Gönderen Konu: Malatyasporlu 1-2 Fc Gokhan  (Okunma sayısı 4680 defa)

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Malatyasporlu 1-2 Fc Gokhan
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2008, 21:45:07 »
FCGOKHAN 2 - 1 MALATYASPORLU

HADİ İYİ AKŞAMLAR

ŞU GÜNE KADAR Q+W İLE MAÇ KAZANAN HİÇBİR RAKİBİMİ TEBRİK ETMEDİM YİNE ETMEYECEĞİM.MAÇ BOYUNCA. Q+W YAPILMADIK DAKİKA KALMADI.ATTIĞIM GOLDE TAMAMEN BECERİ VE USTALIK İŞİ.KİMSE KUSURA BAKMASIN Q+W NUN BO... ÇIKARARAK MAÇ KAZANMAK KALİTESİZLİKTİR.TAMAM MAÇ İÇİNDE 2-3 KEZ DENERSİN.AMA 90 DK BOYUNCA. Q+W YAPIP MAÇ KAZANMAK NE KADAR ŞEREFLİ KAZANANLARA SORUYORUM.AYIP GERÇEKTEN AYIP.

SEN BENDEN DAHA ÇOK QW YAPIYORSUN BİDE KALEYE TEK SUTUN VAR ODA KALECİDEN SEKTİ GOL ATTIN BENİM KACIRDIGIM GOLLERİN HATTİ HESABI YOK 2 TANEDE BOM BOS DÜMDÜZ KALE BOS KACIRDIM EGER COK BİLİYOSAN QW Yİ YEMİCEKSİN NEYSE DAHA FAZLA POLEMİGE GİRMEK İSTEMİYORUM YENİLEN ADAM ZATEN BOLE BOS KONUSUR HERKEZE İYİ AKSAMLAR

arkadaş gel msne iddamızı yapalım.o kadar iyi fifacıysan buyur msne.senin kaçırdığın pozisyonlarla benim pozisyonlar eşitti sallamakta üzerine yok.attığım golde buz gibi goldu.sana msnde meydan okudum.buyur gel.bekliyorum.

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2008, 22:34:07 »
Tamam Beyler Ortam germeye gerek yok önemli değil evren abi ben alacam macı ;) göreceksiniz alacam ama deniz :@

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2008, 22:37:14 »
WWW.ALEMGENCLIK.COM DİSKALİFE EDİLMİŞTİR.

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 12 Ağustos 2008, 23:31:09 »
neyi diskalifye edion sen ne hakkın varda ediyon..ezikmisn sen o yaşa geldin..yeme q+w ii bir fifacıysan yeme allalal ..DİSKALİFYE VS YOK BEYLER MAÇLARA DEVAM EDİYORUZ şuanki skorla 2-1 ÖNDEYZ

Çevrimdışı DeLeKuRuZ

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 16
  • !!!GaLaTaSaRaY!!!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 13 Ağustos 2008, 01:32:32 »
neyi diskalifye edion sen ne hakkın varda ediyon..ezikmisn sen o yaşa geldin..yeme q+w ii bir fifacıysan yeme allalal ..DİSKALİFYE VS YOK BEYLER MAÇLARA DEVAM EDİYORUZ şuanki skorla 2-1 ÖNDEYZ
bana göre qw aşırı yapılsada oyunun içinde olan bişey ve oyun kurallarındada yasıklı maddeler arasında yer almıyor bu yüzden alemgenclik sitesinin diskalifiye edilmesi baya biii saçma olur...

Ama takım olarak barcayı alıp, maçın başından sonuna kadar kendi sahasından boyna QW yapıp sonrada gelip ben iyi fifacıyım beni kimse yenemez diyen adamada adam demem...

kısacası qw ye karşı degilim ama son zamanlarda  oynadıgım maçlara bii bakıyorum adamlar  defansda iki top çevirip bindiriyor ileri hatta azcık daha zora girence taa kaleciye geri pas yapıp kaleci ile QW yapanlar var vee bende buna karşıyım... oyun oynamanında bii şekli olmalı yani...

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 13 Ağustos 2008, 09:16:06 »
bana göre qw aşırı yapılsada oyunun içinde olan bişey ve oyun kurallarındada yasıklı maddeler arasında yer almıyor bu yüzden alemgenclik sitesinin diskalifiye edilmesi baya biii saçma olur...

