İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sinoplu57

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 1465
13
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Kayıtlar
« : 06 Eylül 2011, 19:32:48 »



Evet Arkdaşlar OSC SUPER CUP HEYECANI BAŞLIYOR

Nick:Sinoplu

Msn:Chatl.boys57@hotmail.com

Online Süre:19:30 - 21:30


Yukarıdaki örnek'teki gibi yazarak turnuvaya kayıt yaptırabilirsiniz


14
FENERBAHCE / "bu Fırtına Tayfuna Da Dönse..."
« : 24 Ağustos 2011, 18:07:40 »

     "Bu fırtına tayfuna da dönse..."Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, soruşturma sürecinde gelinen noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, şike soruşturması sürecinde yaşanan sıkıntılı günlere rağmen kulübün her biriminde çalışmaları eksiksiz devam ettiğini ifade ederek, ''Bizim bu fırtınadan yarasız çıkacağımıza inancımız tamdır. Bu fırtına tayfuna da dönse biz yine ayakta kalırız'' dedi.

Soruşturma sürecinde gelinen noktayla ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Günay, gerek profesyonel gerekse amatör şubelerde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, milli takımlarda sporcularının başarıyla mücadele ettiğini kaydetti.

Geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla bir nebze rahatlayan futbol takımının, yurt dışında yaptığı hazırlık maçlarında ortaya koyduğu başarılı performans camiayı sevindirirken, son olarak kürek şubesinin genç takımlar düzeyinde elde ettiği Türkiye şampiyonluğu hatırlatılan Günay, ''Fenerbahçe Spor Kulübü ayakta, her şubesiyle çalışıyor. Yaz dönemi olmasına rağmen hafta sonu spor yarışlarına toplamda 510 kişiyle katılıyoruz. Sadece geride bıraktığımız hafta sonu Sapanca Gölü'nde yapılan Türkiye Şampiyonası'na 104 sporcumuz gitti. Bizim bu fırtınadan yarasız çıkacağımıza inancımız tamdır. Bu fırtına tayfuna da dönse biz yine ayakta kalırız'' şeklinde konuştu.

-''BUGÜN YAPILAN MUHALEFETE KİMSE SICAK BAKMAZ''-

Bu süreçte Fenerbahçe camiası içinden, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ve Aziz Yıldırım döneminde görev yapan eski kulüp yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp gibi isimlerin yaptıkları açıklamaların hoş olmadığını ifade etti.

Bir takım düşüncelerin ancak kongre sürecinde ifade edilmesi gerektiğinin altını çizen Günay, ''Maalesef bu açıklamalar oluyor. Ama bunu kongre döneminde yapmak lazım. Bu süreç şubat ayında başlar. Çalışırlar, adaylar çıkar, mayıs ayında sandık açılır. Bu meşru bir çalışma olur ve şık bir çalışma olur. Bugün yapılan muhalefete kimse sıcak bakmaz'' ifadelerini kullandı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi durumunda nasıl bir tavır sergileneceği sorusu üzerine Günay, ''İstifasını bu yönetim kabul etmez. Genel teamül böyledir. Mayıs ayındaki kongrede de başkanımız adayımızdır. Ancak başkan sağlık sebeplerini neden tutarsa kendi iradesiyle karar verirse ona uyarız. Yargılama sürecinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı Aziz Yıldırım'dır'' şeklinde konuştu.

-''TARAFTARIMIZ VE DERNEKLERİMİZ KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE EYLEM YAPIYOR''-

Divan kurulu başkanı Günay, sıkıntılı süreçte sarı-lacivertli camianın kulübüne sahip çıktığını ve destek vermek için çeşitli etkinlikler organize ettiğini, bu etkinliklere de devam ettiğini belirtti.

Taraftarların destek vermek amacıyla düzenledikleri etkinlikleri, kanunlara saygılı bir şekilde yaptıklarını belirten Günay, ''Kulüp sokağa çıkmaya taraftar değil. Ancak Türkiye genelinde ve yurt dışındaki taraftarlarımız ve derneklerimiz kendi çaplarında eylem yapıyor. Ama bunların hepsi de kanunlara saygılı olarak yapılıyor'' ifadelerini kullandı.



