İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - rmelihr

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
181
FENERBAHCE / SİZCE ZİCO FENERBAHÇEDE KALMALIMI_?
« : 03 Haziran 2008, 11:15:21 »
SİZCE ZİCO KALMALIMI

182
FENERBAHCE / Nuri ve Gökhan haber bekliyor!
« : 03 Haziran 2008, 11:13:50 »
Nuri ve Gökhan haber bekliyor!

AVRUPA’da yıldız transfer için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da Türk futbolcularla görüşmeye devam ediyor... Edinilen bilgilere göre milli takım kampında bulunan Gökhan Zan ve gurbetçi Nuri Şahin’le dirsek temasına geçildi. BEŞİKTAŞ’LA anlaşması sona eren Gökhan Zan’ın Fenerbahçe’ye gelmeye hazır olduğunu bildirdiği iddia edildi. Dortmund’dan kiralık olarak Hollanda’nın Feyenoord takımına verilen Nuri Şahin’in de Şampiyonlar Ligi vitrininden uzak kalmak istemediğini belirttiği de gelen bilgiler arasında.

183
FENERBAHCE / Polat, Emre’ye şahit olur mu!
« : 03 Haziran 2008, 11:13:27 »
Polat, Emre’ye şahit olur mu!

İşte günün polemiği; Fener’le anlaşan milli yıldızın nikah şahitlerinden biri muhtemelen Yıldırım!.. Peki Polat da teklif gelirse kabul eder mi?..

FENERBAHÇE ile anlaşan Emre Belözoğlu’nun, Türkiye’ye dönme kararı almasının altında yatan ‘evlilik planlarının ayrıntılarını’ Türkiye ilk kez Fotospor’dan öğrenmişti. İzmirli bir işadamının Tuğba isimli kızı ile evlenme kararı alan milli futbolcunun yapacağı düğün ise şimdiden ilginç bir hal aldı!.. Emre’nin nikah şahitlerinden birisinin F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım olması bekleniyor. G.saray Başkanı Adnan Polat’ın, F.Bahçe forması giydiği için taraftarlardan büyük tepki almasına rağmen, Emre’nin nikah şahitliği için ricada bulunması durumunda buna ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Fatih Terim’in de şahitlik için adı geçiyor. Bu arada Emre’nin babası Mehmet Belözoğlu, oğlunu nişanladıklarını ve düğünün Euro 2008 sonrası gerçekleşmesinin planlandığını söyledi.

184
FENERBAHCE / ‘Kadıköy kalemiz’
« : 03 Haziran 2008, 11:13:05 »
‘Kadıköy kalemiz’

FENERBAHÇE’NİN milli futbocusu Colin Kazım, sarı-lacivertli takımın geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği baarılı sonuçlar için, “Kendi sahamızda her takımı yenebileceğimize olan inancımız başarıyı getirdi. Taraftarımızın arkamızda olduğu Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki atmosferin rakipler üzerindeki tesiri asla yadsınamaz. Orası adeta bir kale gibi” dedi. Genç futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’ye attığı golü de hayatı boyunca unutamayacağını sözlerine ekledi.

185
FENERBAHCE / VOLKAN’la yola devam!
« : 03 Haziran 2008, 11:12:41 »
VOLKAN’la yola devam!

FENERBAHÇE yönetimi, yeni sezonda yola yerli kaleciyle devam etme kararı aldı. Yabancı kantenjanı nedeniyle kalelye yabancı kaleci almayı düşünmeyen sarı-lacivertli yönetimde, “Milli takımın 1 numaralı kalecisi bizim kadromuzda. Ayrıca Serdar’la da anlaşabiliriz. Olmazsa da ikinci kaleci olarak kaliteli bir yerli alırız” görüşünün ağırlık kazandığı öğrenildi.

186
FENERBAHCE / Lucio veya Alex
« : 03 Haziran 2008, 11:12:25 »
Lucio veya Alex

Lugano, 10 milyon euroya Juveli oluyor. Yerine ise 2 Brezilyalı’dan biri gelecek!..

FENERBAHÇE’NİN Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, İtalya’nın Juventus takımıyla anlaşmak üzere. İddialara göre İtalyanlar, 28 yaşındaki defans oyuncusu için 7 milyon euro veriyor. Sarı-lacivertli yönetim ise, Juveli yöneticilere, “10 milyon euroyu verin, Lugona size hayırlı olsun cevabını verdi. Transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü 2 Brezilyalı yıldız Bayernli Lucio ve Chelseali Alex’le görüşmelere başlandığı öğrenildi. İddiaya göre sarı-lacivertli yönetim iki futbolcu ve kulüpleriyle ön görüşme yaptı ve transfer için somut adımlar atıldı. Bayern’den ayrılmak isteyen Lucio ve Chelsea’de gazla forma şansı bulamayan Alex’in Fener’e gelmeye can attıkları da gelen bilgiler arasında.

