İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Guiza

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
205
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Son karar 4-1-4-1
« : 07 Haziran 2008, 15:37:52 »
Son karar 4-1-4-1
07.06.2008 09:20

Milli Takım son çalışmasını dün akşam yaptı ve artık maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim ileride "Semih mi, Mevlüt mü?" kararından son anda vazgeçerek sürpriz bir değişikliğe gitti.

Şampiyona öncesi takımı sürekli 4-3-3 sistemiyle çalıştıran Fatih Terim dün son çalışmada 4-1-4-1 sistemini denedi. Portekiz maçına da bu sistemle çıkması beklenen Terim, orta sahada görev vereceği Hamit'i geri dörtlünün sağına çekti.

Servet, Gökhan Zan ve Hakan Balta ise defansımızdaki diğer isimler olacak. Bu dörtlünün önünde Aureilo görev yapacak. Orta sahamızda ise sağda Mevlüt forma giyecek. Emre ve Arda ortada, Tuncay ise sol kulvarda görev yapacak. Terim'in Arda'nın yerine Sabri, Mevlüt'ün yerine ise Kazım'ı oynatma ihtimali düşük de olsa, bulunuyor.

ARDA DESTEKLEYECEK

Bu dörtlünün önünde de Nihat tek başına forvet olacak. Takım atağa kalktığında ise Arda ile forvet hattı iki kişiye çıkacak. Fatih Terim'in bu son dakikadaki sistem değişikliği ise Sabri'nin yedek kalması sonucunu doğuracak. Hamit sağ bekte forma giyeceği için Sabri ilk maça kulübede başlayacak.

SIRA TAKIMDA

Federasyon yöneticisi Levent Kızıl artık milli takımımızın her şeyiyle şampiyonaya hazır olduğunu söyledi. Kızıl, "Kamp başından beri Gökhan Gönül'ün sakatlığı dışında herşey iyi gitti. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Artık bu saatten sonra söylenecek fazla bir şey kalmadı" diye konuştu.



206
Fabregas'tan eleştirilere yanıt
07.06.2008 15:10

EURO 2008'de D Grubu'nda yer alan İspanya'nın yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, katıldığı basın toplantısında gelen eleştirilere yanıt verdi.

Arsenal'li oyuncu, özellikle kulüp takımındaki performansını milli takımda gösteremediği yönündeki eleştiriler geldiğini her şeye rağmen bu durumun kendisini üzmediğini söyledi.

Henüz 21 yaşında olduğunu hatırlatan başarılı orta saha oyuncusu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve yine de bu tür sözler duyunca mutsuz olduğunu ifade etti.

Arsenal ile milli takımdaki oyun stratejilerinin farklı olduğunu ve bunun da performansını etkilediğini söyleyen Fabregas "Arsenal'da savuna ile hücum arasında tek bir kanal var ve o kanal görevini ben görüyorum ancak milli takımda çok daha fazla ve karmaşık varyasyonlar var" dedi.

Genç yıldız ayrıca, basında çıktığı gibi Xavi ile beraber oynamakta zorlandığı şeklindeki düşüncelerin doğru olmadığını ve tüm takım arkadaşlarıyla birlikte oynamaktan zevk aldığını sözlerine ekledi.

207
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Portekizliler inanıyor
« : 07 Haziran 2008, 15:34:57 »
Portekizliler inanıyor
07.06.2008 14:49

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde bugün Portekiz ile yapacağı maç öncesi Portekiz taraftarları stat çevresinde toplanmaya başladı.

Maçın oynanacağı Stade de Geneve'nin çevresinde özel tasarladıkları arabalarıyla tur atan Portekizli taraftarlar, Portekiz bayraklarını sallayarak, tezahürat yaptılar. Portekizli taraftarlar, bugün oynanacak karşılaşmada Portekiz'in galip geleceğinden emin olduklarını ifade ederken, Portekiz'in Türkiye'yi 2-0 ya da 2-1'lik skorla geçecelerini ve Portekiz'in gollerini Ronaldo ve Nani'nin atacağını iddia ettiler. Taraftarlar, Türkiye'nin güçlü bir takım olduğunu bildiklerini, ancak maçta favorinin Portekiz olduğunu ve maçı kazanacaklarını söylediler.

