abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:D
Alıntı yapılan: sir_safak - 06 Haziran 2007, 23:51:56abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:Dgüzel bir replay hazirladiğin zaman oyunu durdur ve instant replay' a gel . oradan replayini save et . kaydetmiş olduğun re play , belgelerim / fifa 07 klasörüne gönderilecek . gönderilen bu dosyayi upload edip , upload ettiğin dosyanin linkini replay yarişmasinin kayit topicinde yayinla
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Haziran 2007, 23:54:39Alıntı yapılan: sir_safak - 06 Haziran 2007, 23:51:56abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:Dgüzel bir replay hazirladiğin zaman oyunu durdur ve instant replay' a gel . oradan replayini save et . kaydetmiş olduğun re play , belgelerim / fifa 07 klasörüne gönderilecek . gönderilen bu dosyayi upload edip , upload ettiğin dosyanin linkini replay yarişmasinin kayit topicinde yayinla tesekurler hamza bunları yaptıktan sonra vıdeo uploan etme sıtesınıde ıstıcem senden
Alıntı yapılan: sir_safak - 06 Haziran 2007, 23:56:44Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Haziran 2007, 23:54:39Alıntı yapılan: sir_safak - 06 Haziran 2007, 23:51:56abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:Dgüzel bir replay hazirladiğin zaman oyunu durdur ve instant replay' a gel . oradan replayini save et . kaydetmiş olduğun re play , belgelerim / fifa 07 klasörüne gönderilecek . gönderilen bu dosyayi upload edip , upload ettiğin dosyanin linkini replay yarişmasinin kayit topicinde yayinla tesekurler hamza bunları yaptıktan sonra vıdeo uploan etme sıtesınıde ıstıcem senden www.rapidshare.com ' dan upload edebilirsin
Alıntı yapılan: A.Pirlo - 06 Haziran 2007, 18:15:32tamam cemal şampiyon ben 2. halil 3. açın kürsüyühamza 100 repimi alıyımböylece 2. re play yarişmamiz da sona ermiştir . anketi veya topici lütfen kilitlemeyin . isteyen istediği zaman replaylar hakkında yorumunu yapabilsin
tamam cemal şampiyon ben 2. halil 3. açın kürsüyühamza 100 repimi alıyım
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Haziran 2007, 23:47:29Alıntı yapılan: A.Pirlo - 06 Haziran 2007, 18:15:32tamam cemal şampiyon ben 2. halil 3. açın kürsüyühamza 100 repimi alıyımböylece 2. re play yarişmamiz da sona ermiştir . anketi veya topici lütfen kilitlemeyin . isteyen istediği zaman replaylar hakkında yorumunu yapabilsin Eyw. hamza replerimizi vermişsin saol
Alıntı yapılan: necati_halil - 07 Haziran 2007, 10:26:53Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Haziran 2007, 23:47:29Alıntı yapılan: A.Pirlo - 06 Haziran 2007, 18:15:32tamam cemal şampiyon ben 2. halil 3. açın kürsüyühamza 100 repimi alıyımböylece 2. re play yarişmamiz da sona ermiştir . anketi veya topici lütfen kilitlemeyin . isteyen istediği zaman replaylar hakkında yorumunu yapabilsin Eyw. hamza replerimizi vermişsin saol görevimiz kardeşim , tebrikler bu arada