İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - El_NiNo

6913
FULL OYUNLAR / Teenage Mutant Ninja Turtles (2007) Game
« : 03 Nisan 2007, 14:55:33 »
Sağol Kardeş

6914
FULL OYUNLAR / EMERGENCY 3
« : 03 Nisan 2007, 14:55:19 »
Sağol Kardeş

6915
Sağol Kardeş

6916
FULL OYUNLAR / Fifa 07 [ RIP ] [ Tamamlandı ]
« : 03 Nisan 2007, 14:54:22 »
Sağol Kardeş

6917
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Alpay'ın sorunu 'özel'
« : 03 Nisan 2007, 14:53:53 »
Alpay'ın sorunu 'özel'
Almanya 2. Lig takımlarından 1. FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum, Alpay Özalan'ın özel sorunları olduğunu söyledi.
Daum, Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Koblenz karşısında kötü bir performans sergileyen ve karşılaşmanın 53. dakikasında oyundan alınan Alpay ile ilgili olarak, ''Kendisi yıkıldı. Alpay'ın spor dışında özel sorunları var'' dedi.

Alpay'ın çok hassas bir insan olduğunu ve bu konuda konuşmak istemediğini ifade eden Daum, kendisine derdi sorulduğunda, ''Bu özel'' şeklinde karşılık verdiğini kaydetti.

Daum'un yardımcısı Murat Kuş, Alpay'ın, bazı özel işlerini yoluna koymak amacıyla İstanbul'a gitmeyi düşündüğünü, ancak daha sonra Köln'de kalarak Daum ile bir görüşme yaptığını söyledi.

Alpay'ın danışmanı Ahmet Bulut, Alpay'ın maddi sorunları olduğu şeklindeki söylentileri reddederek, ''Alpay'ın maddi sorunları olduğu iddiaları saçma. Kendisi yaklaşık 15 yıldan bu yana profesyonel oyuncu ve her zaman iyi sözleşmeler imzaladı. Para sorunu olsaydı 1. FC Köln'ün yeni sözleşmesini kabul etmezdi'' şeklinde konuştu.


6918
Yıldıray F.Bahçe ile anlaşmış"
Hertha Berlin'de forma giyen Yıldıray Baştürk'ün Fenerbahçe'ye imza attığı iddia edildi. Üstelik bu iddia oldukça yetkili bir kaynaktan geldi.

Sabah gazetesinin 3 Nisan 2007 tarihli sayısında yer alan habere göre Alman kulübünün menajeri Dieter Hoeness, Nürnberg maçı öncesi ülkenin önde gelen televizyon kanallarından DSF'ye konuşurken, "Yıldıray gelecek yıl Hertha'da oynamayacak galiba F.Bahçe ile anlaşmış" sözü üzerine "Doğrudur. Bizde kalmayacak gibi görünüyor Sözleşmesini yenileme teklifimizi geri çevirdi. Bizim de kulağımıza Fenerbahçe ile ön protokol imzaladığı yolunda haberler geliyor" yanıtını verdi.


6919
ALMANYA LİGİ HABERLERİ / Alpay'ı ıslıkladılar
« : 03 Nisan 2007, 14:53:06 »
Alpay'ı ıslıkladılar
Almanya İkinci Futbol Lig'inde (Bundesliga 2) mücadele eden FC Köln'de forma giyen milli futbolcu Alpay Özalan, takımının TuS Koblenz ile yaptığı lig maçında ıslıklandı.
Kölner Express gazetesinde yer alan haberde, Alpay'ın FC Köln'ün kendi evinde oynadığı TuS Koblenz maçında büyük bir hata yaparak gole neden olduğunu ve oyundan alınması esnasında taraftarların kendisini ıslıkladığını yazdı. Gazete, haberinde, ''Alpay'ın kara günü'' başlığını kullandı.

Köln'ün en yüksek trajlı gazetesi, Alpay'ın hatalı pas sonucu topu rakibe vererek gole neden olmasına sinirlenen teknik direktör Christoph Daum'un kendisini oyundan aldığını da yazdı.

Gazete ayrıca, teknik direktör Daum'un yenilen gol sonrası, ''Adeta kendi kalemize gol attık'' dediğini yazarken Fabio Luciano ve Alpay'ın çok tecrübeli futbolcular olduğunu ancak yavaş oldukları görüşüne yer verdi.

FC Köln'ün TuS Koblenz takımını 3-1 yendiği maç sonrası Alpay'ın bir hayli üzgün olduğu belirtildi.

6920
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Chelsea'de sürpriz dönüş!
« : 03 Nisan 2007, 14:52:16 »
Chelsea'de sürpriz dönüş!
Yarın İspanya'nın Valencia ekibini Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Londra'da konuk edecek Chelsea'de Joe Cole sevinci yaşanıyor. Yaklaşık 4 aydır sakat olan ve idmanlara çıkamayan Chelsea'nin yıldız ismi Joe Cole Valencia karşısında forma giyebilir.