  KAYNAK:AA

15
FENERBAHCE / F.bahçe Böyle Karşılandı
« : 24 Ağustos 2011, 18:04:29 »


     Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu'nun organize ettiği karşılamada geniş güvenlik önlemleri alındı. Takımlarına moral ve destek vermek isteyen çok sayıda taraftar saatler öncesinden havalimanına geldi. Taraftarlar, futbolcuların dış hatlar terminali çıkışında görünmesi ile meşaleler yakarak havalimanını adeta bayram alanına çevirdiler. Yaşanan coşku sırasında atılan maytaplar nedeniyle ön tarafta bulunan taraftarlar ve güvenlik güçleri zor anlar yaşadı. Ayrıca Fenerbahçe kafilesi polislerin oluşturduğu güvenlik kordonundan takım otobüsüne ilerlemekte güçlük çekti.

Bu arada Fenerbahçe'nin Werder Bremen ile oynadığı maçta takımının tek golüne imza atarak galibiyeti getiren Özer Hurmacı da yanan meşalelerden nasibini aldı. Otobüse ilerlediği sırada sırtına meşalelerden çıkan kıvılcımların geldiği futbolcu, bir süre ensesini temizledi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, takımları otobüse bindikten sonra da coşkularını sürdürdü. Takım otobüsünün önüne geçen taraftarlar, meşale ve tezahüratlarla Fenerbahçe ekibini bir süre bekletti. Takım otobüsü daha sonra havalimanından ayrılarak Samandıra Tesisleri'ne gitti.

 KAYNAK:SPORX.COM

16
FENERBAHCE / Kocaman'dan Duble Izin
« : 24 Ağustos 2011, 17:52:25 »


   Kocaman'dan duble izinFenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularına iki gün izin verdi.
 
 Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de futbolculara iki gün izin verildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenman ve hazırlık maçlarında bir hayli efor sarf eden oyuncularına iki gün izin verirken, sarı-lacivertliler 26 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

AA

17
FENERBAHCE / Kanarya Seriye Bağladı: 1-0
« : 24 Ağustos 2011, 17:50:27 »
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Werder Bremen ile karşılaştı. Mücadele 1-0 Fenerbahçe üstünlüğüyle noktalandı
 23 Ağustos 2011 Salı - 19:40
AA Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Fenerbahçe, buradaki son hazırlık karşılaşmasında Bundesliga'nın güçlü ekibi Werder Bremen'i 1-0 yendi.

Osnabrück Arena'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, rakibine göre daha iyi mücadele etti. Sürekli alan değiştiren sarı lacivertlilerin hücum oyuncuları, Werder Bremen savunmasına zor anlar yaşattı. Özellikle Kocaman'ın orta alanda görevlendirdiği Gökhan Gönül sürekli rakip savunmanın arasına sızarak Werder Bremen defansını zorladı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında Özer, galibiyeti getiren golü kaydetti. Uğur Boral'ın pasında topu ağlara gönderen Özer, maçın skorunu da belirledi.
   
-MAÇTAN NOTLAR-
   
Fenerbahçe'de ağrıları olan Mehmet Topuz ve Emre, maç kadrosunda yer almadı. Ancak Emre, takımla birlikte maçın oynanacağı stada gelerek, maç önce antrenör Dolu Arslan eşliğinde kısa bir çalışma yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarlar takımını karşılaşmada yalnız bırakmadı ve yaklaşık 6 bin gurbetçi maçı izledi. Dışarıda kalan taraftarların stada girebilmesi için maç 10 dakika geç başladı.

Tribünlerde, ''Ayşe tatile çıksın, savcı evine gitsin'' pankartı açıldı. Bu pankart yetkililerle taraftarlar arasında tartışmaya yol açtı. Pankart maçın ikinci yarısının başında kaldırıldı.

Milli takım oyuncusu ve Fenerbahçe'nin bu transfer döneminde teklif götürdüğü genç yıldız Mehmet Ekici de Werder Bremen 11'indeydi. Öte yandan Levent Ayçiçek isimli gurbetçi futbolcu da Alman ekibinin kadrosunda yer aldı.