Ama takım olarak barcayı alıp, maçın başından sonuna kadar kendi sahasından boyna QW yapıp sonrada gelip ben iyi fifacıyım beni kimse yenemez diyen adamada adam demem...

kısacası qw ye karşı degilim ama son zamanlarda  oynadıgım maçlara bii bakıyorum adamlar  defansda iki top çevirip bindiriyor ileri hatta azcık daha zora girence taa kaleciye geri pas yapıp kaleci ile QW yapanlar var vee bende buna karşıyım... oyun oynamanında bii şekli olmalı yani...
arkdaşım yeme q+w ii bir fifcımısn yeme ozamn ;)

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2008, 10:35:01 »
KARDEŞ İŞTE BENİM BAHSETTİĞİM KONU BU.BARCAYI SEÇERLER MAÇ BOYUNCA ADAM AKILLI BİR ATAK YAPMAZLAR.DEFANSI 2-3 METRE GERİ ÇEKERLER Q+W YAPIP SONUCA GİDERLER.ŞİMDİ BAZILARI DİYORKİ SENDE YEME.O ZAMAN BENDE ŞUNU DİYEYİM.NÜKLEER BOMBALAR NEDEN YASAK.ÇÜNKÜ SAVAŞIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRİYOR.EĞER AMERİKA JAPONYAYA ATOM BOMBALARI ATMASAYDI SAVAŞ AMERİKANIN ALEYHİNE İŞLİYORDU.JAPONYA SAVAŞDIŞI KALDIĞI İÇİN BİR ANDA ROLLER DEĞİŞTİ AMERİKA ÜSTÜN DURUMA GEÇTİ.ADİL BİR OYUN OLMASINI İSTİYORSAK Q+W SAÇMALIĞINA BAŞVURMAMAMIZ LAZIM.Q+W KURALINA BENDE KARŞI DEĞİLİM TURNUVA BAŞLADIĞINDA ANKET AÇILDIĞINDA YASAKLANMASIN DİYENLERDEN BİRİDE BENDİM FAKAT SÜREKLİ Q+W İLE MAÇI BİTİRMEKDE BENCE EN ADİ ŞEREFSİZLİKTİR BUNU KİM YAPARSAN YAPSIN. Q+W KESİNLİKLE BELDEN AŞAĞI VURMAKTIR.HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETMEKTİR.KARAR Q+W YAPILDIĞI İÇİN ÇIKMAMIŞTIR.BİR MAÇTA AŞIRI ŞEKİLDE Q+W YAPILIP OYUNUN OYNANABİLİRLİĞİ ENGELLENMİŞTİR.HİÇ KİMSENİN BENİM OYUNUMU ENGELLEMEYE MAÇ ZEVKİMİ BOZMAYA HAKKI YOK.BU HERKES İÇİN GEÇERLİ.BENİM OLDUĞUM SİTEDE Q+W AŞIRI KULLANANLAR SÜREKLİ DİSKALİFE EDİLMİŞTİR.BU KONU BURDA KAPANMIŞTIR.DİSKALİFE KARARININ SEBEBİNİN Q+W DEĞİL AŞIRI ŞEKİLDE Q+W KULLANILDIĞI İÇİN ALINDIĞINA HAMZADA KARAR VERECEKTİR BUNDAN ŞÜPHEM YOK.

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 13 Ağustos 2008, 10:41:14 »
...

Çevrimdışı DeLeKuRuZ

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 16
  • !!!GaLaTaSaRaY!!!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 13 Ağustos 2008, 11:42:03 »
arkdaşım yeme q+w ii bir fifcımısn yeme ozamn ;)

kardeş bunun iyi fifacılıkla alakası yok...

nasıl desemki sana, mesela; Korner bugunda topa 10 kez direge carptırırsın eyer şasnlıysan direkden top senin önüne gelir ve vurur golü atarsın... yani 10 korner kullanıp 10 nunda da gol atamassın...

QW'de bunun gibi bişey yani 10 dane yaparsın 10'nundan 5 ini atarsın 5 ini karşı defans tutar...

