İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - forumtr

Sayfa: [1] 2 3
1
OYUNSITENIZ 1. EURO CUP TURNUVASI / Turnuvadan ÇEkiliyorum
« : 15 Ekim 2007, 17:03:29 »
ben turnuvadan çekiliyorum moderatorler cok ilgisiz bir saat oldu kayıtlar biteli hala gruplar verilmedi herkese başarılar oyunsiteniz iyiye gitmiyor haberiniz olsun

2
Ağ Adı:eurocup1
şifre:1

ağ adı:eurocup2
şifre:1

3
FENERBAHCE / Ceza mı geliyor?
« : 27 Mart 2007, 10:22:36 »
Ceza mı geliyor?

Bursaspor’la deplasmanda oynayıp 4-0 kazandığı maçta taraftalarının çıkardığı olaylar nedeniyle Fenerbahçe’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası geliyor. Karşılaşmanın temsilcileri İrfan Çelik ve Uğur Fırat Karaca, Futbol Federasyonu’na gönderdikleri raporlarda, F.Bahçe taraftarlarının kendi aralarında çıkarttıkları olayların, vahim boyutlarda olduğunu ifade etti.

Her iki temsilci de, maçın 38. dakikasında başlayan kavga sonrasında F.Bahçeli 2 taraftarın bıçaklandığını, 2 kişinin kafasının yarıldığını, bir taraftarın da ayağının kırıldığını bildirdi. Konuk taraftarların sahaya çok sayıda yabancı madde attığı da ifade edildi.

Ankaraspor maçı seyircisiz

Temsilcilerin bu ağır raporu sonrası, Disiplin Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda F.Bahçe’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verileceği öğrenildi. Bu durumda sarı lacivertliler önümüzdeki hafta Ankaraspor’la oynayacağı karşılaşmada taraftarından mahrum kalacak.

Öte yandan yarıda kalan Vestel Manisa-Sakaryaspor maçı ile ilgili ceza kararı, Disiplin Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıda belli olacak. Kaleci Bülent’e 15 maç, antrenör Metin Bayındır’a da 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilebileceği öğrenildi.

4
FENERBAHCE / "30 Haziran'da Fener'de"
« : 27 Mart 2007, 10:22:16 »
"30 Haziran'da Fener'de"

Fenerbahçe Yönetimi her ne kadar yalanlasa da, Roberto Carlos'un transferiyle ilgili İspanyol basınında en ince detaya varıncaya kadar bilgilerin yer aldığı haberler yayınlanmaya devam ediyor. As Gazetesi, Brezilyalı yıldızın 30 Haziran'da Fenerbahçe'ye transfer olacağı ve kulübü Real Madrid'in kendisi için bir uğurlama töreni düzenleyeceğini ileri sürdü. Haberde, kulüp başkanı Ramon Calderon'un bu konuda kulüp yetkililerine talimat verdiği dile getirildi.

İki olasılık var

Real Başkanı'nın, "Roberto'nun Figo veya Ronaldo gibi arka kapıdan değil, büyük kapıdan uğurlanması için gerekeni yapın" dediğini yazan As Gazetesi, en büyük sorunun tarih olduğunu kaydetti. Gazete haberine göre bu konuda iki olasılık bulunuyor. Ya lig bitiminde Real Madrid'in bir turnuvaya katılmak için ABD'ye yapacağı ziyaret sırasında ya da Fenerbahçe'nin Bernabeu Turnuvası'na davet edilip, uğurlamanın gerçekleştirilmesi söz konusu.

5
FENERBAHCE / Volkan'a tepki
« : 27 Mart 2007, 10:20:26 »
Volkan'a tepki

Hem erkekler hem de bayanlarda yaptığı transferlerle güçlü kadrolar oluşturup, tüm branşlarda olduğu gibi voleybolda da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’den "Önümüz kesilmeye çalışılıyor" yakınması. Sezon başında Halkbank'a transfer olan eski oyuncuları Volkan'a tepkiler yüzünden İstanbul'daki ilk maç olaylı geçerken, pazar günü Ankara'da oynanan müsabakada, taraftarın aynı şekilde davranması üzerine hakemlerin, "kötü tezahürat" anonsu yaptırması, ipleri kopardı.

