İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - vivalabam

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU / Oblivion Sorunu !
« : 25 Nisan 2009, 10:21:15 »
Oblivion Dvd si var R.İ.P. değil takınca yüklenen bi dvd içi :



Oyun yüklenmeye başlar başlamaz :



1. diski takın dio ama bu oyun dvd dvd yi bulup seçtiğimdeyse:



Lütfen Yardım Edin ...

2
SORULAR VE SORUNLAR / Fifa 09 Futbolcu Görünmüyor !
« : 04 Ekim 2008, 12:25:57 »
Fifa 09 u aldım ama oyunu adam gibi kurduğum halde oyuncular gözükmüyor bütün yolları denedim sil tekrar yükle ayarları düşür vs... ama oyun sırasında top gölge saha 4 4 lük olmasına rağmen oyuncular yok gölgelere bakarak gol bile attım :) bi yardım edin ne yapmalıyım !

3
ŞİKAYET VE ÖNERİLER / Oyun Önerisi
« : 14 Temmuz 2008, 14:32:33 »
Arkadaşlar ben bir oyun arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim : piyasada böle bir oyun var mı bilmiorum ama tarif edeyim sırf sniper la olan bir oyun sniper elite deil ama 2. dünya savaşı olmuycak modern sniper lar la hedef verilecek gidip vurulacak bilen varsa böle bir oyun yardımcı olun :D

4
SORULAR VE SORUNLAR / Sniper Elit'te Sorun !
« : 12 Temmuz 2008, 23:33:31 »
Arkadaşlar Yine Bir Oyun Sorunuyla Karşınızdayım bugün bir dvd aldım oyunun adı Sniper Elite yükle me işlemin de %82 ye gelince çok yönlü hta gibi bişi verio cd yi açıorum zip li dosyalar açılmıo ss lere bakın ve bana bi yol gösterin

ss1 : http://img515.imageshack.us/img515/5994/asdasfafrr8.jpg

ss2 : http://img231.imageshack.us/img231/7121/lllltx0.jpg

Her derde deva oyunsiteniz crew bi çare :D

5
Arkadaşlar bende bir tak çalıştır dvd godfather var oyun çalışıyor ama mouse da ve arabadan inmede sorun var bir çok yerde gördüm böle konuları ama bide sizden yardım isteyim dedim.... lütfen bekliorum

6
SORULAR VE SORUNLAR / Fifa 08 Cd siz
« : 30 Haziran 2008, 16:39:24 »
Benim Pc de Fifa 08 Yüklü Ama Kuzenimin Hayvanlığı Yüzünden Cd Kırıldı Ve bulamıyorum cd yi oyunun yüklü halini bozmadan cd siz nasıl oynarım ?

7
BASKETBOL / Bölümümüzü nasıl geliştiririz anketi!
« : 09 Aralık 2007, 12:43:39 »
Hade bakalım Söyleyin düşüncelerinizi :D

8
Los Angeles Lakers’ın eski günleri görmesi Kobe Bryant’ı da rahatlatacak takasın gerçekleşmesi ile gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yaz ve sezon öncesi hazırlık maçlarına baktığımızda Los Angeles Lakers’ın hayal kırıklığı yaratacağını umuyorduk. Ancak Kobe Bryant sezona fırtına gibi girince işler değişti ve Lakers Batı’da play-off yarışında yine ben de varım dedi.

Her şey Kobe Bryant’ın takımda istenilen hamlelerin bir Türklü yapılamaması, bu nedenle ayrılmak istemesi ile başladı. Aslına bakarsak Kobe’ye de hak vermiyor değilim. Çünkü süper star oyuncu elinden geleni yapmasına rağmen diğer oyuncuların berbat sayılacak performansı ile son 2 sezonda play-off ilk turunda eleniyordu. 2 sezon önce Kobe Bryant’ın Batı Konferansı play-off ilk turunda Phoenix Suns karşısında sergilediği performansı herkes biliyor. Seriyi 7. maça kadar taşıyan Kobe Bryant, diğerlerinin uyuması ile oyuna küsmüş ve Los Angeles Lakers ilk turda veda etmişti. Aynı şeyler geçen sezon play-off’larda da gerçekleşti. Hatta Phoenix Suns bir önceki seneden çok daha rahat eledi Los Angeles Lakers’ı.