Sen bana diyorsunki iyi fifacı isen bunu yapdırmazsın ama adam QW'yi benim sahamdan yapmıyor ki, top kalecinin ellerinde adam 6 saniye yazısı çıkana kadar bekliyor ee benim adamlarım top kalecinin elindeyken zati pres yapamıyor, sonra adam topu kalecisinin ününe indirip ya kaleci ile QW yapıyor yada defansın sagına yada soluna 1 pas yapıp defans oyuncusu ile QW yapıyor...  vee sen gelmiş bunu iyi fifacı isen engellersin diyorsun...  ??? ??? ??? 

rakibim erkekce pas yapıp gelsin benim sahamdan istediği kadar QW yapsın buna bişey demem ama kendi ceza sahasının önünden QW yapacak kadar acizse o kişiyi kaideye bile almam...

son zamanlardada çogu kişi bunu boyna yapıyor, adamlarla maça giriyoruz maçın başından sonuna kadar QW yapıyor... maçın içinde saysan kaç oyuncusunun ayagına top deyiyor diye en fazla 6 dır.. hatta o 6 kişiyide top ayagına en fazla degme oranına göre sayayım istiyorsanız 1 kaleci, 2 defansın sag kanat oyuncusu, 3 defansın sol kanat oyuncusu, 4,5,6 ise forvet deki kii bunlar %100 eto, henry ve messi dir... normalde oyun kurucu ortasahadır ama adamlar öyle QW'ye asılıyorki orta sahanın maçın içinde adı bile gecmiyor...

HALA QW OLAYINI İYİ FİFACILIGA BAGLIYORSANIZ SİZEDE  DİYECEK BİŞEYİM YOK...

Sen gel fifada siteler arası turnuvada final adayı ol ama oynadıgın oyun sadece QW ye baglıysa kusura bakmayın ama konuşmaya bile insanın yüzü tutmaz yaff  :kus :kus 

NEYSE BİZ ZATİ FİNALDEYİZ, QW İLE DEGİL TÜM MAÇLARDA ALIN AKIYLA, GÖMEREK TUR ATLADIK...
5 OYUNCUMUZ VAR 5 İMİZDE QW Çİ DEGİLLİZ,, HII QW'Yİ YAPMIYOR DEGİLİZ AMA GERKDİĞİNDE YAPIYORUZ KENDİ SAHAMIZDAN DEGİL OYUN KURARAK RAKİP SAHADA YAPIYORUZ... EYER FİNAL OYNUYACAK HANGİ SİTE OLURSA OLSUN AYNISINI YAPARAK BİLEGİNİN HAKKIYLA RAKİBİMİZ OLMASINI BEKLERİZ....     

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
« Yanıtla #33 : 13 Ağustos 2008, 11:47:38 »
fc gokhan Kim nerde bole bı oyuncu varmı ?

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 13 Ağustos 2008, 12:11:59 »
OYUNSİTENİZ.COM TAKIMI VE WWW.CRAZYTURKO.COM FİNALİST SİTELERDİR.HER İKİ SİTEYİ GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BAŞARIDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.BİLEĞİNİN HAKKIYLA KAZANAN HER SİTEYİ TEBRİK ETMEK ŞEREFTİR.KENDİ TAKIMIMDAKİ HER OYUNCUYA BU KONUDA HASSAS OLMALARINI DİKKATLE VURGULUYORUM.ASLANLAR GİBİ ÇIKIP FİNALDE OYNAYIN YENMEK YADA YENİLMEK İKİSİDE DOĞAL SONUÇLAR.AMA (Q+W) GİBİ HİLEKARCA DAVRANIŞLARA KESİNLİKLE MÜSADE ETMEYECEĞİMİ HERKES BİR DAHA ANLAMIŞ OLDU.DELEKURUZ NİKLİ KARDEŞİMİN BÜTÜN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.HERKES DELİKANLICA ERKEKÇE YİĞİTÇE İŞİN ÜÇ KAĞIDINA BAŞVURMADAN MAÇI KAZANMAK İÇİN MÜCADELE ETSİN.RAKİP SİTEYE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 13 Ağustos 2008, 13:28:04 »
FİNAL:

OYUNSİTENİZ.COM - CRAZYTURKO.COM

BAŞARILAR...