Gönderen Konu: HERKES MUTLAKA OKUSUN !!! WWW.ALEMGENCLİK.COM TURNUVADAN DİSKALİFE EDİLMİŞTİR !  (Okunma sayısı 4765 defa)

Çevrimdışı bela07

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2450
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
HERKES MUTLAKA OKUSUN !!!
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2008, 22:57:04 »
7-1 fena oturdu ondan ole bi sacmalık ypıyo adı üstünde sacmalık bole bisey olamaz !!

ARKADAŞ SENİ KESİNLİKLE MUHATTAP BİLE KABUL ETMİYORUM.Q+W YAPTIĞIN HER POZİSYONDA OYUNU BIRAKTIM.BİR ÖNCEKİ MAÇTA NEDEN YENİLDİN NEDEN Q+W SUZ KALEMİ ZOR GÖRDÜN.DİSKALİFE EDİLDİNİZ.İTİRAZ HAKKINIZ KAPALIDIR.

kardes sitede bu q+w ustune anket yapıldı 250 kontorluk turnuvada cogunluk kalkmasın dedı senın bole bısı yapman sacma olur o zaman o 250 kontorluk turnuva bastan yapılmalı cunku cogunluk q+w kullandı ve oyunun akısını bozcak olsa fifa serılerının hıc bırınde q+w olmazdı vede q+w yasak olsa bıle a ıle aynı pası atarsın o zaman a ya basmakta yasak olsun bıde sut cekmek yasak olsun paslasmak serbest olsun ole gol atarız cede sen kendı kafana gore karar alamazsın butun admınlere gorevı olanlara sorman lazım yaptıgın ayıp yanı

Çevrimdışı DeLeKuRuZ

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 16
  • !!!GaLaTaSaRaY!!!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2008, 23:00:02 »
arkadaşlar q-w yapanlara karşı çözüm yolu var eyer iyi bir fifacısanız bunu bilirsiniz...

çözümü; numarik tuşlardan   (((yani num lock dan))) takımınızın defansını daha geriye çekebiliyorsunuz böylelikle rakip qw leri boşuna yapıyor olur...

Çevrimdışı bela07

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2450
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2008, 23:01:22 »
arkadaşlar q-w yapanlara karşı çözüm yolu var eyer iyi bir fifacısanız bunu bilirsiniz...

çözümü; numarik tuşlardan   (((yani num lock dan))) takımınızın defansını daha geriye çekebiliyorsunuz böylelikle rakip qw leri boşuna yapıyor olur...

olum hıc fark etmez numlok tusu getırten gene gecırtır

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2008, 23:19:40 »

LAPTOPÇULAR PEKİ :) BU KARAR BÜTÜN FİFACILAR İÇİN GEÇERLİ.DİSKALİFE KARARINDAN GERİ DÖNÜLMEYECEK.İTİRAZA UZATMAYA GEREK YOK.

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2008, 23:28:02 »
.ne dönlm,cek ahahahaha sen kmsn bea kmsn hee,turnuvayı açan hamza yöneten hamza sende kmsn  ???

Çevrimdışı bela07

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2450
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2008, 23:32:31 »

LAPTOPÇULAR PEKİ :) BU KARAR BÜTÜN FİFACILAR İÇİN GEÇERLİ.DİSKALİFE KARARINDAN GERİ DÖNÜLMEYECEK.İTİRAZA UZATMAYA GEREK YOK.

sen loptop kullanmayı bılmıosan bız napalım bu 1 bıde dıskalıfıye karaını kım werdı onu sole buda 2

Çevrimdışı S!nd0ma

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 12 Ağustos 2008, 23:39:06 »
Hamzayla Konustum Ben Varken Kımse Bısey Yapmaz Dedı Dıskalıfıye Edemezsn Ztn Evren Abi Q W Yasaklanmadıgı Surece sen Oyunun Yarısında Yasaklayamazsn Burda Herkes Q W Ypyo Ben Senle Yptmda Fark Actm 10 tanemı Ne Atmstm Bana Dedın Q W Yapıyosun Wolfun Oldugu Turnuvada Olmam Dedın Bigsexy Felan Hıc Almadı turnuvalarına Benı Yanı Sen Q W Suz Oynamayı Istıyorsun Öle Ypcanı Bastan SÖleseydn Hamza Senı Turnuvaya Almazdı Zaten Bunu Bastan Söleseydn Bak Cemal Sureklı Q W Ypyo Ben Erdnc Turnuvadakı Herkes Ypyo Sadece Senden İTiraz GEliyo Anlamadım Gitit  :)

Çevrimdışı S!nd0ma

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 12 Ağustos 2008, 23:42:42 »
Karar Hamzanın Ama Bence Öle Bır Sacmalık Ypmz !

Çevrimdışı LaMpArd

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 31
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2008, 23:43:30 »
Hamzayla Konustum Ben Varken Kımse Bısey Yapmaz Dedı Dıskalıfıye Edemezsn Ztn Evren Abi Q W Yasaklanmadıgı Surece sen Oyunun Yarısında Yasaklayamazsn Burda Herkes Q W Ypyo Ben Senle Yptmda Fark Actm 10 tanemı Ne Atmstm Bana Dedın Q W Yapıyosun Wolfun Oldugu Turnuvada Olmam Dedın Bigsexy Felan Hıc Almadı turnuvalarına Benı Yanı Sen Q W Suz Oynamayı Istıyorsun Öle Ypcanı Bastan SÖleseydn Hamza Senı Turnuvaya Almazdı Zaten Bunu Bastan Söleseydn Bak Cemal Sureklı Q W Ypyo Ben Erdnc Turnuvadakı Herkes Ypyo Sadece Senden İTiraz GEliyo Anlamadım Gitit  :)

la adam bana diyor kendi q+w master adam pası bile q+w y le yapıyo baskalarına diyor

Çevrimdışı S!nd0ma

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2008, 23:45:06 »
Ya Q W Onlemek Istıyorsa Bı Joyistick Alsn Onla Onlesın Q W Leptop Bendede Var Ben Nasıl Onluyom ve Ypyom Cok Sacmalık Ypms ztn Erdnc :)

Çevrimdışı bordo_berets

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2008, 00:55:28 »
AKP'nin kapatılma davasında bile bu kadar saçma bir sebep bulunamamıştı.

Ya hakikaten komedi.  :X

Yani kusura bakmayın belki bilmiyorum ben yeniyim ya hani oluyor mu böyle şeyler ??? Herkes istediği gibi at oynatabiliyor mu?

Eğer oluyorsa bizi de eleyebilir hani... Şahsen ben çok pas yaparım. Haksız kazanç olabilir... :-*

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2008, 10:27:51 »
WWW.ALEMGENCLIK.COM OYUNCULARI MAÇ ESNASINDA OYUNU BOZUCU HAREKETLERDEN DOLAYI DİSKALİFE EDİLMİŞTİR.Q+W SÜREKLİ KULLANMAYAN SİTELER YOLUNA DEVAM EDECEKTİR.BU KONUDA YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIN GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERİP BİR DAHAKİ SEFERE Q+W KONUSUNDA DAHA DİKKATLİ OLMALARINA KARAR VERİLMİŞTİR.KESİNLİKLE KONU DEĞİŞTİRİLMEYECEK VE HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK.TURNUVA HUZURUNU BOZUCU DAVRANIŞLARA MÜSADE EDİLMEYECEĞİNİ BİR KEZ DAHA ÖĞRENMİŞ OLUYORUZ.
aahah dayanamadınmı q+w yemeye böle saçma bişe yok buna ne derler bilionmu yusuf derler ..yenildn ya yusuf edion  ;)