Gönderen Konu: YİNE GELMEDİLER.AMA O HESAPLAŞMA BİR GÜN GELECEK.  (Okunma sayısı 2097 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
EVET BEYLER BUGÜN SÖZDE ZEYTİNBURNU KARAGÜMRÜĞE GELCEKTİ.AMA YİNE G*TLERİ YEMEDİ.7 YIL ÖNCE GELİP HAMİLE KADINLARI,KADINLARA BIÇAK ÇEKİP,PİSLİK YAPIP GİDEN O__Ç LARI KİMSENİN GİREMEDİĞİ GİBİ YİNE GİREMEDİ KARAGÜMRÜĞE.BEN DEMİŞTİM KARAGÜMRÜĞE GİRMEK BÜYÜK GÖÖT İSTER.AMA BİZ YİNE BEKLEDİK TANKLARIN GELMESİNE RAĞMEN,SATIRLAR,DÖNERLER,MOLOTOFLAR HZIRDI 1000 KİŞİYLE SÜRPRİZ YAPCAKTIK,MAHALLELERİ GEZDİK,EDİRNEKAPIYI GEZDİK BAKTIK GELİYORLAR MI DİYE AMA MALESEF YİNE YOKTULAR.

NEYSE BİZ MAÇTA YAPCAĞIMIZI YAPTIK VİDEOLAR YAKNDA.STADI ORAYA GELİCEZ ANANIZI S*K*CEZ TEZAHÜRTLARIYLA İNLETTİK.HİÇ   BİRİ YOOKEN BİZ VARDIK.80 YILLIK TARİHİMİZLE ALAYINA KOYDUK.
İNANMAYANLAR BÜYÜKLERİNE SORSUN ONLAR İYİ BİLİR.uA,Çarşı,Gfb özellikle burda oturan AMİGO YÜCELE SORUN NASIL OLDUĞUMUZU.BİZE NASIL ABİ ÇEKTİĞİNİ.

A__Q Bİ BAKTIM YANIMDAKİ POLİS DİYOR MAÇ BİTTİ 30 DAKKA GEÇTİ OLM ARTIK SİKTİRİN GİDİN., :D bu arada ilk 3 puanımızı aldık hele şükür..
;D

Taraftar Duruşu

Karagümrük Tribünlerindeki ilk ve tek grup KARAGÜMRÜKLÜLER'dir.

KARAGÜMRÜKLÜ semtine, rengine, armasına, formasına, arkadaşına laf söyletmez.

KARAGÜMRÜKLÜ'nün semtine duyduğu sevgisi vatan sevgisi kadar büyük ve kutsaldır.

KARAGÜMRÜK'te doğmuş,yaşamış ve yaşayan herkes bizim kardeşimiz,abimiz,ablamız,annemiz,babamız gibi ailemizin bir parçasıdır.

KARAGÜMRÜKLÜ OLUNMAZ, DOĞULUR VE KARAGÜMRÜKLÜ ÖLÜNÜR...

KARAGÜMRÜK'LÜ için semtin menfaatleri herşeyden önde gelir.

KARAGÜMRÜK için hizmet eden, zarar vermeyen herkes başımızın tacıdır.

EVET ŞİMDİ GELSİN BAKALIM BURAYA GOPLULAR,EYÜPLÜLER,ZEYTİNLİLER VE LAF ATSIN.MSN DE HALA LAF ATIYOR T-JEY 30 KİŞİ GELMİŞLER DAĞITMIŞLAR ZUHAHA :D :D :D ADAMLAR HALA O__Ç LUĞU YAPIYOR.EVET BEYLER GERÇEKTEN ONLAR BİR O__Ç CİDDİYİM.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
YİNE GELMEDİLER.AMA O HESAPLAŞMA BİR GÜN GELECEK.
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2007, 22:26:27 »
Bu T-jey Gerizekalı harbiden  ;D
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı melih123

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2352
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Ekim 2007, 12:43:06 »
hehe  ;D ;D

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
« Yanıtla #4 : 19 Ekim 2007, 13:52:34 »
 ;D ;D

