Gönderen Konu: SOHBET-MUHABBET-SORU-SORUN YERİ  (Okunma sayısı 13584 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
SOHBET-MUHABBET-SORU-SORUN YERİ
« Yanıtla #84 : 12 Şubat 2007, 20:58:36 »
teşekkür etmekle beraber hamza kardeşim kendini feda etmeni doğru bulmuyorum :(

sağlik olsun kardeşim , hatayi kendimde de aramam gerekiyor . akyolluya maçinizi oynayabilirsiniz demeden önce turnuvamıza iyice bakmam gerekiyordu . ben zlatan kardeşime hakkımı helal ediyorum . zaten pes 4 oynamayi da fazla bilmiyorum ve büyük ihtimallede elenecektim fakat ne olursa olsun eğlenmek ve oynadiğim oyundan zevk almak için sizlerle beraberim . hepinizi çok seviyorum . dördüncü pes 4 turnuvasinda görüşmek üzere , tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #85 : 12 Şubat 2007, 21:04:19 »

sağlik olsun kardeşim , hatayi kendimde de aramam gerekiyor . akyolluya maçinizi oynayabilirsiniz demeden önce turnuvamıza iyice bakmam gerekiyordu . ben zlatan kardeşime hakkımı helal ediyorum . zaten pes 4 oynamayi da fazla bilmiyorum ve büyük ihtimallede elenecektim fakat ne olursa olsun eğlenmek ve oynadiğim oyundan zevk almak için sizlerle beraberim . hepinizi çok seviyorum . dördüncü pes 4 turnuvasinda görüşmek üzere , tüm katilimcilarimiza başarilar dilerim
hamza kardeşim üzülerek eşleşmeleri editliyorum daha sonraki turnuvalarda ve ligde başarılar dilerim :-\
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı ermangs1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 78
  • zlatan İBRAHİMOVİC
    • MSN Messenger - erman_ercetin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #86 : 12 Şubat 2007, 21:13:12 »
hayır hamza kardeşim böle bişeyi kesinlikle kabul edemem.ben turnuwadan çekiliyorum.bi dahaki turnuwada aranızda olurum.inanın sorun çıkarmak,turnuwayı rezil etmek istemezdim.sadece hakkımı sawunmak istemiştim.bunun için bütün tüm oyunculardan özür diliyorum.akyolluda haklı bi yönden.böle tatsızlıklara gerek yok.hamza kardeşimede böle bi fedakarlık yapmasından dolayı teşekkür ederim.akyolluya we dier bütün yarı finalistlerede başarılar diliyorum.4.TURNUWADA GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Sana göre tesadüftür bize göre söke söke,sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde..

...FoReVeR GaLaTaSaRaY SK...

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 13 Şubat 2007, 00:08:26 »
YENİ TURNUVA KAYITLARI AÇILMIŞTIR HAYIRLI OLSUN

erdoğan kardeşim seni beklioruz özel mesaj attım dönmedin napıcaz biz acil cevap ver hüseyinde beklior
saygılı ol sevgi bul :)

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #88 : 13 Şubat 2007, 12:36:57 »
aga siz yazmadan ben yatmışım saat 12 ,30 ve ben okul labındayım  ;)
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 13 Şubat 2007, 13:01:43 »
YETER YAA ERDOAN KARDEŞİM ŞU KONUYA Bİ SON KARARI WER ARTIK LÜTFEN Bİ ÇÖZÜM BULAMIYOSAN SENDE BEN BU TURNUWADAN ÇEKİLİCEM(SON ÇARE)ne halin warsa gör akyollu
terbiyesizliğin luzumu yok adam gibi konuşsan adam gibi cevap alırdın senle maç yapmamamın nedeni yazdığın o
saçma yazıydı ve hala sen bu tarzda yazılarına devam etmişsin anlaşılan akıllanmamışsın bunun sadece bir oyun olduğunu unutma derim

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 13 Şubat 2007, 15:44:23 »
hamza ya sen bişi yaz demiştim aga bi cevap vermedi
tecrübelerinden faydalanmak yonunde
ben olsam akyollu yerinde kabul ederdim senle maç yapmayı fakat
akyollu kardeşim bu konuda biraz inatçı senin bi mesajın onu kırmış sanırım
tacsızla olan mevzuda haklı fakat burdaki maçın tacsızla bi alakası yok bu sen ve ganyanın uygun zamanda
birbirinize denk bi zamanda online olamamanızdan kaynaklanıyor
burada senin ganyanla maç yapamadığını varsayarsak benim kanaatim akyollu ile maç yapmandan yanadır ki baraj maçının yerine geçsin burada bana bi pm gelmişti fakat ben cevap verememiştim maç izni için ganyan-akyollu
hamza kardeşimle konuşup kararı onun vermesini isteyeceğim ki
bu kararın katii bi karar olması için
saygılarımla

ERDOĞAN BİLE ANLADIĞINA GÖRE 

Çevrimdışı ultrahuseyin

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 182
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #91 : 13 Şubat 2007, 18:49:43 »
h a m za   v e   d a r k  kardeşim  ben şimdi dısarıdaki bir işimi halletmeye cıkıorum....en  gec  9  da   falan  gelirim...yine  12 - 1e  kadar   müsaitim.....ikinizede selamlar   ve  simdiden  bol sanslar...

şanlıyız şöhretliyiz.paşayız kralız.reklamız markayız.falanız filanız.kralına değil alayına basarız.tek farkımız körfezli olmamız....

...FoReVeR GaLaTaSaRaY S.K...

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #92 : 13 Şubat 2007, 20:52:06 »
h a m za   v e   d a r k  kardeşim  ben şimdi dısarıdaki bir işimi halletmeye cıkıorum....en  gec  9  da   falan  gelirim...yine  12 - 1e  kadar   müsaitim.....ikinizede selamlar   ve  simdiden  bol sanslar...

tamam kardeşim , saat 9 sularinda hamachide olacağim . bu gece lig maçimizi yapariz inşallah ;)

Çevrimdışı MaS

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 248
  • && JONH CAREW &&
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #93 : 14 Şubat 2007, 11:49:15 »

HOCAM DİĞER YAZILARINI VE DAHA ÖNCEKİ YAZILARINIDA OKUDUM VE EMİNİMKİ HERHANGİ BİR FORUMDA SENDEN DAHA CENTİLMEN Bİ ADMİN GÖRMEDİM BU YAZILARINLA VE DÜŞÜNCELERİNLE GERÇEKTEN GÖNÜLDEN BİR TEŞEKKÜRÜ FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN...TEŞEKKÜRLER !!!  :D

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #94 : 14 Şubat 2007, 23:07:18 »
mas arkadaşımın düşüncelerine ben de aynen katılıyorum...böyle şeyleri konuşmayı sevmem ama gerçekten de bu yorumları hakediyor.... :)