Fenerbahçe'nin karşılaşma sonrasında özel uçakla Türkiye'ye döneceği öğrenildi.


FENERBAHÇE :1 - WEDERF BREMEN: 0
Stad: Osnabrück Arena
Hakemler: Frank Willenborg, Dirk Wijnen, Svan Jablonski
Werder Bremen: Mielitz, Fritz (Dk. 46 Papastathopoulos), Prödl, Naldo, İgnjonski, Trinks (Dk. 46 Hunt), Wesley (Dk. 82 Marin), Bargfrede (Dk. 46 Levent), Mehmet Ekici, Thy (Dk. 46 Rosenberg),Arnautovic
Fenerbahçe: Volkan, Orhan (Dk. 46 Özer), Bekir, Bilica, Santos (Dk. 73 Uğur), Selçuk, Cristian (Dk. 73 Caner), Gökhan Gönül (Dk. 88 Serdar), Dia (Dk. 46 Stoch), Alex (Dk. 89 Gökay), Niang
Sarı kartlar: Naldo, Trinks, Selçuk
Gol: Dk. 76 Özer (Fenerbahçe)

KAYNAK:SPORX

18
FENERBAHCE / Lugano Ve Santos Kontrolden Geçti
« : 24 Ağustos 2011, 17:47:34 »
Lugano ve Santos kontrolden geçtiFenerbahçe'nin iki yıldız oyuncusu bugün sağlık kontrolünden geçtiler.
 
Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano ile Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, bugün sağlık kontrolünden geçti.

Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçen futbolcuların öncelikle kan değerleri alınırken, cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testinden de geçtiği bildirildi


DHA

19
GALATASARAY / G.saray Hazırlıklarını Tamamladı
« : 24 Ağustos 2011, 17:41:41 »

       G.Saray hazırlıklarını tamamladıGalatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Real Madrid maçı hazırlıklarını tamamladı.
 
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, bu akşam Real Madrid ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kamp çalışmalarının gerçekleştirildiği otelde yaptığı idmanla devam etti.

Performans uzmanımız Adam Rotchstein yönetiminde yaklaşık 30 dakika süren hafif bir çalışma yapan oyuncular, daha sonra maç saatini beklemek üzere dinlenmeye geçtiler.

Galatasaray, 33. Santiago Bernabeu Kupası'nda bu akşam TSİ 23.30'da Real Madrid ile karşılaşacak. Galatasaray kafilesi, maçın ardından üçüncü dönem kamp çalışmalarını tamamlayarak İspanya'dan ayrılacak ve yarın sabaha karşı Türkiye'de olacak.


KAYNAK:SPORX

20
GALATASARAY / Diego Galatasaray Görüşmesi...
« : 24 Ağustos 2011, 17:39:43 »

           Almanya 1. Ligi Bundesliga'da Wolfsburg forması fiyen Brazilyalı yıldzı Diego'nun, Galatasaray ile gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi.
 

Sporx.com dış haberler Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'da oynayan Diego'nun Galatasaray yetkilileriyle gizli bir görüşme yaptığı bildirildi.

Alman Bild gazetesinde, ''Galatasaray ile gizli buluşma'' başlığı altında yayınlanan haberde, Diego'nun Galatasaray yetkilileriyle Wolfsburg kentindeki Ritz-Carlton otelinde buluştuğu belirtildi.

Diego'nun Cumartesi gününden beri Wolfsburg takımının antrenmanlardan muaf tutulduğu ve transfer döneminin sonuna kadar kendisinden yeni bir kulüp bulmasını hızlandırmasının istenildiği ifade edilen haberde, teknik direktör Felix Magath'ın Diego'yu istemediği, Diego'nun da takımdan ayrılmak istediği kaydedildi.

Wolfsburg'un, kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Diego için 10 milyon avro istendiği belirtilen haberde, Magath'ın ''Diego satılacak, hediye edilmeyecek'' şeklinde konuştuğu bildirildi.

Gazetenin haberine göre Diego, sosyal paylaşım ağı Twitter'den, ''Geleceğim ile ilgili hemen karar vermek istiyorum. Çünkü oynamamaya dayanamıyorum'' şeklinde yazdığı kaydedildi.

