ruby [email protected]
Öncelikle selam herkese benim bi sorum olacak şimdi örneğin biz turnuvada eşleştiğimiz rakibimizle mynette tawla oynamaya karar werdik maç kaç puanlık olacak yani 5e ulaşan mı kazanacak yoksa bir el oynanıp eli kazanan mı üst tura geçmiş olacak acaba
Alıntı yapılan: alper_kezman - 21 Ağustos 2007, 14:35:40Öncelikle selam herkese benim bi sorum olacak şimdi örneğin biz turnuvada eşleştiğimiz rakibimizle mynette tawla oynamaya karar werdik maç kaç puanlık olacak yani 5e ulaşan mı kazanacak yoksa bir el oynanıp eli kazanan mı üst tura geçmiş olacak acaba Müsabakalar puan sistemine göre oynanmayacak kardeşim .Tek el oynanacak ve kazanan bir üst tura yükselecek
Alıntı yapılan: BALLACK - 21 Ağustos 2007, 17:13:43Alıntı yapılan: alper_kezman - 21 Ağustos 2007, 14:35:40Öncelikle selam herkese benim bi sorum olacak şimdi örneğin biz turnuvada eşleştiğimiz rakibimizle mynette tawla oynamaya karar werdik maç kaç puanlık olacak yani 5e ulaşan mı kazanacak yoksa bir el oynanıp eli kazanan mı üst tura geçmiş olacak acaba Müsabakalar puan sistemine göre oynanmayacak kardeşim .Tek el oynanacak ve kazanan bir üst tura yükselecek AYRINTILI BİLGİ İÇİN KURALLAR BÖLÜMÜNE GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİMhttp://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=51282.0
Alıntı yapılan: BALLACK - 21 Ağustos 2007, 17:17:28Alıntı yapılan: BALLACK - 21 Ağustos 2007, 17:13:43Alıntı yapılan: alper_kezman - 21 Ağustos 2007, 14:35:40Öncelikle selam herkese benim bi sorum olacak şimdi örneğin biz turnuvada eşleştiğimiz rakibimizle mynette tawla oynamaya karar werdik maç kaç puanlık olacak yani 5e ulaşan mı kazanacak yoksa bir el oynanıp eli kazanan mı üst tura geçmiş olacak acaba Müsabakalar puan sistemine göre oynanmayacak kardeşim .Tek el oynanacak ve kazanan bir üst tura yükselecek AYRINTILI BİLGİ İÇİN KURALLAR BÖLÜMÜNE GÖZ ATMANIZI TAVSİYE EDERİMhttp://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=51282.0 Tamam teşekkür ederim
nerde oynıcaz tavlayıyı ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D yani program veya site olar.