evren abi dün söylediğim gibi eğer gerçekten inanirsak bu kadromuzla eleyemeyeceğimiz site,geçemeyeceğiz rakip yok.Tek yapmamız gereken Dikkatli ve temkinli oynamak
3 Puandan dolayi tebrik ediyorum.kalan 2 maçindan da 6 puan bekliyorum abi.helal olsun
haklısın kardeşim.biz tam bir takım oyunu oynuyoruz.hepimiz bir bütünüz.eğer inanırsak bileğimizi bükecek site tanımıyorum.tek şart inanmak.galibiyete inanalım gerisi kendiliğinden gelir.emo ile yaptığım maç tam bir inancın simgesi oldu.1-0 yenik duruma düşmeme rağmen inancımı yitirmedim.2-1 öne geçtim.rakibim 2-2 yaptıktan sonra hiç anlamadığım bir şekilde klavyem işlemedi rakibimin golünü öylece izlemek zorunda kaldım.3-2 den sonra yine bu maç benim değil bu maç oyunsiteniz.comun galibiyeti olmalı olacak dedim.3-3 yaptıktan sonra 4-3 yapıp oyunsiteniz.com için görevimi yerine getirmenin onurunu ve sevincini yaşadım.diğer kardeşlerimin de aynı inancı gerçekleştirip büyüklüğümüzü ispat edeceklerine inanıyorum.
Hiç süpen olmasın kardeşimm tek yürek olur takım olursak ki olduk kalan maclarımı kazanıcaz allah nasip kısmet ederse

Bende Semih (bestfifa) ile yaptıgım macta 2-0 geri düştüm dk daha 20de.
ama içimden dedimki olmaz beni pes etmek için almadılar buraya kaznıcaksın ömer dedim içimden elimden gelnei ortaya koyduk 2-2 yaptık rakibin tek pas yapıcak hali kalmadı öyle bir pres warki topu ancak q+w ile ileri atıp atakları savusturdu ama son dk da ileri fazla cıkmamdan dolayı atılan bir uzun topta eto cok bos kaldı ve faturayı kesti.

ama bundan sonraki macları inş. kazanıcam söz verdim hamzaya.