. İnşallah ikinci yarı Ali Sami Yen Stadı'nda 3 puanı alan taraf biz oluruz'' dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı

52
GALATASARAY / İDMANLARIMIZ BAŞLADI
« : 03 Ocak 2009, 15:51:10 »
Takımımız, 2. yarı hazırlıklarına Cumartesi sabahı başladı.

 
Turkcell Süper Lig'in ilk 16 haftalık bölümünü 3. sırada bitiren Galatasarayımız, ikinci bölüm hazırlıklarına bugün başlarken, izinli olan Lincoln, Kewell ve Nonda'nın yanı sıra trafik kazası geçiren Arda Turan çalışmaya katılmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ilk antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, ilk bölümde ısınma, açma ve germe çalışması gerçekleştirdi. Oyuncular, ana bölümde ise aerobik ve dayanıklılık koşuları yaptı.

Takımla birlikte koşuya katılan Hasan Şaş ile Emre Güngör'ün tedavilerine salonda devam edildi.

Bu arada 18 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Semih Kaya da antrenmana katılmazken, kaleci Orkun'un tedavisi sürdü. Serkan Çalık, Uğur Uçar ve Murat Akça'nın ise rehabilitasyon çalışmalarına devam edildi.


Öte yandan Galatasarayımız, bu akşam basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla ikinci bölüm hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: Anadolu Ajansı

53
GALATASARAY / "TATİL ONLARIN HAKLARI"
« : 03 Ocak 2009, 15:50:29 »
2. yarı hazırlıklarına geç başladığı için eleştirilen Alman hoca kararının gerekçesini açıkladı.

 
Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Sivasspor, F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor devre arası hazırlıklarına günler önce başlarken takımımız, Cumartesi günü topbaşı yapacak. Bazı yöneticilerimizin uyarılarına rağmen ligin ikinci yarısı rakiplerinden daha geç start alacak olan sarı kırmızılıların bu programında, teknik direktörümüz Michael Skibbe ile Futbol A.Ş Genel Müdürümüz Adnan Sezgin’in raporunun büyük rolü olduğu belirtildi.

Michael Skibbe’nin devre arası programını hazırlarken futbolcuların durumuna göre hareket ettiği belirtilirken, Alman hocanın, "Takımda 15 tane milli futbolcu var. Lig başlangıcından bu yana bir inceleyin. En yoğun maç trafiğini bizim takım yaşadı. Neredeyse takımın yarısı yaz döneminde dinlenme imkanı bulamadı. Türkiye’de ikinci yarıyı da en ağır geçirecek takım biziz. Bu izin onların hakkıydı" dediği öğrenildi.



Bu arada Skibbe’nin Meira, Nonda ve Lincoln’e özel olarak izin verdiği, G.Saray takımının ancak kupadaki Altay maçının ardından Antalya kampında tam kadro bir araya gelebileceği kaydedildi.

İdari ve teknik kadrodan izin alan Harry Kewell’ın yarın, Shabani Nonda’nın pazartesi, Cassio Lincoln’ün ise salı günü İstanbul’a gelerek çalışmalara başlayacakları da kulübün resmi sitesinde açıklandı.

54
GALATASARAY / "HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"
« : 03 Ocak 2009, 15:49:26 »
Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Ümit Hızal, her maçı kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

 
Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Ümit Hızal, her maçı kazanmak için oynayacaklarını, bunun için oyuncuların maksimum gayreti göstereceğine inandığını kaydetti.

Kulübümüzün resmi internet sitesine açıklama yapan Hızal, ilk yarının ardından verilen ara ile oyuncuların dinlendiklerini ve ardından da çalışmalara tekrar başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Milli Takım'a giden dört oyuncumuzdan yoksun olarak, antrenmanlar yoğun bir şekilde devam ediyor. İkinci yarıda ligin başlama haftasıyla İzmir'de oynayacağımız Arkas maçı öncesi Kuşadası'nda dört günlük bir kamp dönemi geçireceğiz. Bu kampın takımımıza her yönden faydalı olacağına inanıyorum. Arkas maçından sonra Avrupa Kupası, lig ve Türkiye Kupası ayaklarını aralıksız oynayacağız. Her maç bizim için çok önemli. Konsantrasyonumuzu tam tutarak her maçı kazanmak için oynayacağız. Bunun için oyuncularımın maksimum gayreti göstereceğine inanıyorum. Büyük taraftarımızın da her zaman her yerde yanımızda olmasını bekliyoruz.''



Erkek Voleybol Takımımız, sezonun ikinci yarısına 6-10 Ocak tarihleri arasında Kuşadası'nda yapacağı kampla hazırlanacak. Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin ikinci yarısındaki ilk maçında, İzmir deplasmanında Arkas ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, bu maça kadar olan hazırlıklarını Kuşadası'nda gerçekleştirecek. 6 Ocak Salı günü Kuşadası'na hareket edecek sarı-kırmızlı takımın kampı 10 Ocak Cumartesi günü sona erecek.
Kaynak: Anadolu Ajansı

55
GALATASARAY / ARDA KAZA GEÇİRDİ
« : 03 Ocak 2009, 15:48:06 »
Galatasarayımızın genç yıldızı Arda Turan Cuma gecesi geçirdiği trafik kazası sonrası Cumartesi sabahı yapılan çalışmada yer almadı.

Arda'nın yara almadan kurtulduğu kazada, genç oyuncunun bulunduğu araçta hasar meydana geldi. Arda Turan'ın bu nedenle tedbir amaçlı olarak bugün antrenmana katılmadığı, yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.



Kaynak: Anadolu Ajansı

56
OFFC 60 / FİNAL
« : 03 Ocak 2009, 15:45:19 »
Sağol

57
OSC World Cup / ŞAMPİYON
« : 03 Ocak 2009, 15:44:51 »
OYUNSİTENİZ 1.WORLD CUP ŞAMPİYONU PORTEKİZ [MAVİATEŞ]

58
ULTRA LIG 3 FIXTUR / El_NiNo'UN FIXTÜRU VE MAC SONUCLARI
« : 03 Ocak 2009, 14:11:57 »
eL_NiNo 3  Fifacan 2

59
OFFC 60 / FİNAL
« : 03 Ocak 2009, 14:01:42 »
eL_NiNo 6 Hopeful 1

60
OFFC 60 / FİNAL
« : 03 Ocak 2009, 14:01:31 »
EL_NİNO 6     1 HOPEFUL

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 610