İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - win

1369
ANADOLU TAKIMLARI / Evime geldim
« : 19 Ağustos 2008, 07:24:40 »
Evime geldim

"Hayran olduğum bir camiaya yeniden imza attığım için mutluyum. Hedefim ligde tutunacak güçlü bir kadro oluşturmak. Seneye ise zirveye oynayacağız".


Antalyaspor'da teknik direktörlüğe Çek Joseph Jarabinsky getirildi. Kırmızı-beyazlı takımla iki yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli hoca, "Burada daha önce de çalıştım. Hayran olduğum bir camia. Yönetim ve taraftarla el ele verip önce ligde kalmayı deneyeceğiz. Önümüzdeki sezon zirveye oynarız" dedi.

TEMELİ ŞİMDİ ATTIK 

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ise yeni hocalarının tecrübesine güvendiğini kaydederek şöyle konuştu: "Ligin başlamasına bir hafta kala teklifimizi kabul etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Gelecek senelerde zirveye oynayacak bir Antalyaspor'un temelleri bugün atılmıştır."

1370
TRABZONSPOR / Trabzonspor günlüğü
« : 19 Ağustos 2008, 07:23:38 »
Trabzonspor günlüğü


Aker'de alarm
Pazar günü Ankaraspor ile yapılacak olan lig maçına yetiştirilmek istenen Avni Aker ek tribün inşaatına hız verildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Çalışmaları 24 saate çıkarttık. Biz bu stadı ilk hafta maçına yetiştireceğiz. Birçok engeli aştık. Stadımız artık rakiplerin korkulu rüyası olacak" şeklinde konuştu.

Ankara'yı 
hafife alma
Trabzonspor ligin ilk maçında karşılaşacağı Ankaraspor için dün start aldı. Pazar gününü izinli geçiren futbolcular, dün saat 20.00'de tesislerde toplanıp 2 saatlik bir çalışma yaptı. Antrenman öncesinde teknik direktör Ersun Yanal, futbolcular ile 10 dakikalık kısa bir toplantı yapıp ilk maçın önemini anlattı.

Galibiyetle başlarız
Kaptan Hüseyin Çimşir, lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirtti. Tecrübeli futbolcu, "Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ankaraspor önünde alacağımız bir galibiyet, bize ligin ilerleyen haftalarında da büyük moral verecek. Bu nedenle lige 3 puanla başlamak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

TRABZONSPORLULAR
Trabzonspor'daki flaş gelişmeleri takip etmek için OYUNSİTENİZ yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin


1371
TRABZONSPOR / Cale ilk kez gurbette
« : 19 Ağustos 2008, 07:23:23 »
Cale ilk kez gurbette


TRABZON'un yeni transferi Cale, ilk kez yurt dışında oynamanın zorluğunu yaşıyor. 9 yaşında altyapısına girdiği Dinamo Zagreb formasını 15 yıl giydikten sonra ilk kez Trabzon için yurt dışına çıkan Cale, "Biraz sıkıntı çekeceğim ama alışırsam süper olacak" dedi. 


1372
TRABZONSPOR / Gol kralı bizden çıkacak
« : 19 Ağustos 2008, 07:23:08 »
Gol kralı bizden çıkacak


YENİ transfer Gökhan Ünal, "Bu sezon gol kralı bizden çıkacak" iddiasında bulundu. Golcü futbolcu, "Her geçen gün çok iyi bir takım oluyoruz. Yattara ise çok iyi bir kanat oyuncusu. Brugge maçındaki pasıyla Umut golü buldu. Bu sezon belli ki kral bizden çıkacak" dedi. 


1373
TRABZONSPOR / Selçuk'ta çifte sevinç
« : 19 Ağustos 2008, 07:22:57 »
Selçuk'ta çifte sevinç


YENİ transferlerden Selçuk İnan, taraftarlara hayran kaldı. Bordomavili ekibin Manisaspor'dan transfer ettiği Selçuk İnan, Trabzonspor taraftarının müthiş olduğunu belirtip, "Hepsi muhteşemdi" diye konuştu. Selçuk, milli takıma seçilmenin de kendisini sevince boğduğunu söyledi. 


1374
TRABZONSPOR / Trabzonspor başarır
« : 19 Ağustos 2008, 07:22:45 »
Trabzonspor başarır


TRABZONSPOR Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, yeni bir takım olmanın getirdiği bazı aksaklıkların yaşandığını, ancak takımın her geçen gün oturduğunu söyledi. Çuvalcıoğlu, "Bu aksaklıkların giderilmesi noktasında önemli mesafeler kat ettik. Trabzonspor başarılı olacak" diye konuştu. 


1375
TRABZONSPOR / Ceza değişmeli
« : 19 Ağustos 2008, 07:20:23 »
Ceza değişmeli


Trabzonspor geçen sezon verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için yaptığı itirazın sonucunu heyecanla bekliyor. Kulübün genel sekreteri Hasan Yener, "Artık seyircisiz maç cezaları, 5. kez suç işlendiği zaman veriliyor. O döneme kadar para cezaları kesiliyor. Yeni duruma göre bize para cezası uygulanmalı'' açıklamasını 
yaptı.