Hakemlere müdahale

Eski oyuncuları servis kullandığı bir sırada taraftarların, "Volkan atamazsın" tezahüratında bulunduğunu ifade eden voleybol şubesi komite yetkilileri, "Bu anonsun neresi çirkin ki anons yaptırıyorsun? Ayrıca maç oynanırken, federasyon üyelerinin, oyuncularımıza sarı kart göstermesi için hakemlere protokol tribününden müdahale ettiklerine şahit olduk. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Fenerbahçe, güçlü kadrosu ve inancıyla şampiyon olacak" dediler.


6
FENERBAHCE / Sırası gelecek
« : 27 Mart 2007, 10:20:11 »
Sırası gelecek

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alex, Tuncay, Ümit, Volkan, Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Serkan ve Deniz ile nikah tazelenmemiş olması camiada tedirginlik yaratırken, yöneticiler her şeyin bir zamanı olduğunu söyledi. Şu ana dek sadece Alex'in menaceriyle masaya oturan yöneticiler, "Fenerbahçe her zaman güçlü kadrolar oluşturmuştur. Önümüzdeki sezon da bu uygulama devam edecektir. Ancak şu anda tek düşüncemiz ligde ve kupada şampiyonluk. Transfer gündemi yaratarak, takımın dikkatini dağıtmak istemiyoruz. Her şeyin bir zamanı var. Transfer de, zamanı geldiğinde halledilir. Herkes rahat olsun" diyerek camiaya mesaj gönderdi

7
FENERBAHCE / Türk gibiydim"
« : 27 Mart 2007, 10:19:55 »
Türk gibiydim"

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Türkiye'nin Yunanistan'a attığı gollere bir Türk gibi sevindiğini söyledi. Alex, "Türkiye gerçekten çok iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Türkiye'nin attığı gollerde bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi" açıklamasını yaptı.

Alex ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili de şunları söyledi: "Şu anda önemli bir avantaja sahibiz. Ciddi oynayıp hem ligde hem kupada şampiyon olacağız

8
FENERBAHCE / "Anlamıyorum"
« : 27 Mart 2007, 10:19:34 »
"Anlamıyorum"

Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, en yakın takipçileri Beşiktaş'ın çok erken sevinmeye başladığını söyledi. Tecrübeli futbolcu "Bizden altı puan geride olmalarına rağmen, neye dayanarak 'şampiyon olacağız' dediklerini anlamıyorum. Çok erken seviniyorlar" diye konuştu.

BÖYLE KONUŞMAK YANLIŞ
 
Beşiktaş'la İnönü Stadı'nda yapacakları maça, ezeli rakiplerinin şimdiden garanti gözüyle baktığını kaydeden Ümit "Bu kadar iddialı konuşmak yanlış. O maça kadar neler olacağını kimse bilemez. Kaldı ki biz İnönü'de kazanmak için savaşacağız" ifadesini kullandı.



9
FENERBAHCE / Appiah nerede?
« : 27 Mart 2007, 10:19:20 »
Appiah nerede?
Ganalı yıldızın milli takım kampı yerine İtalya'ya gittiği ileri sürüldü

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Appiah'ın milli takım kampı yerine İtalya'ya gittiği iddia edildi. Sakat olmasına rağmen ülkesinin milli takım kampına giden yıldız futbolcuya kulüpten kimsenin ulaşamadığı öğrenildi. Bugün Gana'nın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda da yer almayan Appiah'ın İtalya'da olabileceği haberleri Fenerbahçe'ye bomba gibi düştü. Ülkesinin takımına gitmeden önce, "Zaten sakatsın İstanbul'da kal ve tedavini burada sürdür" teklifine olumsuz yanıt veren Appiah'ın transfer görüşmeleri için önce İtalya'ya gittiği ve bugün de maçın oynanacağı İsveç'e geçeceği kaydedildi.

YÖNETİM İZNİYLE GİTTİ

Bu arada yönetim de, Appiah için dün bir açıklama yaptı. Ganalı oyuncunun milli takım kampına Fenerbahçe yönetimi ile kavga ederek gittiği yolundaki iddialara şu yanıt verildi: "Appiah, Gana Milli Takım kampına Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetinin onayı ile gitmiştir. Ayrıca Appiah herhangi bir konuda yönetim ya da teknik heyet ile ters düşmeyecek, kendisini ve Fenerbahçe Kulübü'nün çıkarlarını her zaman gözetecek bir profesyoneldir."


