Alıntı yapılan: _T@YFo_ - 08 Nisan 2007, 13:52:20Alıntı yapılan: Hamza - 08 Nisan 2007, 13:25:34Alıntı yapılan: _T@YFo_ - 08 Nisan 2007, 11:40:22Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.korsan 06 en kısa zamanda eşleşmeleri editleyip berk yerine horrible yazacaktir kardeşim . Tamam Hamza teşekkürlerBu arada herkese başarılarBen teşekkür ederim kardeşim . bir üst tura çıkma yolunda siteniz adına yarişacak tüm katilimcilariniza başarilar diliyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 08 Nisan 2007, 13:25:34Alıntı yapılan: _T@YFo_ - 08 Nisan 2007, 11:40:22Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.korsan 06 en kısa zamanda eşleşmeleri editleyip berk yerine horrible yazacaktir kardeşim . Tamam Hamza teşekkürlerBu arada herkese başarılar
Alıntı yapılan: _T@YFo_ - 08 Nisan 2007, 11:40:22Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.korsan 06 en kısa zamanda eşleşmeleri editleyip berk yerine horrible yazacaktir kardeşim .
Sohbet bölümünde takım oyuncularımızdan Berk'in nickinin Horrible olarak değiştirilmesini rica etmiştim,onay da verilmişti ama bir değişiklik yok ilgilenilirse iyi olur.
herkese başarılar arkadaşlar..
herkewse basarılar www.oyunet.net olarak bu gruptan cıkacağımızı dusunuyoruz
kirve-burqi :3-2
Alıntı yapılan: kirve - 08 Nisan 2007, 15:41:48kirve-burqi :3-2tebrikler ama maç sonuçlarını yazarken site isimlerinide yaz lütfen