208
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Kuszczak'ın yerine Kowalewski
« : 07 Haziran 2008, 15:34:36 »
Kuszczak'ın yerine Kowalewski
07.06.2008 14:22

EURO 2008'de ilk maçını pazar günü Almanya karşısında oynayacak olan Polonya'da sırtındaki sakatlığı nedeniyle son anda turnuva kadrosundan çıkarılan ikinci kaleci Tomasz Kuszczak'ın yerine Wojciech Kowalewski'nin aday kadroya alındığı açıklandı.

Polonya'nın Korona Kielce takımının kalesini koruyan 31 yaşındaki oyuncu 10 defa milli formayı giyerken elemelerde 3 maçta Polonya'nın kalesini korumuştu.

Teknik direktör Leo Beenhakker'ın 31 kişilik ilk kadrosunda yer alan Kowalewski daha sonra kadrodan kesilen isimler arasına girmişti.

Almanya karşısında Polonya'nın kalesini Artur Boruc'un koruması beklenirken yedek kalecinin ise Lukasz Fabianski'nin olacağı tahmin ediliyor.
 

209
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Frings'in 'EUROPASS' mutluluğu
« : 07 Haziran 2008, 15:32:55 »
Frings'in 'EUROPASS' mutluluğu
07.06.2008 14:43

EURO 2008'in resmi topu alan Adidas EUROPASS, kalecilerin korkulu rüyası olurken şutlarıyla ünlü futbolcuları ise heyecanlandırıyor. Bu isimlerden birisi de Almanya'nın tecrübeli orta sahay oyuncusu Torsten Frings.

Werder Bremen'li oyuncu, EUROPASS sayesinde turnuvada çok sayıda spektaküler golün izlenebileceğini ve topa doğru vurulması durumunda uzak mesafeden gol atmanın çok daha kolay olacağını ifade etti.

Takım arkadaşı kaleci Jens Lehmann'ın topla ilgili eleştirilerinin hatırlatılması üzerine Frings "Evet kaleciler için bu top bir dezavantaj ancak Jens 3 haftadır bu topla çalışıyor ve artık alıştığını düşünüyorum" dedi.

210
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Almanya'da ikinci kaleci Enke!
« : 07 Haziran 2008, 15:32:32 »
Almanya'da ikinci kaleci Enke!
07.06.2008 13:59

EURO 2008'de B grubunda ilk maçını Pazar günü Polonya ile oynayacak olan Almanya Milli Takımında teknik direktör Joachim Löw'ün ikinci kaleci olarak Robert Enke'yi seçtiği öğrenildi.

Löw, Polonya maçında da kaleyi tecrübeli file bekçisi Jens Lehmann'a emanet edecek. Öte yandan Bundesliga'da Bayer Leverkusen'in genç kalecisi Rene Adler'in milli takımda 3. kaleci olduğu için moralinin bozuk olduğu öğrenildi.
 
İki takımın muhtemel 11'i ise şöyle:
 
ALMANYA : Lehmann - Lahm, Mertesacker, Metzelder, Jansen - Frings, Ballack - C. Fritz, Schweinsteiger - Klose, Podolski
 
POLONYA : Boruc - Wasilewski, J. Bak, Mi. Zewlakow, Wawrzyniak - Lewandowski, Dudka - Lobodzinski, Krzynowek - Zurawski - Smolarek

212
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / ULTRA LİGİ KİM SİLDİ !!!
« : 07 Haziran 2008, 13:14:52 »
Ultra Ligi Her Kim Sildıyse Kım Olursa Olsun Sınırsız Ban Yicektir !!! Silen Kişi Ortaya Çıktıgı An Banned ve Rutbe Finish !

213
Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Eşi Sıdıka Dalmaz Sivas Devlet Hastanesi (SDH) çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette hastanenin genel durumu ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Vali Dalmaz'ın yetkililerden bilgiler alarak, Anne Oteli ve Çocuk Servisini ziyaret ettiği belirtildi.