10
FENERBAHCE / Alex isyan etti
« : 26 Mart 2007, 21:33:32 »
Alex isyan etti
Son haftalarda ortaya koyduğu futbolla alkışları toplamaya başlayan Brezilyalı yıldız Alex suskunluğunu bozdu

Türkiye’ye geldiğinden bu yana bazı medya organlarında ağzından çıkmayan sözlerin yazıldığını ifade eden Sambacı, “Kaç kez toplantı yapıp söyledim ama kimse dinlemiyor. Bu da benim açımdan hiç iyi olmuyor. Çünkü taraftarlar bu yazılanlardan etkileniyor ve tepki gösteriyor” diye konuştu. Sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için gözlerin kendisine çevrildiğini vurgulayan Alex, “Transfer görüşmelerini menacerim Figer yürütüyor. Şu ana dek sadece Fenerbahçe ile görüştük. Başka hiçbir kulüple temasımız olmadı.

Ben, tüm konsantremi kalan 9 maçımıza verdim. Bu yüzden de kimseyle görüşmeme kararı aldım. Taraftarımız şunu iyi bilsin ki, ben, herşeyimle Fenerbahçe için çalışıyorum. Ayrıca çocuğum hiçbir şekilde hasta olmadı” dedi.

11
FENERBAHCE / "Hertha'yla işi olmaz"
« : 26 Mart 2007, 21:33:02 »
"Hertha'yla işi olmaz"
Brezilyalı futbolcunun menajeri Juan Figer transfer söylentilerine açıklık getirdi


100. yılında lig ve kupa şampiyonluğuna odaklanan Fenerbahçe’de gözler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza’da. Adı en son Hertha Berlin’le anılan Brezilyalı yıldızın tavrı merakla beklenirken sambacının menajeri Juan Figer, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımın Avrupa’da aldığı başarısız sonuçlar üzerine eleştirilerin boy hedefi haline gelen ve bu yüzden sıkıntılı günler geçiren Alex’in son haftalardaki çıkışı ile moral bulduğunu anlatan Juan Figer, transfer söylentilerine de açıklık getirdi.

Hertha’ya gitmiyor

Alex’in Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin ile anlaştığı yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Figer, "Fenerbahçe’den ayrılması için bir sebep yok" yorumunu yaptı. Sambacının Türkiye’de çok mutlu olduğunu, Fenerbahçe formasını önümüzdeki yıllarda da giymek istediğini hatırlatan Figer, şunları söyledi: "Kısa bir süre önce F.Bahçe yönetimi ile Alex’in durumunu karşılıklı olarka görüştük. Her iki taraf da sözleşme süresini uzatmaya olumlu bakıyor. Sadece Alex ile ilgili değil, Fenerbahçe’nin yabancı konusunda ileriye dönük birçok planını konuştuk. Avrupa’da söz sahibi olmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını her dönemde yapıyor. Bu konuda ben de üzerime düşeni yaparak katkıda bulunmak istiyorum."

Uyum içerisinde

Son haftalarda Kezman ile birlikte başarılı bir performans göstererek, elde edilen galibiyetlerde pay sahibi olan Alex’in hem teknik heyet, hem de futbolcu arkadaşlarıyla uyum içinde bulunduğunu ifade eden Juan Figer, "Şu anda her iki taraf da öncelikli olarak lig ve kupa şampiyonluğunu düşünüyor. Transfer konusunda herhangi bir problem yok. Zamanı geldiğinde sözleşme imzalanacak" diye konuştu.



12
FENERBAHCE / Tuncay'a yunan kancası
« : 26 Mart 2007, 21:32:46 »
Tuncay'a yunan kancası

Yunanistan-Türkiye maçı belki de 2 ülke arasında spor sayesinde kurulan dostluk köprülerinin bir yenisine ilk adımın atılmasını sağlayacak. Yakın tarihte İbrahim Kutluay'ın AEK ve Panathinaikos'taki basketbol kariyerinin ardından bu kez F.Bahçeli Tuncay Yunanistan'da transfer gündemine oturdu. Ülkenin önde gelen futbol kulüplerinden Olympiakos'un sahibi Kokkalis'in milli maç sırasında Tuncay'a hayran olduğu, kurmaylarına "Bu çocuk müthiş bir futbolcu. Olympiakos'ta oynamalı. Sözleşmesi bitiyormuş. Mutlaka transfer edelim" direktifi verdiği bildirildi. Kokkalis, aynı zamanda İddaa oyununun Yunanlı ortağı olduğundan Türkiye Futbol Federasyonu ile de iyi ilişkiler içerisinde.

Sayfa: [1] 2 3