Wolfsburg'da Diego'nun 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu ve brüt 9 milyon avro kazandığı belirtilen haberde, yüksek ücretten dolayı bazı kulüplerin transferden vazgeçtiği, bu nedenle Diego'nun ücretini indirmeye de hazır olduğu görüşüne yer verildi.


KAYNAK:SPORX.COM

21
GALATASARAY / "playoff Kararı Acele Oldu"
« : 24 Ağustos 2011, 17:38:19 »

            Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili verdiği son karara yönelik açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.
 
23 Ağustos 2011 Salı - 21:57
AA Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaraylılar Derneği'nin 103. kuruluş yıl dönümü ve ''Başkanları Anma Günü'' etkinliği nedeniyle Levent'teki dernek binasında gerçekleştirilen organizasyona katıldı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aysal, TFF'nin şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturmayla ilgili olarak etik kurulun raporu doğrultusunda, savcılık iddianamesinin beklenmesi yönünde aldığı karar sonrası sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya değinerek, ''Bizim açıklamamız daha faydalı ve daha koruyucu tedbirlerin alınmasına dönük bir tavsiyeden ibaretti. Ama bu yanlış anlaşıldı veya tam olarak okunamadı'' dedi.

-''PLAY-OFF UYGULAMASI KARARI ACELE OLDU''-

Aysal, TFF'nin Spor Toto Süper Lig'de play-off uygulaması kararını, acele alınmış bir karar olarak değerlendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı, ''Türk futboluna ve yayıncı kuruluşa daha fazla katkı sağlayacak başka formüller üretebilirdik. Çok süratli alınmış bir karar. Hayırlı olur inşallah'' ifadelerini kullanarak, ''Yayıncı kuruluşun gördüğü zararın bir yerde tazmini, oraya destek sağlanması amaçlanmaktadır. Haklıdır ve destek sağlanmalıdır yayıncı kuruluşa. Bütün futbol kulüplerinin yardımcı ve destek olması gerekli ama hem kulüplere hem de yayıncı kuruluşa faydalı olabilecek daha iyi formüller üretilebilirdi. Bence acele alınmış, acele edilmiş bir karar'' şeklinde konuştu.

-''TRANSFERDE TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK''-

Galatasaray Futbol Takımı'nın güçlendirilmesine yönelik transfer çalışmaları hakkında yöneltilen sorular üzerine Ünal Aysal, ''Bunları hocamıza sormak lazım. En iyi cevabı o verecektir. Biz yönetim olarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Tüm imkanlarımızı da seferber ettik'' dedi.

Aysal, ''Arshavin ve Forlan'la ilgileniyor musunuz?'' sorusu üzerine ise ''Tabii ki ilgileniyoruz. Transferin son günlerinde en iyisini bulmak için tüm imkanlarımızı zorluyoruz'' yanıtını verdi.


   
KAYNAK:SPORX

22
GALATASARAY / Melo Da Mourinho Hayranı Çıktı
« : 24 Ağustos 2011, 17:36:36 »
       


              Galatasaray'ın, Juventus'tan kiralık olarak aldığı Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, "Galatasaray'dan çok
memnun olsam da gelecekte Mourinho ile çalışmayı düşlüyorum" dedi.

 24 Ağustos 2011 Çarşamba - 13:14
AA İspanyol AS gazetesinde yayımlanan demecinde Melo, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu, "Şu andaki en iyi teknik direktör" diye tanımladı. Brezilyalı futbolcu "Her zaman söyledim, Galatasaray'dan çok memnun olsam da ve buna konsantre olsam da gelecekte Mourinho ile çalışmayı düşlüyorum. İnşallah burada şimdi Galatasaray ile gelecekte de Mourinho ile kazanırım" ifadelerini kullandı.

Melo, "Galatasaray nasıl oynuyor" şeklindeki bir soruya ise "Hücum oynamaya çalışıyoruz. Ofansif oynamak istiyoruz ve topa daha fazla sahip olmaya çalışıyoruz. Ama elbette bu rakibe göre değişiyor. Her maçı böyle oynayamayız. Kime karşı oynadığımızı ve ne ile karşılaşacağımızı iyi bilmek gerekir. Madrid en güçlülerinden bir tanesi. Çok fazla oyun opsiyonumuz var. Tek veya çift forvet oynayabiliriz. 5 orta saha oyuncusu olabilir. Ama her zaman hücum oynamak ve ileriye gitmek" cevabını verdi.

