İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - 50n54mur4y

Sayfa: [1]
1
Evet arkadaşlar bu aralar güncel olan Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi Konusunda ben de bir şeyler yazmak istedim.

1. konumuz

Öncelikle ehliyet konusundan bahsetmek  İstiyorum

r10ramsessseohocasi

Ehliyet her türk genci’nin 18 yaşına gelip te bir an önece almak istediği , rahat rahat , özgürce araba kullanmanızı sağlayan hafif dikdörtken üzerinizde 1 adet vesikalık  fotorafınızın buunduğu kimlik yerinde de kullanabildiğiniz kar’tır.

18 yaşını dolduran sağlık problemleri olmayan herkez Ehliyet sınavlarına girebilir , başarılı olursa ehliyet almaya hak kazanır.

2 . konumuz

Diğer konumuz  yataş oturma grupları bir kaç güzelliğinden bahsetmek istiyorum .

Yataş denilince akla  kalite geliyor zaten , hele yataş oturma grubları son derece rahat , kaliteli , modern tasarımlara sahip  koltuklardır , tek kelime ile “şık” diye tanımlayabiliriz.Yeni evlenecek çiftlerin gözdesi , Bende bir yataş oturma grubu almayı düşünüyorum…

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi konuısunda  3. konumuz

Bahsetmek İstediğim son konu  güncel altın fiyatları ;

Altın fiyatları bu ara  düşüşte ama yatırım yapanlar ileride kazanıcağını zaten biliyor , altın bu aralar  düşüştede olsa son 10 yıl daki grafik 1 gerileyip 2 yükseldiğini ortaya koyuyor , Bu yüzden yatırımcılar rahat. Ehliyet çeyrek altın

Bir Miktar bende altına yatırım yaptım , güncel altın fiyatlarını sürekli takip ediyorum.


2
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Cilt Bakımı Nedir?
« : 09 Nisan 2011, 02:05:13 »
Cilt bakımı ve güzellik konusunda bugüne kadar birçok bilgi görmüşsünüzdür. Bunun yanı sıra cilt bakımı ile güzellik ve cilt maskeleri konusunda bayanlar oldukça ilgildirler. En son ve en etkili cilt maskeleri ile cilt bakımı yaptırmak isteyen  bayanlar için kaynak olacak bir site adresini sizlerle paylaşmak istedik. Bu sayede sizde cildiniz için en güzel seçenekleri yapmış olacak ve bunları tek tek öğreneceksiniz.

Estetik güzellik konusunda da sizlere farklı tavsiyeler sunuyor. Cilt ve güzellik her bayanın öğrenmek ve güzel olmak istediği bir konudur. Bu konuda sizlere http://www.xn--cilt-bakm-2pbb.com/ ile http://www.estetik-haber.com adlı sitelerde birçok bilgi bulacaksınız. Bu konuda sizlere kaynak olacak ve çok şey öğreneceksiniz.



3
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Prefabrik Ev Modelleri
« : 08 Nisan 2011, 22:47:27 »
Prefabrik ev modelleri

Prefabrik ev fiyatları ev modelleri hakkında bilgi olmak için işte sizlere güzel bir kaynak... Bu konuda bilginiz yoksa eğer prefabrik ev fiyatları konusunda da kaynak olacak ayrıca sizlere çelik evler hakkında bilgi de verecek herşey bulunuyor. Bugün ikinci el prefabrik evler de aranmaktadır. Hazır prefabrik evler konusunda da birçok insan bilgi sahibi oluyor.

Herşeyin teknik kısımlarını da öğrenerek prefabrik ev fiyatları konusunda da ücretleri hakkında ortalama fiyat bilgi sahibi olmak için güzel bir kaynak olacaktır. Diğer yandan bunlarla birlikte sizlere en güncel bilgileri de sunuyor. http://prefabrikevlerinfiyatlari.com olarak en güncel ev bilgilerini bulabilirsiniz.

4
SİTE TANITIMLARI / Euro Ne Kadar Bilgileri
« : 08 Nisan 2011, 20:45:49 »
euro fiyatları ne kadar ?

Euro ne kadar olacak? Euro fiyatları artış göstermekte. Bununla birlikte döviz fiyatları da ne olacağı konusunda çıkan depremler ve orta doğudaki savaşlardan dolayı herşey belirsiz. Piyasa bilgileri yanı sıra döviz kurlarının da inişli çıkışlı bir halması devam ediyor.

Euro ne kadar bugün?  Euro fiyatı bugün 2.18 TL  den giriş yaptı ve serbest piyasalarda da bu şekilde devam etti. Meydana gelen dalgalanmaların sonucunda petrol fiyatları artışa geçtikte döviz fiyatları da buna nazaran artıyor. Euro da bunun karşısında kayıtsız kalmıyor. Borsa ile piyasa durumlarına endeskli biçimde çıkışlar yaşıyor.

