İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - emre 123

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
13
BURSASPOR / Parayı veren Sercan'ı alır
« : 07 Haziran 2010, 10:13:02 »
Kadroyu korumayı hedefleyen Timsah, Sercan için tekliflere açık... Yönetim istedikleri rakamın verilmesi halinde oyuncusunu satacak.
Transfer çalışmalarını Bursaspor kadrosundaki yıldız oyuncularla ilgili de kararlar almaya devam ediyor. Kadroyu korumak isteyen Yeşil-Beyazlılar, transferin gözde ismi Sercan Yıldırım için gelecek olan tekliflere kapısını açtı. Yönetimin teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la yaptığı görüşmelerde, “Ozan ve Volkan’ın takımda tutulmasını istiyorum. Ancak Sercan için istediğimiz bonservis bedeli verilirse, satabiliriz” dediği öğrenildi. Hocanın bu sözü üzerine Sercan’a gelen teklifleri yönetimin, istedikleri rakamın verilmesi halinde yıldız oyuncusunu satacağı ifade edildi.

‘Başkan ne derse o!’
Sercan Yıldırım daha önce transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konuda kararı Başkanımız İbrahim Yazıcı verecek. O neresi derse ben o kulüpte forma giyerim” sözlerini sarfetmişti.

14
TRABZONSPOR / Yattara: Bomba gibi döneceğim
« : 07 Haziran 2010, 10:11:54 »
Sakatlığından ötürü çok az forma şansı bulan İbrahima Yattara, yeni sezonu iple çekiyor.
Süper Lig’in son haftalarına doğru takımla birlikte idmanlara çıkan Gineli yıldız, teknik direktör Şenol Güneş’in kendisine özel olarak verdiği idman programını uyguluyor. “Eski Yattara geri dönecek” diyen yıldız futbolcu, “Futbolu ve taraftarımızı çok özledim. Kendimi iyi hissediyorum, bomba gibi döneceğim” ifadesini kullandı.


15
TRABZONSPOR / Glowacki'yi Aksu bitirecek!
« : 07 Haziran 2010, 10:11:15 »
Daha önce Polonyalı stoper Glowacki'yi ikna eden yönetici Mahmut Aksu, şimdi rotayı tecrübeli futbolcunun kulübü Wisla Krakow'a çevirdi. Hafta içinde Polonya'ya gidecek olan Aksu, bonservis sorununu çözecek.

Forvet arayışlarını dört koldan sürdüren Trabzonspor, savunmayı da ihmal etmiyor. Bordo-Mavililer’in uzun süredir görüştüğü ve Türkiye’ye gelmeye ikna ettiği Glowacki’nin transferini bitirmek için yönetici Mahmut Aksu yeniden devreye girdi. Yabancı oyuncularla yapılan görüşmelerde daima ön planda olan Aksu, bu kez de tecrübeli futbolcunun kulübü Wisla Krakow’u ikna etmeye çalışacak. Hafta içinde Polanya’nın yolunu tutacak olan Bordo-Mavili yönetici, Krakowlu idarecilerle masaya oturacak. Bilindiği gibi daha önce de Polonya temsilcisi ile temasa geçen Trabzonspor, aradaki ufak maddi pürüzler nedeniyle transferi bitirememişti. Ancak geçtiğimiz günlerde İstanbul’da transfer zirvesi yapan Bordo-Mavililer’de, Glowacki’nin ismi, alınması gereken oyuncular arasındaydı.

Başkan emri verdi!
Bu paralelde, Başkan Sadri Şener’in de teknik direktör Şenol Güneş’in çok isetdiği Glowacki için Mahmut Aksu’ya tam yetki verdiği ve ne pahasına olursa olsun bu transferin bitirilmesini istediği öğrenildi.

16
TRABZONSPOR / Ya Semih ya Semih
« : 07 Haziran 2010, 10:10:30 »
Trabzonspor, bütün planlarını milli yıldız üzerine kuruyor. Bordo-Mavililer, başarılı golcünün transferini bitirmek için Fenerbahçe'nin vereceği kararı bekliyor.
Bordo-Mavililer’in Semih Şentürk aşkı her geçen gün daha fazla alevleniyor. Semih’in Trabzon’da çok başarılı olacağını düşünen taraftarlar, yönetimin bir an önce bu işi bitirmesini istiyor. Ancak Fırtına, Fenerbahçe’den haber bekliyor. Semih’in transferiyle ilgili konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da, açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, “Forvete takviye yapmak istiyoruz. Semih Şentürk oldukça kaliteli bir isim. Ancak Fenerbahçe’nin sözleşmeli futbolcusu. Bu konuda onların kararı çok önemli. Çünkü Trabzonspor asla sözleşmesi olan bir oyuncuyu ayartmaya çalışmaz. Haber bekliyoruz” ifadesini kullandı.

‘Sürekli oynamak istiyorum’
Hacısalihoğlu gibi Semih Şentürk de topu Fenerbahçe’ye attı. Yıldız golcü, “Diğer takımlar tarafından istenmek güzel. Ancak önce kulübümle masaya oturacağım. 10 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyiyorum, ama yedeğim. Futbolumun son döneminde artık sürekli sahada olmak amacındayım. Her şeyi zaman gösterecek” dedi.