28 yaşındaki Melo ayrıca, İspanya Süper Kupası'nda Mourinho'nun Barcelona yardımcı antrenörü Tito'ya yaptığı hareketle ilgili de "Bunlar futbol dünyasının normal şeyleri. Eğer futbolda bunlar hoşuna gitmezse tenisle ilgilen daha iyi. Ben Mourinho gibi biriyim. Kaybetmeyi sevmeyen güçlü bir karakterim var" değerlendirmesinde bulundu.




KAYNAK:SPORX

23
GALATASARAY / Mourinho Vs.terim
« : 24 Ağustos 2011, 17:34:06 »

      Bernabeu Kupası maçında Galatasaray ile Real Madrid TSI 23:30'da karşı karşıya gelecek.
 24 Ağustos 2011 Çarşamba - 09:16
 Yeni sezon hazırlıklarının Slovenya etabını tamamlayan Galatasaray, İspanya La Liga'nın dev takımı Real Madrid ile Bernabeu Kupası maçında karşı karşıya gelecek.

Real Madrid ile Galatasaray arasındaki zorlu mücadele TSI 23:30'da Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma, D- Smart 82. Kanal Euro Futbol’dan ve HD olarak ise D- Smart 55. Kanal HD4Men’den canlı yayınlanacak.

ZORLU SINAV

Türk Telekom Arena'da oynanan Liverpool karşılaşmasında göz dolduran Galatasaray, Atina'daki Olympiakos mücadelesinde taraftarlarını üzmüştü. Yeni transferlerden Emmanuel Eboue'nin de ilk kez sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenen Real Madrid maçında, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular, taraftara galibiyet hediye etmek istiyor.

ÇİN'DE SERPİLEN REAL, BARÇA'YA TAKILDI

Karşılaşmaya mutlak favori olarak başlayan Real Madrid, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çin'de oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine karşı adeta gol olup yağmıştı. İspanyol temsilcisi, son olarak İspanya Süper Kupa maçında Barcelona'ya 2-2'nin rövanşında 3-2 yenilerek kupayı ezeli rakibine kaptırmıştı. Madrid'de Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain ve Mesut Özil gibi yıldızların yanısıra Borussia Dortmund'dan transfer edilen ve sakatlığını yeni atlatan Nuri Şahin'in de kısa süre forma giymesi bekleniyor.

REAL MADRID

Iker Casillas
Sergio Ramos
Ricardo Carvalho
Pepe
Fabio Coentrao
Fernando Gago
José María Callejón
Kaka Leite
Cristiano Ronaldo
Gonzalo Higuain
Karim Benzema

GALATASARAY

Fernando Muslera
Servet Çetin
Gökhan Zan
Hakan Balta
Tomas Ujfalusi
Felipe Melo
Selçuk İnan
Sabri Sarıoğlu
Emmanuel Eboue
Kazım Kazım
Milan Baros

SAAT: 23.30
STAT: Bernabeu
YAYIN: D-Smart Euro Futbol

REAL MADRID'E KARŞI ÜSTÜNLÜK VAR

Tarihinde Real Madrid ile 3 kez karşı karşıya gelen Galatasaray, bu maçların 2'sinde rakibine üstünlük kurmayı başardı. Süper Kupa karşılaşmasında eflatun-beyazlıları 2-1 geçerek kupaya uzanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de 2 kez karşılaştığı rakibini ilk maçta 3-2 yenmiş, ikinci maçta ise 3-0 kaybetmişti.
 
  KAYNAK:SPORX.COM

24
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / Ynt: Beyler
« : 15 Temmuz 2011, 22:05:52 »
Hamza kimse olmadı ikimiz çalışırız eğer 20 kişilik ekip kurup kimse çalışmayacaksa o ekimi napalım 5 kişi olsun bizim olsun

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 1465