1376
TRABZONSPOR / Brugge'dan 500 bin YTL
« : 19 Ağustos 2008, 07:20:07 »
Brugge'dan 500 bin YTL


Trabzonspor, Brugge ile yaptığı hazırlık maçından toplam 500 bin YTL gelir elde etti. Başkan yardımcısı Muhammer Saka, "Taraftarlar, yaptığımız çağrıya olumlu cevap verdi. Büyüklüğümüzü, taraftarlarımızla gösterelim dedik. Onlar da stadı doldurup, bizi mahcup etmedi. Trabzonspor, taraftarı ile hep büyüyecek. Bu maçtan kasamıza 500 bin YTL sıcak para 
girdi" diye konuştu.

1377
TRABZONSPOR / Colman tüm şüpheleri sildi
« : 19 Ağustos 2008, 07:19:50 »
Colman tüm şüpheleri sildi


Trabzonspor'un yeni transferi Colman, Brugge maçında sergilediği performansla kafalardaki soru işaretlerini kaldırdı. Belçika'nın Antwerp takımından transfer edilen Colman, oynadığı futbolla hakkında yapılan spekülasyonlara da son verdi. Tecrübeli yıldız "Her geçen maç daha da alışacağım. Benim gerçek futbolum bu değil. En kısa zamanda yıldızım parlayacak" 
diye konuştu.

1378
TRABZONSPOR / Forvetler lige hazır
« : 19 Ağustos 2008, 07:19:33 »
Forvetler lige hazır

Almanya'daki 7, Türkiye'deki 1 hazırlık maçında görev alan Gökhan, Umut ve Ergin, attıkları 4'er golle bu sezon gol sıkıntısı olmayacağını müjdelediler.


DÖRDÜ DE 4'LEDİ!
Trabzon'un golcüleri yeni sezon için hazır olduklarının sinyalini verdiler. Almanya'da 7, Türkiye'de 1 hazırlık maçı yapan bordo-mavili takım, 8 karşılaşmada 16 gol kaydetti. Gökhan, Umut ve Ergin bu maçlarda attıkları 4'er golle "Bu sene gol sıkıntısı olmaz" mesajı 
verdiler.

8 MAÇ VE GOLLER
İşte maçlar ve golleri atanlar: WFL Osnabrück: 1-1, Gökhan, FC Oberneuland 5-2: Ergin, Gökhan, Umut, Werder Bremen: 3-1: Gökhan (2), Umut, Wolfsburg: 2-3: Umut, Ergin, FC Bremerhaven 4-1: Ergin (2), Braunschweig: 0-2, Armenia Bilefeld 0-1, Club Brugge 1-0: Umut Bulut.

1379
TRABZONSPOR / Şener: En iyisi biziz
« : 19 Ağustos 2008, 07:19:17 »
Şener: En iyisi biziz


"Ligin tozunu atacak süper bir kadroya sahibiz. Ama biraz zamana ihtiyacımız var. Şampiyonluk şansımız çok yüksek"


***

En iyisi biziz

"Ligin tozunu atacak süper bir kadroya sahibiz. Ama biraz zamana ihtiyacımız var. Şampiyonluk şansımız çok yüksek".

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iddialı açıklamalar yaptı. Radyospor'a konuşan başkan Şener, yeni transferlerle çok güçlendiklerini belirterek, "Bu sezon Süper Lig'i en önde bitirmek bizim için öncelikli hedef. Artık geçmiş yıllardaki şanssızlıkları yaşamak istemiyoruz. Kadromuz çok iyi. Şampiyonluğun ise en büyük adaylarından biri biziz" diye konuştu. 


4 BÜYÜK YARIŞACAK
Zirve yarışının 4 büyük arasında geçeceğini belirten Şener, "Ligde zorlu bir savaş vereceğiz. Avrupa'da da dev adımlar atmak istiyoruz. Çünkü oradan önemli maddi kaynaklar geliyor. Brugge maçında takım yüzde 60-70 hazır göründü. Kadromuza yetenekli isimler kattık. Biraz zamana ihtiyaç var. Türkiye'nin en iyi takımlardan birisi olacağımızı herkes görecek" dedi.

ÖZGENER'E DESTEK
Olimpiyatlardaki İsaac'in dönüşüyle takımın güçleneceğini sözlerine ekleyen başkan Şener, "Ligin tozunu atacağız" ifadesini kullandı. Federasyon seçimlerinde ise oylarını tek aday Mahmut Özgener'e vereceklerini söyleyen Şener, "Mahmut geçmişten beri tanıdığımız bir isim. Trabzon'da da çok seviliyor. Bunun için oyumuzu Özgener'e vereceğiz" açıklamasını yaptı.

1380
TRABZONSPOR / Sylva'da lisans şoku
« : 19 Ağustos 2008, 07:19:03 »
Sylva'da lisans şoku

Bonservisi alınamayan kaleci Sylva, Ankaraspor maçında yok! Senegalli kaleci, kulübü ile tekrar masaya oturup sorunu çözecek.


Trabzonspor'un, transfer ettiğini açıkladığı kaleci Tony Slyva'nın bonservisini Lille'den alamadığı ortaya çıktı. Senegal Milli Takımı kampına çağrılan Sylva, bonservisi olmadığı için Ankaraspor maçına çıkamayacak. Maç sonrası izin verilen Sylva, kulübü Lille ile bonservis sorununu çözmeye çalışacak.

Kulüpten yapılan resmi açıklama ise şöyle: 
"Yeni transferimiz Sylva'nın, forma giydiği Fransa'nın Lille kulübüyle arasındaki sorun henüz çözümlenemediğinden, şimdilik bonservisi alınamamıştır. Sylva, problemi giderebilmek adına eski kulübüyle bir görüşme yapacaktır. Bu nedenle kendisine izin verilmiştir."