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2007, 15:23:07 »
olm ytr ya bıktık artk şu karagümrükten eskiden hiç olmazsa fazla bilmiodum seviodum kusturdun artk ya  :(
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2007, 16:16:42 »
Cemil bencede duyurulara çok konu açıyorsun karagümrük ile

sohbet yerine açsan daha iyi olur

hepimiz açsak ne olur sitenin hali  :-\

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Ekim 2007, 16:19:12 »
EVET BEYLER BUGÜN SÖZDE ZEYTİNBURNU KARAGÜMRÜĞE GELCEKTİ.AMA YİNE G*TLERİ YEMEDİ.7 YIL ÖNCE GELİP HAMİLE KADINLARI,KADINLARA BIÇAK ÇEKİP,PİSLİK YAPIP GİDEN O__Ç LARI KİMSENİN GİREMEDİĞİ GİBİ YİNE GİREMEDİ KARAGÜMRÜĞE.BEN DEMİŞTİM KARAGÜMRÜĞE GİRMEK BÜYÜK GÖÖT İSTER.AMA BİZ YİNE BEKLEDİK TANKLARIN GELMESİNE RAĞMEN,SATIRLAR,DÖNERLER,MOLOTOFLAR HZIRDI 1000 KİŞİYLE SÜRPRİZ YAPCAKTIK,MAHALLELERİ GEZDİK,EDİRNEKAPIYI GEZDİK BAKTIK GELİYORLAR MI DİYE AMA MALESEF YİNE YOKTULAR.

NEYSE BİZ MAÇTA YAPCAĞIMIZI YAPTIK VİDEOLAR YAKNDA.STADI ORAYA GELİCEZ ANANIZI S*K*CEZ TEZAHÜRTLARIYLA İNLETTİK.HİÇ   BİRİ YOOKEN BİZ VARDIK.80 YILLIK TARİHİMİZLE ALAYINA KOYDUK.
İNANMAYANLAR BÜYÜKLERİNE SORSUN ONLAR İYİ BİLİR.uA,Çarşı,Gfb özellikle burda oturan AMİGO YÜCELE SORUN NASIL OLDUĞUMUZU.BİZE NASIL ABİ ÇEKTİĞİNİ.

A__Q Bİ BAKTIM YANIMDAKİ POLİS DİYOR MAÇ BİTTİ 30 DAKKA GEÇTİ OLM ARTIK SİKTİRİN GİDİN., :D bu arada ilk 3 puanımızı aldık hele şükür..
;D

Taraftar Duruşu

Karagümrük Tribünlerindeki ilk ve tek grup KARAGÜMRÜKLÜLER'dir.

KARAGÜMRÜKLÜ semtine, rengine, armasına, formasına, arkadaşına laf söyletmez.

KARAGÜMRÜKLÜ'nün semtine duyduğu sevgisi vatan sevgisi kadar büyük ve kutsaldır.

KARAGÜMRÜK'te doğmuş,yaşamış ve yaşayan herkes bizim kardeşimiz,abimiz,ablamız,annemiz,babamız gibi ailemizin bir parçasıdır.

KARAGÜMRÜKLÜ OLUNMAZ, DOĞULUR VE KARAGÜMRÜKLÜ ÖLÜNÜR...

KARAGÜMRÜK'LÜ için semtin menfaatleri herşeyden önde gelir.

KARAGÜMRÜK için hizmet eden, zarar vermeyen herkes başımızın tacıdır.

EVET ŞİMDİ GELSİN BAKALIM BURAYA GOPLULAR,EYÜPLÜLER,ZEYTİNLİLER VE LAF ATSIN.MSN DE HALA LAF ATIYOR T-JEY 30 KİŞİ GELMİŞLER DAĞITMIŞLAR ZUHAHA :D :D :D ADAMLAR HALA O__Ç LUĞU YAPIYOR.EVET BEYLER GERÇEKTEN ONLAR BİR O__Ç CİDDİYİM.

valla a.q baktım puan durumuna iddaa oynarken son sırada karagümrük 2 puandaydı en son zeytinburnu galibiyetiyle 5 oldu sanırım zeytinin 8 puanı var hala birinci eyüp :D :D :D
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2007, 16:20:00 »
 ;D

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Ekim 2007, 18:48:37 »
olm ytr ya bıktık artk şu karagümrükten eskiden hiç olmazsa fazla bilmiodum seviodum kusturdun artk ya  :(

sus ulan yeter artık okulan şunu şerefiz diyom ki ilgilendirilmeyenler artık mesaj yazmasın.s*k*cem artık ağzını sevmezsen sevme lan senin sevgine mi ihtiyacımız var.anlamazsın olm sen sen git sabah gir pc ye manitanı lokantaya götür arkşam gel beşiktaşlıyım diye geçin.

Cemil bencede duyurulara çok konu açıyorsun karagümrük ile

sohbet yerine açsan daha iyi olur

hepimiz açsak ne olur sitenin hali  :-\

zaten sikilmiş duyurular bölümü ben düzeltmek istemiştim kimse dinlemedei önünü gelen yok fener idmanda çıplaktı vs. vs ben niye açmımki toplimmi şimdi lüzumsuz konuları halini gör sitenin ozaman.

yokki olm sitede böyle karagümrüklü yada zeytinli o kadar açtım gelcek mi diye gelmediler.bir daha zaten açanın anasını s*k*m yeter bu size.