İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - El_NiNo

529
CNN yapar da Ali Kırca yapamaz mı? Vallahi yaptı... Hem de gerçekten... Muhabiri Korcan Karar'a stüdyoya ışınladı.


CNN muhabir ışınlar da Ali Kırca boş durur mu? SHOW Ana Haber bülteninde bir ilk yaşandı. Ali Kırca, Ankara stüdyosundaki muhabiri Korcan Karar'ı İstanbul stüdyosuna ışınladı.

Hem de en az CNN'in Amerika'nın başkanlık seçimlerinde yaptığı kadar profesyonelce bir iş çıkardılar.

Ankara stüdyolarında bulunan Korcan Karar, başarıyla İstanbul stüdyolarına ışınlandı. Kırca bu görüntü sonrasında, "Şu anda bir televizyon ekranında sen ve ben aynı anda aynı kare içerisindeyiz. İzleyicilerimiz seni de karşımda görebiliyorlar. Bu televizyon tekniğinin nasıl gerçekleştiği çok uzun anlatılabilir ama şunu söyleyelim, b

CNN muhabirini ışınladı
CNN'in muhabir ışınlamasını izlemek
için BURAYA TIKLAYIN
iz bunu başardık. Birl ilki başardık" açıklamasını yaptı.

Türk televizyonlarında ilk kez gerçekleşen bu yayından hayli keyif alan Ali Kırca ve Korcan Karar işin eğlencesini de yapmadan geçemediler.

Yönetmeninden Korcan Karar'ın yeniden Ankara'ya 'ışınlanmasını' rica eden Kırca, "Korcan hazır ol seni geri ışınlıyoruz." derken, Karar da "Pozisyonumu aldım Ali Kırca, hazırım" dedi ve ışınlanmayı bekledi.

Kırca başarıyla bitirdiği işin keyfiyle, izleyicilere ışınlanmanın ardındaki gerçeği de şöyle anlattı;

"Bu bir televizyon tekniği. Kimseyi yanıltmıyoruz. Cismi ve gövdesiyle Korcan Karar buraya, stüdyoya gelmiş değil ama televizyon tekniğiyle benim yanıma, buraya ışınlandı. Biz bunu başardık"

Önceki gün de CNN, Amerika'nın Başkanlık seçimlerinde aynı yöntemle muhabirini ışınlamıştı.




Gazeteciler.com
Haber: Bahar GİRTİ

530
YENİ OYUNCULARIN TANIŞMA MEKANI / S.a
« : 08 Kasım 2008, 01:23:09 »
vaaay be :| hey gidi günler

531
HER TELDEN DUYURULAR / Geçmiş Olsun Mesut
« : 08 Kasım 2008, 01:21:17 »
vallahi siliyorum siliyorum gitmiyo :|

532
Tims Productions & Sugarworkz (Timur Savcı&Murat Şeker) ortak yapımı olan “Aşk Tutulması”nın,  21 Haziran’da başlayan çekimleri, 4 haftalık bir sürede tamamlandı.

24 Ekim 2008’de Medyavizyon dağıtımıyla sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmin başrollerinde “Elveda Rumeli” dizisi ile çıkış yapan Tolgahan Sayışman ve “Yaprak Dökümü” dizisinin başarılı ismi  Fahriye Evcen’i izleyeceğiz.

Filmin fragmanını ise, Amerika’da “Kill Bill”, “Scary Movie”, “Scream”, “The Others” ve “Gangs of Newyork” gibi birçok Hollywood filminin fragmanlarını yapmış olan Göktuğ Sarıöz hazırladı.

Filmin Konusu : Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen tanışan Pınar ile Uğur’un hayatlarında köklü değişiklikler olacaktır.


alıntıdır


http://www.izlesene.com/video/sinema-ak-tutulmas/519216?ref=embedv2 FRAGMAN ...

533
Pes 2009 Yamaları / Pes 2009 Ekran Titremesi [ Çözüm ]
« : 08 Kasım 2008, 01:11:11 »
Masaüstüne Sağ Tıkla,Görüntü Özelliklerinde Ayarlar Sekmesine Gel

Burada Gelişmiş Butonuna Tıkla. Monitör Yazan yerde Ekran Yenileme Sıklığı Vardir.İstediğin gibi değiştirebilirsin

İyi Oyunlar

sağolasın hamza abi günü kurtarmıssın yine

534
sağolasın toLga kardeşim

535
hhahhah çok güzel ya :D rastlarsam koyarım mutlaka :D

536
Opening Season Cup / ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
« : 08 Kasım 2008, 01:08:16 »
Tebrikler Hamza abi

537
OFFC 20 / ***ŞAMPİYON****
« : 08 Kasım 2008, 01:02:16 »

*** OFFC 20 ***
$$$ ŞAMPİYON $$$


££ RAPSGUARD££

538
OFFC 20 / Final Müsabakası
« : 08 Kasım 2008, 01:01:11 »
Tamam kardeşim tebrikler

539
GALATASARAY / UEFA'dan Galatasaray'a övgü ..
« : 08 Kasım 2008, 01:00:18 »
UEFA'dan Galatasaray'a övgü
[/color][/b][/i]



Galatasaray'ın UEFA Kupası B Grubu 2. maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2-0 yenmesi UEFA tarafından övgüyle karşılandı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi İnternet sitesinde Galatasaray'ın Benfica karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyetten övgüyle bahsedildi. Haberde Galatasaray'ın 2 maçta topladığı 6 puanla grup liderliğinin favorisi olduğu gösterdiği vurgulandı.

