o zaman birader sana maç teklif ediyorum.erdoan kardeşimde öle uygun görmüş ganyanı yenmişsin benimle maçını yap.maçımızın galibi yarı finale çıksın...ne dersin?
Alıntı yapılan: ermangs1905 - 11 Şubat 2007, 22:31:52o zaman birader sana maç teklif ediyorum.erdoan kardeşimde öle uygun görmüş ganyanı yenmişsin benimle maçını yap.maçımızın galibi yarı finale çıksın...ne dersin?ya arkadaşlar ortada şöyle bi acı gerçek var ne tacsızın sorunları nede zlatanın sorunları akyollu kardeşimizi ilgilendirmez bende siteyi hergün takip ediyorum ne olup ne bitmiş bakıyorum akyollu sizin maçlarınıza sizden daha çok önem veriyor yaptığı açıklamalardanda bu zaten anlaşılıyor şu durumda akyollu hiç bi şekilde maç yapmak zorunda değildir kurallar bölümünde herşey yazıyor vede bitiş tarihlerde aynı şekilde sitede ilgili sayfada yazıyor ama madem zlatan kardeşimiz sana meydan okuyor aslanlar gibi çık maça AKYOLLU KARDEŞİM bitir işi başka türlü bitmeyecek bu çekişmeler davanda haklısın biliyorum ama bu konuda son noktayı koymak senin elinde hadi görim seni
Alıntı yapılan: DARK - 11 Şubat 2007, 23:34:17Alıntı yapılan: ermangs1905 - 11 Şubat 2007, 22:31:52o zaman birader sana maç teklif ediyorum.erdoan kardeşimde öle uygun görmüş ganyanı yenmişsin benimle maçını yap.maçımızın galibi yarı finale çıksın...ne dersin?ya arkadaşlar ortada şöyle bi acı gerçek var ne tacsızın sorunları nede zlatanın sorunları akyollu kardeşimizi ilgilendirmez bende siteyi hergün takip ediyorum ne olup ne bitmiş bakıyorum akyollu sizin maçlarınıza sizden daha çok önem veriyor yaptığı açıklamalardanda bu zaten anlaşılıyor şu durumda akyollu hiç bi şekilde maç yapmak zorunda değildir kurallar bölümünde herşey yazıyor vede bitiş tarihlerde aynı şekilde sitede ilgili sayfada yazıyor ama madem zlatan kardeşimiz sana meydan okuyor aslanlar gibi çık maça AKYOLLU KARDEŞİM bitir işi başka türlü bitmeyecek bu çekişmeler davanda haklısın biliyorum ama bu konuda son noktayı koymak senin elinde hadi görim seni hadin akyollu bitir bu işi iyi ya da kotu nasıl biter bilmiyorum ama yapıp bitirin şu işi pls
Alıntı yapılan: rdgnblt - 11 Şubat 2007, 23:36:18Alıntı yapılan: DARK - 11 Şubat 2007, 23:34:17Alıntı yapılan: ermangs1905 - 11 Şubat 2007, 22:31:52o zaman birader sana maç teklif ediyorum.erdoan kardeşimde öle uygun görmüş ganyanı yenmişsin benimle maçını yap.maçımızın galibi yarı finale çıksın...ne dersin?ya arkadaşlar ortada şöyle bi acı gerçek var ne tacsızın sorunları nede zlatanın sorunları akyollu kardeşimizi ilgilendirmez bende siteyi hergün takip ediyorum ne olup ne bitmiş bakıyorum akyollu sizin maçlarınıza sizden daha çok önem veriyor yaptığı açıklamalardanda bu zaten anlaşılıyor şu durumda akyollu hiç bi şekilde maç yapmak zorunda değildir kurallar bölümünde herşey yazıyor vede bitiş tarihlerde aynı şekilde sitede ilgili sayfada yazıyor ama madem zlatan kardeşimiz sana meydan okuyor aslanlar gibi çık maça AKYOLLU KARDEŞİM bitir işi başka türlü bitmeyecek bu çekişmeler davanda haklısın biliyorum ama bu konuda son noktayı koymak senin elinde hadi görim seni hadin akyollu bitir bu işi iyi ya da kotu nasıl biter bilmiyorum ama yapıp bitirin şu işi plserdoğan tekrardan teşekkür ederim sana sayende başardım bu arada akyolluya ver coşkuyu aman ver gazı ver gazı çünkü tam zamanı
hamza ya sen bişi yaz demiştim aga bi cevap vermeditecrübelerinden faydalanmak yonundeben olsam akyollu yerinde kabul ederdim senle maç yapmayı fakatakyollu kardeşim bu konuda biraz inatçı senin bi mesajın onu kırmış sanırımtacsızla olan mevzuda haklı fakat burdaki maçın tacsızla bi alakası yok bu sen ve ganyanın uygun zamandabirbirinize denk bi zamanda online olamamanızdan kaynaklanıyorburada senin ganyanla maç yapamadığını varsayarsak benim kanaatim akyollu ile maç yapmandan yanadır ki baraj maçının yerine geçsin burada bana bi pm gelmişti fakat ben cevap verememiştim maç izni için ganyan-akyolluhamza kardeşimle konuşup kararı onun vermesini isteyeceğim kibu kararın katii bi karar olması içinsaygılarımla