25 yaşındaki başarılı futbolcu dönüşünün ardından yaptığı açıklamada mutlu olduğunu ifade ederken, 15 dakikada olsa Valencia ile oynanacak mücadelede forma giymek istediğini söyledi. Cole kondisyon açısından tamamıyla fit durumda olmadığını söylerken bu sezon kendisini ilk defa iyi hissettiğini ifade etti.


6921
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Benitez'e 70 milyon avro
« : 03 Nisan 2007, 14:51:50 »
Benitez'e 70 milyon avro
Premier League'de geçtiğimiz ay Amerikalı iki iş adamına satılan Liverpool'da teknik direktör Rafael Benitez'in önüne 70 milyon avroluk transfer bütçesi kondu.

Önceki akşam kulübün patronları George Gillett ve Tom Hicks ile bir görüşme yapan İspanyol teknik direktöre Manchester United, Arsenal ve Chelsea rekabetinin arasına girip gelecek sezon şampiyon olacak bir takım yaratması için 70 milyon avroluk bir transfer kredisi verildiği belirtildi. Benitez ise bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada kulübün geleceği hakkında bir toplantı olduğunu ifade ederken sorulan soruları yanıtlamaktan kaçındı.

Ada'da son şampiyonluğunu 1990 yılında elde eden Liverpool'un için gelecek sezon için transfer listesine Barça'nın Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o, Valencia'nın yıldızı David Villa ve Sevilla'nın başarılı sağ kanat oyuncusu Daniel Alves'i aldığı söyleniyor.


6922
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Bu adam gitti gider...
« : 03 Nisan 2007, 14:51:24 »
Bu adam gitti gider...
Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü José Mourinho ve kulübün Rus patronu Roman Abramovich arasında olan gerilim derinden derine artıyor.

İki isim son olarak José Mourinho'nun Portolu defans oyuncusu Pepe'yi transfer etmek istemesiyle karşı karşıya geldi. Mourinho, Peppe'yi Londra'ya getirmek istediğini fakat ona verecek paraları olmadığını söylerken, transfer için kesenin ağzını kapattığını açıklayan Abramovich'i hedef alıyordu.

Ada'da Chelsea ile yaşadığı 3 sezonun ardından Mourinho'nun gizliden gizliye kulüpte hedef haline geldiği ise ortaya atılan iddialardan bazıları. Ligde Manchester United'ın 6 puan gerisinde şampiyonluk şansını ligin bitimine az bir süre kala kaybetme noktasına gelen Chelsea'de, Roman Abramovich beklenen felaket teorisini hayata geçirmek için Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'nin bu sezon istenen kupaya ulaşıp, ulaşmayacağını mı bekliyor?

Avrupa'da gündem her geçen gün Mourinho ve geleceği konusuna kilitleniyor. Daha önce Mourinho'nun adı Real Madrid ile geçmiş ve ortaya çıkan büyük spekülasyonların ardından Chelseali futbolcular basına demeç vererek hocalarının kalmasını istemişti. Ardından yine klasik bir yalanlama ve Mourinho'nun 'Bir yere gitmiyorum' açıklaması...

Maviler için ortaya atılan felaket teorisinde belirtilen Abramovich'in Rusya Milli Takımı'nın başında olan ve EURO 2008 finallerinin sonuna dek sözleşmesi sürdüğü için hamle yapamadığı Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink'i Mourinho'nun yerine getireceği...

BU SAVAŞ KARAKOLDA BİTER...

2003'de Porto'yla UEFA şampiyonluğu, 2004'te de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan, Avrupa'nın en önemli iki kupasını Portekiz takımı Porto da aldıktan sonra, İngiliz kulübu Chelsea'ye geçen teknik adam, iki kez lig şampiyonluğunu Londra ekibine getirerek adeta Mavilerin tarihini tekrardan yazan 44 yaşındaki karizmatik hoca için yol ayrımı belki de yakın...

Geçtiğimiz aylarda Liverpool'u satın alan iki Amerikalı iş adamı George Gillett ve Tom Hicks'in bu yaz Rafael Benitez'in önüne transfer için sunduğu 70 milyon avronun ardından Abramovich'in 'Artık para yok' tutumu Portekizli çalıştırıcının eline bir anlamda istediği kozu da sunmuş durumda. Nitekim bu koz ilk raundda iyi değerlendirildi ve Portekiz basınına dünyanın her yerine yansıyacağını bile bile Mourinho sinir harbi yaratacak açıklamalarda bulundu. İlk raund José Mourinho'nun gibi, ikinci raund ise önümüzdeki günlerde yine yeniden yaşanacak. Chelsea, Mourinho, Abramovich üçgeninde soru işaretleri futbolseverlerin sabrını zorlamaya devam ediyor...



6923
Bykılavuzun  ;D

6924
FORUM OYUNLARI / ...::üsTTeki üYeYi taNıTmaCa::...
« : 03 Nisan 2007, 14:48:39 »
Banada Hepsen Geliyon Tanıta tanıta Bittim  ;D