Euro dolar fiyatları için güncel günlük şekilde meydana gelen olayları takip  edebileceğiniz bir adres olarak size  http://euronekadar.gen.tr  adresini tanıtıyoruz. Euro dolar fiyatlarını güncel şekilde burdan öğrenebilirsiniz..

5
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Ssk Sorgulama
« : 08 Nisan 2011, 19:36:40 »
SSK sorgulama işlemlerinizde kullanacağınız güzel bir kaynak site. SSK resmi sitesine de ulaşabilirsiniz. T.C. kimlik numaranız ile de sorgulama yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ise tüm bilgilere de soru cevap şeklinde ulaşabilirsiniz.. SSK borç sorgulama da yapabilirsiniz.

Sigorta i ve SSK Bağkur işlemlerine bakmak için ise  e devlet şifrenizi kullanmanız gereklidir. Bu hizmet için ptt şubelerine giderek bir lira karşılığında şifrenizi aldıktan sonra ssk sorgu yapabilirsiniz.

SSK sorgulama yanı sıra tüm detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Yeni uygulama kolaylığı ve aklınıza takılan sigorta sorularını da bulabilirsiniz. .Tüm diğer bilgilere de http://www.ssksorunlari.com adlı siteden güncel şekilde ulaşabilirsiniz.


6
SİTE TANITIMLARI / Güncel Blog Ve Bilgiler
« : 08 Nisan 2011, 18:08:34 »
Güncel blog tüm bilgilerin yer aldığı bunun yanı sıra gündemdeki en son bilgileri de içeriyor. Diğer yandan haberler ve tüm faydalı bilgileri de bulabiliyorsunuz. Günlük blog olarak ve tüm bilgilerin en güzel şekilde sunulması da diğer bir avantajıdır.  Hergün günlük olarak güncelleniyor. En son haberleri ve bilgileri hemen öğrenebilirsiniz.

Artık blog kavramına bir yenilik geliyor. Kişisel bilgilerin yanında diğer her türden anında hızlı bilgileri de bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra  eğleneceğiniz konularda mevcut. Wordpress gibi konular hakkında program anlatımları da mevcut. Çok fazla uzatmaya gerek kalmadan Onur Pamuk | Wordpress | Teknoloji | Spor | Sağlık | Müzik adlı günlük blog adresini ziyaret edebilirsiniz. Farklı ve güzel bilgileri bir arada bulacaksınız. Bundan eminiz. İyi vakitler geçirmeniz dileğiyle..

7
Online backlink satın alabileceğiniz Türkiyenin ilk sitelerideniz , Güncel teknonolojiyi takip edip size uygun maliyetli çözümler sunuyoruz.

Backlink nedir ?

A sitesinin B sitesine Link vermesi olarak kısaca Tanımlayabiliriz,Başka Sitelerden Nekadar çok linkiniz varsa arama motorlarında (google,yahoo) Yükselme Şansınız Artar.

Faydaları nedir ?

# İndex hızınızda Artış sağlar
# Kelime odaklı yükselmenize yardımcı olur.
# Pr değeriniz artar
# Bunlara bağlı olarak hit ve alexa değeriniz de düşüş olur.


Backlinkal.com dan Backlink Siparişi verebilirsiniz.


Ayrıntılı bilgi için www.backlinkal.com u Ziyaret ediniz.

8
SİTE TANITIMLARI / Patent Nedir Ve Patentin Önemi
« : 07 Nisan 2011, 02:14:16 »
Dünya nüfusu sürekli artmakta ve buna bağlı olarak pek çok alanda pek çok yeni keşifler ve buluşlarda beraberinde ortaya çıkmaktır. Artan nüfus için kentsel dönüşümler hızla artmakta

 ve inşaat sektörü bu alan doğrultusunda yeni atılımlar ile hızla büyümektedir. Yeni ve daha kullanışlı binalar, daha lüks standartlar daha modern dış mimariler gibi pek çok yenilikte hayatımıza girmektedir.

Peki, sadece bu alanda mı?

Tabi ki bunun cevabı ''hayır'' çünkü bu hızlı nüfus artışı ile beraber insanların kullandığı binlerce alanda kendini geliştirmekte ve atılımlar yapmaktadır. Hemen hemen her gün yeni firmalar kurulup yeni sektörler oluşturuluyor ve bu sektörlerin daha canlı ve daha iyi hizmetler verebilmeleri için sürekli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılıyor. İşte bu aşamada günümüzün en önemli unsurlarından biri olan patent sistemi devreye giriyor.

Peki, patent nedir?

Patent buluş sahibinin buluş konusu ürünü veya usulü, belirli bir süre üretme, kullanma veya satma yetkisini veren belgedir. Yani kurulan firmalar isimlerini veya ürettikleri ürünü yada ortaya koydukları yeni kavramı patent altına alırlar ise onun üzerindeki tüm haklara da sahip olmuş olurlar.

Lütfen devamı için burayı takip edin ilginize teşekkürler.


http://www.patentakademisi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1504

Sayfa: [1]