arkdaşım yeme q+w ii bir fifcımısn yeme ozamn 
kardeş bunun iyi fifacılıkla alakası yok...
nasıl desemki sana, mesela; Korner bugunda topa 10 kez direge carptırırsın eyer şasnlıysan direkden top senin önüne gelir ve vurur golü atarsın... yani 10 korner kullanıp 10 nunda da gol atamassın...
QW'de bunun gibi bişey yani 10 dane yaparsın 10'nundan 5 ini atarsın 5 ini karşı defans tutar...
Sen bana diyorsunki iyi fifacı isen bunu yapdırmazsın ama adam QW'yi benim sahamdan yapmıyor ki, top kalecinin ellerinde adam 6 saniye yazısı çıkana kadar bekliyor ee benim adamlarım top kalecinin elindeyken zati pres yapamıyor, sonra adam topu kalecisinin ününe indirip ya kaleci ile QW yapıyor yada defansın sagına yada soluna 1 pas yapıp defans oyuncusu ile QW yapıyor... vee sen gelmiş bunu iyi fifacı isen engellersin diyorsun...
rakibim erkekce pas yapıp gelsin benim sahamdan istediği kadar QW yapsın buna bişey demem ama kendi ceza sahasının önünden QW yapacak kadar acizse o kişiyi kaideye bile almam...
son zamanlardada çogu kişi bunu boyna yapıyor, adamlarla maça giriyoruz maçın başından sonuna kadar QW yapıyor... maçın içinde saysan kaç oyuncusunun ayagına top deyiyor diye en fazla 6 dır.. hatta o 6 kişiyide top ayagına en fazla degme oranına göre sayayım istiyorsanız 1 kaleci, 2 defansın sag kanat oyuncusu, 3 defansın sol kanat oyuncusu, 4,5,6 ise forvet deki kii bunlar %100 eto, henry ve messi dir... normalde oyun kurucu ortasahadır ama adamlar öyle QW'ye asılıyorki orta sahanın maçın içinde adı bile gecmiyor...
HALA QW OLAYINI İYİ FİFACILIGA BAGLIYORSANIZ SİZEDE DİYECEK BİŞEYİM YOK...
Sen gel fifada siteler arası turnuvada final adayı ol ama oynadıgın oyun sadece QW ye baglıysa kusura bakmayın ama konuşmaya bile insanın yüzü tutmaz yaff :kus :kus
NEYSE BİZ ZATİ FİNALDEYİZ, QW İLE DEGİL TÜM MAÇLARDA ALIN AKIYLA, GÖMEREK TUR ATLADIK...
5 OYUNCUMUZ VAR 5 İMİZDE QW Çİ DEGİLLİZ,, HII QW'Yİ YAPMIYOR DEGİLİZ AMA GERKDİĞİNDE YAPIYORUZ KENDİ SAHAMIZDAN DEGİL OYUN KURARAK RAKİP SAHADA YAPIYORUZ... EYER FİNAL OYNUYACAK HANGİ SİTE OLURSA OLSUN AYNISINI YAPARAK BİLEGİNİN HAKKIYLA RAKİBİMİZ OLMASINI BEKLERİZ....