17
BEŞİKTAŞ / Büyük Mustafa
« : 07 Haziran 2010, 10:09:15 »
Onun Beşiktaş'a olan sevgisi sonradan olma değil, doğuştan... Öyle ki; beyaz tişörtünü kömürle siyaha boyayıp, kendi formasını yapacak kadar büyük tutkuyla bağlıydı Beşiktaş'ına. Aşıklar geç buluştu belki de, ama tam 19 sene sonra çifte kupaya uçtu Beşiktaş onunla. Ama her güzel şeyin olduğu gibi, bu hikayenin de bir sonu vardı. Beşiktaş'tan rüzgar gibi geçti Büyük Mustafa...

Yer: Denizli Atatürk Stadı. Tarih: 30 Mayıs 2009. Saat: 21.45... Hakem Deniz Çoban son düdüğü çaldığında, Denizlispor’u 2-1 yenen Beşiktaş tam 19 sene aradan sonra çifte kupalı zafere ulaşıyordu. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi de zirveye taşıyan Mustafa Denizli için alışıldık bir durumdu bu şampiyonluklar. Ancak bu onun için çok farklı olmuştu. Çocukluğunda gönül verdiği takımı, Beşiktaş’ını şampiyonluğa taşımış ve gözyaşlarıyla şu sözleri sarfetmişti: Hani taraftarlarımız söylüyor ya, ‘Kalbimin en orta yerinde, büyük bir yangın var. Alevler içinde’ Hissettiklerim bunlar...

Tahtaya yazdı: Şampiyon olacağız
Aslında her şey, Beşiktaş’ta Ertuğrul Sağlam’ın istifasıyla başladı. Takımı yine yerli bir isme teslim etmek isteyen Demirören, Denizli’nin kapısını çaldı ve çocukluk aşkına geç de olsa kavuştu Büyük Mustafa... Beşiktaş eşofmanını giyip, ilk antrenmanına çıktığında yüzünde güller açıyordu. “Kazanırız ya da kaybederiz, ama sezon sonunda herkes nerede olduğumuzu görecek. Şampiyonluk tünelin ucunda. Biz de o yolda yürümeye hazırız” diyen Denizli’yle Beşiktaş ilk maçında fırtına gibi esti, Kartal’a bahar geldi. Üst üste gelen beraberlikler, mağlubiyetler sonrasında bahar yerini fırtınaya bıraktı. Ligin ilk yarısı biterken Beşiktaş tam 6. sıradaydı. Ama Denizli öğrencilerini topladı ve tahtaya, “Biz şampiyon olacağız” yazdı.

İlk kupası memleketinde
“26.haftada görüşürüz” sözü, Türk futbolunun en iddialı açıklamalarından biriydi. Zaman, kurt hocayı haklı çıkarttı. Futbol ustası olduğu kadar, matematiğe de hakimiyetini kanıtladı. Ayrıca Denizli’nin Kartal’ı, Türkiye Kupası’nda da doludizgin yoluna devam ediyordu. Sivasspor’la kıran kırana yaşanan şampiyonluk yarışının yanı sıra, bir de Fenerbahçe’yle Türkiye Kupası finali oynanacaktı. Memleketi İzmir’de finale çıkan başarılı teknik adam, “Sadece kupa kaldıracağım zaman kravat takarım” dedi. Finalde taktığı kravat, 4-2’lik tarihi zaferin de habercisiydi. Denizli ve öğrencileri, Fenerbahçe’yi farklı devirdi ve sezonun ilk kupası İzmir’de geldi.

Şampiyonluk Revna Demirören’e...
“Beşiktaş büyük maçları kazanamıyor” diyenleri, 4-2’lik Fenerbahçe zaferiyle sallayan Kartallar, ligin 33. haftasında İnönü’de Galatasaray’ı devirdi ve tüm eleştirileri yerle bir etti. Artık tek engel, Denizlispor’du. Ege’de Horozlar’ı 2-1 mağlup eden Denizli’nin Beşiktaş’ı, tam 19 yıl sonra çifte kupalı şampiyonluk yaşadı ve bir yıla damgasını vurdu. Sevinç de, heyecan da görülmeye değerdi, duygusallık üst seviyedeydi. Denizli’nin maç bitimindeki röportajı film gibiydi: Ligde kötü gidiyorduk, altıncı sıradaydık. Revna hanım (Demirören) bana gelip, ‘Şampiyon olamayacak mıyız hocam’ dedi. İnanın çok dokunmuştu bana bu durum. Bu şampiyonluğu ona armağan ediyorum... Böylesine büyük bir başarıdan sonra bile, bu kadar düşünceli olabilecek kadar ince olabilmeyi biliyordu Denizli.