Burada konuşan Vali Dalmaz'ın Hastanenin hizmetleri noktasında hasta ve refakatçilerle de görüştüğü belirtilen açıklamada, Vali Dalmaz'ın "Bugün buraya, Kurum içerisinde oluşturulan Anne Otelini görmek ve yapılabilecek çalışmaları izlemek üzere geldik. Devlet Hastanemiz bünyesinde oluşturulan Anne Oteli ilimiz açısından çok önemli. Annelerin, hayata gözlerini açan bebeklerine ilgi ve sevgisini daha rahat gösterebileceği Anne Oteli, modern bir ortamda sağlıklı bir hizmet sunacak" dediği bildirildi.

Açıklamada, Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Anne Oteli'ne birçok yardımseverin katkıda bulunduğunu da söyleyen Vali Dalmaz'ın, "Eşim Sıdıka Dalmaz'ın başkanlığında yapılan "Anne Oteline Yardım Yemeği" ile birçok Sivaslı yardımsever bağışta bulunmuştu. Bu örnek davranıştan ötürü de hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir toplum ve kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyetini görmekte bizleri mutlu ediyor. İlimiz sağlık alanında önemli mesafeler kat etti ve daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum" dediği kaydedildi.

214
Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın organizesinde Gaziantep'e davet edilen öğrenciler, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı ziyaret ettiler.
40 kişilik öğrenci grubu, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında değişik ülkelerden katılan öğrenciler, şarkı ve şiir okuyarak kısa bir resitalde bulundular. Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, öğrencilere ikramlarda bulunarak Emniyet Müdürlüğü'nün şapkalarından hediye etti.


Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Yılmaz, Türkçe Olimpiyatlarına katılan öğrencilerin Gaziantep iline ve Emniyet Müdürlüğü'ne yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, "Sizler, Türkçe'yi ana dil gibi konuşmanızdan dolayı ülkeler arası bir kültür elçisi görevi görmektesiniz, farklı dilleri bilmek önyargılı düşünceleri yok eder ve dünya barışına olumlu katkı sağlar. Bu bakımdan sizleri önemsiyoruz, çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Türk kültürünü öğrenmenizden ve beni ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Sizlerle gurur duydum" dedi.

215
Tokat Sİgara Fabrİkasi'nin Kapanmamasi İÇİn GİrİŞİmler 04.06

--------------------------------------------------------------------------------
Tek Gıda-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Suat Karlıkaya, TEKEL Tokat Sigara Fabrikası'nın kapatılmaması için siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek destek istiyor.
MHP ve AK Parti İl Başkanlıklarını ziyaret eden Tek Gıda-İş Sendikası yöneticileri, fabrikanın kapatılmaması yönündeki taleplerini iletti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Zeki Kurt, MHP olarak fabrikanın özelleştirilmesine ve kapanmasına her zaman karşı olduklarını kaydetti.


Ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz ile devam eden Karlıkaya, TEKEL'in kapanmaması için çok geç kalınmış olmadığını belirterek, "Bu işin tek yolu 30 milyon dolar teminat yatırıldı ve sözleşme imzalanmadı. Bu teminatın geri verilmesi ve vazgeçilmesi yeterli. Bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz ise özelleştirmeye karşı olmadıklarını belirterek, "Biz Tokat'a yatırım yapacak olan kişilerin kölesi olacağımı söylemiştim. Bu fabrikada da bundan sonra o baca tütmezse bu hepimiz için vebal olur. Biz bu vebal sorumluluk içinde kendimi de hissediyorum. Fabrikanın üretime devam etmesi için çalışmalarına devam edeceğiz. Burada asla siyaset yapmamalı, Tokatlılık bilincini ön plana çıkarmalıyız. Bunun kullanılarak siyaset yapılmasına karşıyım'' diye konuştu.

Özelleştirmeyi 1980'li yıllardan itibaren savunan bir kişi olduğunu ifade eden Boyraz, konuşmasını şöyle tamamladı: "O günden beri özelleştirmeyi savunuyorum, savunacağım. Ben devletin kesinlikle asli görevini yapması taraftarıyım. Devletin asli görevlerini göz ardı etmiyorum. Eğitim ve sağlık devletin asli görevleridir. Devlet güvenlik, sağlık ve eğitim hizmetleri sonuna kadar vatandaşlarına vermeli. Ama özelleştirmeye kesinlikle bir numaralı savunucusuyum.'' Ziyaret, yapılan açıklamaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

216
OFFC 238 / !!! ŞAMPİYON !!!
« : 03 Haziran 2008, 19:09:06 »
WOLF

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37