15 kişiyiz son bı kayıt daha alalım 16 kısı den 8 taım ceyrek fınalden baslarız hemen
Alıntı yapılan: яєαρєя - 23 Mart 2007, 21:38:1615 kişiyiz son bı kayıt daha alalım 16 kısı den 8 taım ceyrek fınalden baslarız hemenşu ana kadar 15 kişi kayit yaptirmiş fakat bu kaydolanlar arasinda turnuvanin varliğini bile unutanlarin bulunduğunu düşünüyorum . bana kalırsa kontenjan sayisini 8 ' e indirip turnuvamızla ilgilenebilecek olan kişilerin kayitlarini geçerli kılalim ve daha fazla vakit kaybetmeden 3.css turnuvamızı başlatalım diyorum , sen ne düşünüyorsun reaper ?
Alıntı yapılan: Hamza - 22 Nisan 2007, 16:41:46Alıntı yapılan: яєαρєя - 23 Mart 2007, 21:38:1615 kişiyiz son bı kayıt daha alalım 16 kısı den 8 taım ceyrek fınalden baslarız hemenşu ana kadar 15 kişi kayit yaptirmiş fakat bu kaydolanlar arasinda turnuvanin varliğini bile unutanlarin bulunduğunu düşünüyorum . bana kalırsa kontenjan sayisini 8 ' e indirip turnuvamızla ilgilenebilecek olan kişilerin kayitlarini geçerli kılalim ve daha fazla vakit kaybetmeden 3.css turnuvamızı başlatalım diyorum , sen ne düşünüyorsun reaper ? bende öyle düşünüyorum abi ama emre kardeşim 16 demişti
yeni turnuva açında katılak yaa.