187
FENERBAHCE / Zico topun ağzında
« : 03 Haziran 2008, 11:12:08 »
Zico topun ağzında

Aziz Yıldırım, geçen sene kaçan şampiyonluğu kabullenemediğini söyleyerek, “Bizim A ve B planlarımız vardır” dedi

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamalarla Zico’nun da dikkatini çekeceğini belirtti. Yıldırım, “Zico’yla ilgili görüşmeler devam ediyor. Geçen sene şampiyonluğu kaybetmeyi ben kabul etmiyorum, edemiyorum. Geçen sene bizim yürüye yürüye şampiyon olmamız lazımdı. Bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Biz onu getirdiğimizde kimse inanmıyordu, biz destek olduk. Benim tahminim bunları geçeriz ama geçmemek de sorun değil. İleriye dönük büyümesi için her şeyi yaparız Fenerbahçe’nin. A planı B planı her şey hazır” dedi. Sarı-laivertli takımın Brezilyalı hocalar Lüxemburgo ve Scolari ile ilgilendiği iddia edilmişti

188
FENERBAHCE / Mevlüt Erdinç de listeye girdi!..
« : 03 Haziran 2008, 11:11:43 »
Mevlüt Erdinç de listeye girdi!..

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, 2 forvet alacaklarını ve bunlardan birinin Türk olacağını söyledi. Avrupa’da top koşturan bir Türk’ü kadrolarına katacaklarını belirten Yıldırım’ın Fransa’nın Sochaux’ta top koşturan milli yıldız Mevlüt Erdinç’i de listeye aldığı ve görüşmelerin başladı öğrenildi.

189
FENERBAHCE / Başkan, Kezman’ı kendine getirdi!..
« : 03 Haziran 2008, 11:11:23 »
Başkan, Kezman’ı kendine getirdi!..

F.BAHÇE’nin Sırp golcüsü Kezman, Başkan Aziz Yıldırım’ın dün FBTV’de yaptığı açıklamada, “Kezman’ın takımda kalmasını istiyorum. 2 senedir takımda ve artık uyum sorununu atlattığını düşünüyorum” dediğini ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. YILDIRIM’ın bu sözlerinin kendisini ekstra motive ettiğini belirten Kezman, “Bana güvenen başkanımıza bu sezon atacağım gollerle teşekkür edeceğim” dedi. Golcü futbolcu, “Bu sezon kral ben olacağım. Bunu başaracak gücüm ve kalitem de var” diye konuştu.

190
FENERBAHCE / BASINI DOĞRULADI
« : 03 Haziran 2008, 11:11:04 »
Basını doğruladı

Başkan Yıldırım, yurt dışında birkaç futbolcuyla görüştüklerini inkar etmedi. Eto’o’dan Kanoute’ye, Shevchenko’dan W.Love’ye kadar birçok isimle ilgili açıklamarada bulundu

191
FENERBAHCE / “Nihat Kahveci’yi almak isterim”
« : 03 Haziran 2008, 11:10:37 »
“Nihat Kahveci’yi almak isterim”

AZİZ Yıldırım “Nihat gibi kaliteli oyuncular kim olursa olsun hepsini almak isterim. Ben eğer yerli oyuncu kalitesini yükseltirsem şunu yapacağım. 16-17-18 yaşında Avrupa takımlarının getirdiği gibi oyuncular getireceğim. Ama bunun için benim elimde kaliteli yerli olması lazım. Bu olmadığı zaman bunları yapamazsın” dedi.

192
FENERBAHCE / Ağzından bal aktı
« : 03 Haziran 2008, 11:10:16 »
Ağzından bal aktı

Fenerbahçe’nin başkanı, soyunma odasını kastederek “Her yere girerim” dediği konuşmasında, özellikle transfer konusunda yaptığı açıklamalarla müjdeyi verdi

FENERBAHÇE Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım dün FBTV’ye gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Transferden sportif başarılara kadar birçok konuya değinen Yıldırım’ın yaklaşık 3 saat süren açıklamalarını veriyoruz. İşte Yıldırım’ın açıklamarından derlediğimiz satırbaşları:“FIFA’nın aldığı 6+5 kararına biz destek veriyoruz. Bu sefer herkes yabancı sınırlaması ile oynadığı için eşit oluruz onlarla. Şampiyonlar Ligi’nden elendik ama büyük tacrübe kazandık. Türkiye’de Avrupa arenasında mücadeleyi kaldirabilecek 3-4 tane genç futbolcu var. Bunun düzeltilmesi için federasyon radikal kararlar almal.”“BASIN Başkanların soyunrma odalarına girmelerini eleştiriyor. Başarısızlıkta da bizi eleştiriyor.Ancak ben başkansam heryere girerim. Oyuncular da Avrupa’ya konsantre oldular ama içeriye bir türlü konsantre olamadılar. Bu yüzden şampiyon olamadık. Fazla rahattık ve bu bize zarar verdi. Ancak herşeye rağmen Türkiye’nin en iyisiyiz.”“EMRE ile 4 yıllık anlaşma yapıldı 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle.Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz sezon 31 milyon YTL vergi ödedi. 1 milyon taraftar kart hedefine ulaştığımız zaman bizle Barcelona ve Manchester baş edemez. Fatih Terim’le ilgili bir düşüncemiz yok. O da, biz de açıkladık. Bunlar yazılmasın artık.”“SEMİH’LE 2 senelik daha anlaşma imzaladık. Aurelio’yla ilgili duyumlar oldu görüşebilirler, konuşabilirler, alabiliyorlarsa alabilirler. Aurelio konusunda uzatmak için Federasyona müracaat etti ve çözmek için, oyuncunun gönlünü de almak için her şeyi yapacağız bunu da söyleyeyim. “3 tane santrforla görüşmeler yapıyoruz. İki tanesi hiç basında çıkmadı. ”

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31