Gönderen Konu: OYUNSİTENİZ - BESTFİFA  (Okunma sayısı 7837 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #24 : 21 Ocak 2008, 22:43:45 »
DEMON 3 : 3 HAKANTR

en azindan puan getirdim 90 dk boyunca mücadele ettim son dk gol yedim ayni dk gol attim ;)

ikinizi de tebrik ediyorum Beyler

Microsoft

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2008, 22:45:39 »
3 puan getirmek isterdim hamza abi ama kayibtan daha iyi
en iyi maclari suan ben cikardim digerleri yenilmis hep yawf :-\

Çevrimdışı hakantr

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #26 : 21 Ocak 2008, 22:46:50 »
coık zevklıydı yaw son dakkada atınca aha 3 puan dedım derken ronaldınho sahaya cıktı durduramadık :) golunu attı 3-3 

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #27 : 21 Ocak 2008, 22:47:27 »
3 puan getirmek isterdim hamza abi ama kayibtan daha iyi
en iyi maclari suan ben cikardim digerleri yenilmis hep yawf :-\

Canın Sağolsun tolga.1 puanda gayet iyi bu maç için

1 maçın mı kaldı senin ?

Microsoft

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #28 : 21 Ocak 2008, 22:47:56 »
evet irsad ile

ordanda 3 puan cikarticam ins.

Microsoft

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #29 : 21 Ocak 2008, 22:48:06 »
kendim 7 puan almis olurum o taktirde

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2008, 22:49:13 »
evet irsad ile

ordanda 3 puan cikarticam ins.

İnşallah alırsın 3 puan.çok ihtiyacimiz var buna

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #31 : 21 Ocak 2008, 23:09:26 »
BESTFİFA:3 OYUNSİTENİZ:4
EMO:3 MALATYASPORLU:4

SİTEMİZ İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM.ŞUNU BİRKEZ DAHA SÖYLÜYORUM.ŞANS FAKTÖRÜ EĞER ALEYHİME İŞLEMEZSE YENİLMEK LÜGATIMDA YER ALMAZ.FAKAT ŞANS FAKTÖRÜ MAÇLARIMA İNANILMAZ ETKİ EDİYOR.AYRICA RAKİBİMİ OYNAMIŞ OLDUĞU OYUNDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #32 : 21 Ocak 2008, 23:12:38 »
evren abi dün söylediğim gibi eğer gerçekten inanirsak bu kadromuzla eleyemeyeceğimiz site,geçemeyeceğiz rakip yok.Tek yapmamız gereken Dikkatli ve temkinli oynamak

3 Puandan dolayi tebrik ediyorum.kalan 2 maçindan da 6 puan bekliyorum abi.helal olsun

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2008, 23:24:21 »
evren abi dün söylediğim gibi eğer gerçekten inanirsak bu kadromuzla eleyemeyeceğimiz site,geçemeyeceğiz rakip yok.Tek yapmamız gereken Dikkatli ve temkinli oynamak

3 Puandan dolayi tebrik ediyorum.kalan 2 maçindan da 6 puan bekliyorum abi.helal olsun

haklısın kardeşim.biz tam bir takım oyunu oynuyoruz.hepimiz bir bütünüz.eğer inanırsak bileğimizi bükecek site tanımıyorum.tek şart inanmak.galibiyete inanalım gerisi kendiliğinden gelir.emo ile yaptığım maç tam bir inancın simgesi oldu.1-0 yenik duruma düşmeme rağmen inancımı yitirmedim.2-1 öne geçtim.rakibim 2-2 yaptıktan sonra hiç anlamadığım bir şekilde klavyem işlemedi rakibimin golünü öylece izlemek zorunda kaldım.3-2 den sonra yine bu maç benim değil bu maç oyunsiteniz.comun galibiyeti olmalı olacak dedim.3-3 yaptıktan sonra 4-3 yapıp oyunsiteniz.com için görevimi yerine getirmenin onurunu ve sevincini yaşadım.diğer kardeşlerimin de aynı inancı gerçekleştirip büyüklüğümüzü ispat edeceklerine inanıyorum.

Çevrimdışı BF08

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2987
  • KİNG BESTFİFA 08
    • Profili Görüntüle
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #34 : 22 Ocak 2008, 11:53:10 »

haklısın kardeşim.biz tam bir takım oyunu oynuyoruz.hepimiz bir bütünüz.eğer inanırsak bileğimizi bükecek site tanımıyorum.tek şart inanmak.galibiyete inanalım gerisi kendiliğinden gelir.emo ile yaptığım maç tam bir inancın simgesi oldu.1-0 yenik duruma düşmeme rağmen inancımı yitirmedim.2-1 öne geçtim.rakibim 2-2 yaptıktan sonra hiç anlamadığım bir şekilde klavyem işlemedi rakibimin golünü öylece izlemek zorunda kaldım.3-2 den sonra yine bu maç benim değil bu maç oyunsiteniz.comun galibiyeti olmalı olacak dedim.3-3 yaptıktan sonra 4-3 yapıp oyunsiteniz.com için görevimi yerine getirmenin onurunu ve sevincini yaşadım.diğer kardeşlerimin de aynı inancı gerçekleştirip büyüklüğümüzü ispat edeceklerine inanıyorum.

Hiç süpen olmasın kardeşimm tek yürek olur takım olursak ki olduk kalan maclarımı kazanıcaz allah nasip kısmet ederse  ;) Bende Semih (bestfifa) ile yaptıgım macta 2-0 geri düştüm dk daha 20de.
ama içimden dedimki olmaz beni pes etmek için almadılar buraya kaznıcaksın ömer dedim içimden elimden gelnei ortaya koyduk 2-2 yaptık rakibin tek pas yapıcak hali kalmadı öyle bir pres warki topu ancak q+w ile ileri atıp atakları savusturdu ama son dk da ileri fazla cıkmamdan dolayı atılan bir uzun topta eto cok bos kaldı ve faturayı kesti.  :'( ama bundan sonraki macları inş. kazanıcam söz verdim hamzaya. ;)
BF08 ALAYINA İSYAN !!! uA .

Microsoft

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZ - BESTFİFA
« Yanıtla #35 : 22 Ocak 2008, 15:02:55 »
eyw beyler aynen öle ;)