İşte bu nedenlerden dolayı Kobe Bryant’ın isteklerinde haksız olmadığı apaçık ortada. Daha önce şampiyonluklar yaşadığı takımda bir ya da birkaç yüzük daha parmağına takmak istemesi bir süper star için oldukça normal istekler. Kevin Garnett ve Ray Allen neden Boston’da sizce ? Tabi ki kariyerini şampiyonluk yaşamadan bitirmemek için…

Gelelim Los Angeles Lakers’ın neler yapması gerektiğine. Aslında Lamar Odom & Andrew Bynum ikilisi karşılığında Indiana Pacers’ın yıldızı Jermaine O’Neal’ı almak Los Angeles Lakers için çok iyi bir seçim olacaktı. Ancak Lakers nedense tutturmuş Bynum da Bynum. Bu yüzden takas suya düştü. Bynum geçen senelerde felaketti. Ancak bu sene kendini bir nebze olsun toparlayabildi. Ancak en azından 2-3 sene Lakers’a sınıf atlatacak bir isim olamayacak.

Hazır Los Angeles Lakers’ın durumu şu an fena değilken (9-7’lik derecesi ile Pasifik Grubu’nda 2. sırada) takas için adımı atmak. Tabi ki konuyu Kobe ile danışarak istediği dahilinde bir oyuncu almak. Çünkü böyle giderse sezon sonu son 2 senekinden çok da farklı olmayacak. Bu yüzden Lakers yönetiminin elini çabuk tutması gerekiyor.

Los Angeles Lakers’da yabana atılacak oyuncular da yok. Derek Fisher, Luke Walton ve Lamar Odom kaliteli isimler ve oyuna kendilerini verdiklerinde önemli katkılar yapabiliyorlar. Bu isimler dışında da gerçekten istikrar yakalayan çok da oyuncu yok.

Lakers’ın şapkasını önüne alıp iyi düşünmesi ve takası bir an önce gerçekleştirmesi gerekiyor. Hem Kobe’nin hem de kendilerinin kafası bu şekilde rahat olacaktır. Kim bilir, belki de Lakers Kobe Bryant’ı kaybetmek istiyordur. Ancak kim elindeki yıldızı, daha doğrusu her an her şeyi değiştirebilecek birisini kaybetmek istesin ki ?

9
SORULAR VE SORUNLAR / ad@oyunsiteniz.com uzantıı e-mail
« : 09 Aralık 2007, 12:09:16 »
Beyler ne zaman adımız@oyunsiteniz.com uzantılı e-mail alıcaz en dandik forumlarda bile var biz onlardan daha iyiyiz :D

10
BASKETBOL / Oyunsiteniz/Basketbol
« : 09 Aralık 2007, 12:02:26 »
Arkadaşlar sitemizin değerini bilelim diğer forumlarda basketbol bölümleri çok bazılarında yok :D

11
BASKETBOL / Bulls’un Gözü Yine İspanyol Yıldızda
« : 09 Aralık 2007, 10:32:02 »
Kobe Bryant takası için girişimlerde bulunan ancak bunda başarılı olamayan Chicago Bulls’un Memphis’in yıldızı Pau Gasol ile ilgilendiği ifade edildi.

Geçen sezon da Pau Gasol için Memphis Grizzlies ile görüşmelerde bulunan ancak bunda başarılı olamayan Chicago Bulls’da Genel Menajer John Paxon, İspanyol oyuncu ile ilgilendiklerini doğruladı.

Memphis Grizzlies’da Pau Gasol geçen sezon sonunda yaptığı açıklamalarda Chicago Bulls’da oynamak istediğini dile getirmişti. Bu sezon Memphis Grizzlies’da 8 maçta forma giyen Gasol 17.9 sayı, 6.5 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

12
BASKETBOL / Lakers&Pistons Anlaştı, Kobe Reddetti
« : 09 Aralık 2007, 10:31:29 »
Detroit’de 1270 AM adlı radyo istasyonunda verilen haberde Los Angeles Lakers ile Detroit Pistons’un Kobe Bryant takası için anlaştıkları ifade edildi.

Detroit Pistons’un Kobe Bryant için Tayshaun Prince, Richard Hamilton, Amir Johnson ve ilk tur draft hakkını Los Angeles Lakers’a verdiği ifade edildi. Ancak Los Angeles Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant’ın Detroit’e gitmeyi reddettiği ve anlaşmanın da suya düştüğü ifade edildi.

Sezon öncesinde gösterdiği performans ile eleştirilen ancak sezona muhteşem bir başlangıç yapan Kobe Bryant, geride kalan 7 maçta 28.6 sayı, 7.9 ribaund, 5 asist, 2.4 top çalma ve 1.4 blok istatistiklerini yakaladı.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15