18
BEŞİKTAŞ / Türk olmak istiyorum
« : 07 Haziran 2010, 10:08:28 »
              Beşiktaş'ın Slovak yıldızı, yaklaşan Dünya Kupası öncesi milli takım kampından Siyah-Beyaz mesajlar gönderdi: “Türkiye'yi çok seviyorum ve Türk olmak istiyorum. Kimse merak etmesin önümüzdeki sezon bizim yılımız olacak”
Filip Holosko... O, Rodrigo Tello ile birlikte Beşiktaş’ın Dünya Kupası’ndaki iki gururundan biri... Gerek attığı goller gerekse sergilediği mücadele futbol Slovak yıldızı tribünlerin gözdeleri arasına soktu. İki sezon önce kazanılan iki kupada emeği büyüktü. Ancak geçen sezon büyük şanssızlıklar yaşadı.

Dünya Kupası’nda ilk kez mücadele edecek Slovakya ondan çok şey bekliyor. Sempatik yapısı ve sıcakkanlı kişiliğiyle Beşiktaş’ta olduğu gibi milli takımının da neşe kaynağı olan Holosko, kampta FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Söz şimdi Filip Holosko’da:

“İki sezon önce iki kupa aldık, çok başarılı olduk. Ama geçen sezon işler istediğimiz gibi gitmedi. Ancak bunlar futbolun içinde var. Bazen şanssızlık yakanızı bırakmıyor. Biz özellikle ben de başta olmak üzere sakatlıktan takım olarak çok çektik. Ayrıca sezona iyi başlayamamıştık. 6 maçta sadece 6 puan alabilmiştik. Aslında sonradan toparlanıp, 10 maç yenilmedik, bunların sekizinde ise galip geldik. Ama sonuna getiremedik. Tabi burada yaşadığımız talihsizliklerin etkisi de büyüktü. Hakem hataları da buna dahil, bazen futbolda şans yanınızda olmuyor. Ancak kimse merak etmesin, gelecek sezon Beşiktaş’ın yılı olacak. Taraftarımız bize güvensin bu sezonun acısını çıkaracağız. Kadro kalitemiz birçok takımın üzerinde ve iki kupaya yine talibiz.”

‘Yuvada kalacağım’
“Türkiye Süper Ligi artık Avrupa’nın önde gelen ligleri arasında. Gerçekten Süper Lig’de oynanan futbolun içinde mücadele üst düzeyde yaşanıyor. Özellikle savunmalar çok sert. Bursaspor’un bu sezonki şampiyonluğuyla artık bazı şeyler değişmeye başladı. Onları bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ama başarının kalıcı olması gerekiyor. Türkiye’de Bursaspor ile adımın anıldığını duyuyorum. Türkiye’de başka bir takımın formasını giymem. Beşiktaş’ı eğer beni istemezlerse ancak Avrupa’nın önemli bir kulübüne tercih edebilirim.”

19
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta Juande Ramos sesleri
« : 07 Haziran 2010, 10:06:49 »

Teknik direktör arayan Beşiktaş'ın gündemine giren son isim İspanyol Juande Ramos.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, sağlık sorunları yüzünden kulüpten ayrılan Mustafa Denizli'nin yerine teknik direktör arayışlarına devam ediyor.

Yönetim kurulundan aldığı yetki ile adaylarla görüşmelerde bulunan Demirören'in, Bernd Schuster ve Mircea Lucescu'nun ardından Juande Ramos ile temasa geçtiği öğrenildi.

Joachim Löw, Manuel Pellegrini ve Felix Magath gibi isimleri de listesine alan Demirören'in Ramos ile biraraya gelmesi bekleniyor.

55 yaşındaki Juande Ramos, Sevilla'yı üst üste iki UEFA Kupası şampiyonluğuna taşıdıktan sonra görev yaptığı Real Madrid, Tottenham ve son olarak CSKA Moskova'dan kısa sürede gönderildi.

Keçeli ve Saka yabancıya karşı

Başkan Demirören'in, takımın yeni teknik patronunun yerli mi, yabancı mı olması konusunda yönetim kurulu üyeleri arasında bir oylama yaptığı ortaya çıktı.

Oylamada 18 yönetim kurulu üyesinden 16'sının yeni teknik adamın yabancı olması yönünde fikir beyan ettiği belirtildi.

Sadece ikinci başkan Metin Keçeli ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka'nın yeni teknik adamın Türk olması yönünde görüş bildirdi

20
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / co-admin ya da admin
« : 07 Haziran 2010, 10:05:45 »
uzun zaman ınternetde yoktum.. sımdı baslat denemelığı

21
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / co-admin ya da admin
« : 21 Mayıs 2010, 21:42:55 »
YAŞ : 15
İSİM : emre
YER : türkiye-trabzon
turnuvacafem.com vb gibi siteler de mod-admico adminlim vardır

22
GALATASARAY / Trabzon'dan G.Saray'a Selçuk için ret!
« : 21 Mayıs 2010, 21:35:07 »
paylasım ıcın saol bence dezorluyacak gıbı 3.culuğu

23
Çöp Kutusu / KAYITLAR BURADAN !
« : 21 Mayıs 2010, 21:27:20 »

24
PES 2010 / PES 2010 freekick kullanım Videosu KAÇIRMA!!
« : 19 Ocak 2010, 12:37:11 »
 :V :V :V :V :V :V :V :V :V :V

Sayfa: 1 [2] 3 4 5