hamza abi bekliyorum lütfen gel artık ?
Alıntı yapılan: Burqi - 18 Haziran 2007, 15:55:58Burqi 4 - 3 Necati halililk golu ben attım 2. golu soraki 2 golude o attı dk 72 . 75. ve 82 dklarda 3 golle oyunun galibi ben oldum tbrk tebrikler burqi . rövanş maçini da oynasaniza beyler
Burqi 4 - 3 Necati halililk golu ben attım 2. golu soraki 2 golude o attı dk 72 . 75. ve 82 dklarda 3 golle oyunun galibi ben oldum tbrk
Alıntı yapılan: JacKSpaRRoW - 18 Haziran 2007, 07:06:30BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR İyi oynayan kazansin kardeşim. sanada başarilar diliyorum . ne zaman müsaid olursan haber verebilirsin bana
BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:36:29Alıntı yapılan: JacKSpaRRoW - 18 Haziran 2007, 07:06:30BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR İyi oynayan kazansin kardeşim. sanada başarilar diliyorum . ne zaman müsaid olursan haber verebilirsin bana hamza onu unuttuk burqi gelsin yaparız rovanşı
.. yine rovanşı 4-3 yendi yine 3-2 yeniodum son dk lerde 2 gol yedim bide son dk de 2 gol kaçırdım delircem .. tbrkler burqi
Burqi 4 - 3 necati Gene son dk Burqi 4 - 3 Necati halil Son dk