Emre Aşık ve Ümit Karan'ın ikinci yarıda attığı gollerle Galatasaray'ı galibiyete taşıdıklarının vurgulandığı haberde, Michael Skibbe'nin öğrencilerinin ilk maçta Olimpiyakos'u 1-0 yendikten sonra Benfica'yı da devirerek grupta ilk iki maçını kazanan tek takım olduğu ifade edildi.

UEFA editörleri maçla ilgili yorumlarında, Galatasaray'ın oyunun başlarındaki etkili görünümünün daha sonra Benfica'nın organize ataklarıyla durduğunu ve Harry Kewell'ın yokluğunun ilk yarıda hissedildiğini ziyaretçilere aktardılar.

Benfica'nın ilk yarıda uzaktan şutlarla Galatasaray kalesinde tehlike oluşturduğunu ancak ikinci yarıda her şeyin değiştiğini ifade eden site editörleri, Sarı-kırmızılıların bu yarıda kontrolü ele aldıklarını ve maçı kazandıklarını belirttiler.

07.11.2008
Kaynak : İHA

540
GALATASARAY / Albayrak'tan ilginç açıklamalar!
« : 08 Kasım 2008, 00:58:43 »
Albayrak'tan ilginç açıklamalar!
[/b][/color]


Galatasaray'ın eski yöneticilerinden ve fanatikliğiyle bilinen Abdurrahim Albayrak, Pazar günü oynanacak derbi maç öncesi ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatatasaray derbisinin çok zevkli bir karşılaşmaya sahne olacağına inandığını söyledi. Albayrak koyu bir Galatasaray taraftarı olarak karşılaşmaya gideceğini de ifade ederek, "Bir kere bütün izleyicilerin çok büyük bir zevk alacakları bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray Benfica karşısında almış olduğu 2-0'lık net bir galibiyet gurur duyabileceğimiz bir maç çıkardı.Fenerbahçe ise, herkesin Arsenal'den büyük bir fark yiyeceğini beklemesine karşın, gidip 1 puan almasını bildi. En azından grupta var olduğunu gösterdi. İki Türk takımımızda bu hafta göğsümüzü kabarttı. İki güzide takımımızın bu hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapacakları maç büyük bir önem arz ediyor. Bu hafta iki takımda çok iyi bir futbol oynayacaktır. Seyircilerin zevk alabileceği bir maç olacaktır. Maçta bende olacağım" dedi.

Galatasaray'ın maçlarındaki aşırı heyecanıyla zaman zaman istemeden de olsa çevresindekilere zarar vermesiyle bilinen Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe karşılaşması gibi tansiyonun en üst seviyeye çıktığı bir maçta heyecanının sorulması üzerine ise, "Geçen haftaki maçtan dolayı ayağımda bir yara var. Gaziantep maçında biraz heyecanlandım 2-1 den sonra sağa sola vurdum. Ama kimseye zararım olmaz kendime zararım oluyor. Sağa sola vuruyoruz elimizi kolumuzu kırıyoruz ama kimseye en ufak incitici bir kelime kullanmam. Fenerbahçeli yöneticilerin iyi bir misafirperverlik göstereceğini ümit ediyorum. Çünkü bunun 2. devrede Ali Sami Yen ayağı vardır. Biz artık ülke olarak çok şeyi aştık. Statlarda da bir çok şeyi aşmamız lazım. İnşallah bu derbide futbol ve centilmenlik adına güzel şeyler olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin Benfica maçından sonra koltuğunu sağlama aldığını vurgulayan Albayrak, Fenerbahçe maçında olası bir başarısız sonucun Alman teknik adamın Galatasaray'daki kariyerini etkileyemeyeceğini ifade etti. Albayrak konuyla ilgili olarak, "İlk defa Portekiz ekibiyle karşılaştık. Çok endişe duyuyordum. Ama maçtan sonra taraflı tarafsız kimle konuşuyorsam herkesin gururlandığı bir Türk takımının böyle bir oyun çıkarması hepimizi gururlandırdı. Skibbe yerini bayağı bir garantiledi sağlamlaştırdı. Luis Aragones'e gelince; Aragones her kim ne derse desin Aragones bir marka. Dünya markası. Bunu inkar etmek mümkün değil. İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yapan bir hocanın kötü olması mümkün değil. Fenerbahçe'ye zamanla çok şeyler vereceğine inanıyorum. Hocaları çok çabuk harcamamız lazım. Fenerbahçe Kulübü'ndeki başkanın ve yönetim kurulunun bir kaç maçlığına Aragones'i getirdiğine inanmıyorum" diye konuştu.

Galatasaray'ın bu sezonki kadrosunun çok iyi olduğunu vurgulayan Abdurrahim Albayrak, UEFA Kupası'ndaki Kadıköy hedefiyle ilgili olarak, "Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Galatasaray'ın kadrosu Avrupa liglerinde çok rahat oynayabilecek bir kadroya sahip. Şampiyonlar Ligi'ne göre oluşturulan bir kadro Benfica karşılaşmasında meyvelerini verdiğini düşünüyorum. Bu kadro ben inanıyorum ki, Kadıköy'deki finalde başkanımızın da dediği gibi, final oynayan takımın bir tanesinin Galatasaray olacağını düşünüyorum"

07.11.2008
Kaynak : İHA