Gönderen Konu: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI-SON TARİH PERŞEMBE GECESİ  (Okunma sayısı 9321 defa)

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
bugün izinliyim kardeş bu zamana kadar kimse hamachide olmadı olsa iki çeyrek finalistle maç yapardım ONU BİLE GÖZE ALDIM YANE MAKSAT BUGÜN SON GÜN SONRA BENDE GÜMPÜRTÜYE GİTMEM DEMİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı MaS

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 248
  • && JONH CAREW &&
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
İŞTE İLK FİNALİST.....................
ULTRAHÜSEYİN:2    DARK:0
DARK:0     ULTRAHÜSEYİN:3

TEBRİKLER KARDEŞ BU SEFER ŞANSI TUTMAMIŞ DARK KARDEŞİMİZİN  :P :P :P

Çevrimdışı ultrahuseyin

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 182
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

tesekkür ederim kardeşim
şanlıyız şöhretliyiz.paşayız kralız.reklamız markayız.falanız filanız.kralına değil alayına basarız.tek farkımız körfezli olmamız....

...FoReVeR GaLaTaSaRaY S.K...

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
DARK:0     ULTRAHÜSEYİN:3

s.a kardeşim hakkaten öyle yaaa kaleye doğru düzgün şutum bile olmadı iki maçtada ben bu oyunu bilmediğime inanmaya başlıyorum :D yine bunalıma giriyorum galibaaa :D ;D :D ya takım komple koşmuyodu ya vurdum direkden döndü berkhamp henry pires dahil kötüydü yada ben onaları kötü yönettim napalım sağlık olsun lige asılim bari şu dakkadan sona orda belki moralim düzelir gerci ordada 3. haftada ultraaslan ile maclarım var buda demek oluyorki puan alamıycam o adamla 7, 8 mac yaptım hepsini kaybettim bu iki lig macımıda kesin kaybederim gibi geliyor bana neyse bakıcaz belki MAS sendeki gibi şansım acılırda ultraaslanı da yenerim :D
saygılı ol sevgi bul :)

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
bugün izinliyim kardeş bu zamana kadar kimse hamachide olmadı olsa iki çeyrek finalistle maç yapardım ONU BİLE GÖZE ALDIM YANE MAKSAT BUGÜN SON GÜN SONRA BENDE GÜMPÜRTÜYE GİTMEM DEMİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yok kardeşim gitmessin merak etme  :D :D
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı MaS

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 248
  • && JONH CAREW &&
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

s.a kardeşim hakkaten öyle yaaa kaleye doğru düzgün şutum bile olmadı iki maçtada ben bu oyunu bilmediğime inanmaya başlıyorum :D yine bunalıma giriyorum galibaaa :D ;D :D ya takım komple koşmuyodu ya vurdum direkden döndü berkhamp henry pires dahil kötüydü yada ben onaları kötü yönettim napalım sağlık olsun lige asılim bari şu dakkadan sona orda belki moralim düzelir gerci ordada 3. haftada ultraaslan ile maclarım var buda demek oluyorki puan alamıycam o adamla 7, 8 mac yaptım hepsini kaybettim bu iki lig macımıda kesin kaybederim gibi geliyor bana neyse bakıcaz belki MAS sendeki gibi şansım acılırda ultraaslanı da yenerim :D

HAHAHAHAHAHA AMMA GÜLDÜM HEEEE  ;D ;D ;D

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
tacsız aga nerelerdesin biş cevap yaz ??? ???

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting

tebrik ederim hüseyin kardeşim , finalde başarilar diliyorum

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış

akyollu kardeşim , bende uzun süredir rakibimi bekliyorum ,  kendisine hafta içleri düzenli olarak saat 20.00 ila 23.30 arasi online olacağimi ve bu süre zarfinda sende online olursan siteden veya msnden haber vermesini söyledim fakat bir türlü birbirimize rastlayamiyoruz sanirim . cuma ( yarın ) gecesine kadar bu karşılaşma oynanmaz ve tacsiz kardeşimden herhangi bir yanit alamadiğimiz takdirde ultrahüseyin ile final karşılaşmasini oynayabilirsiniz ,

1 gece daha bekleyelim ..

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim ;)

tamam kardeşim , yarın akşam 18.00 ' a kadar bekleyelim . umarim bu süre zarfinda rakibim topic altindan mesaj gönderir . aksi takdirde kendisini süremizin dolmasindan ötürü hükmen elemek durumunda kalacağiz

Çevrimdışı TACSIZ KRAL

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
  • Carizmatic Boy
    • ICQ Messenger - 123456789
    • MSN Messenger - gala7asaray@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - crazyliseli@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • Efendy Fm
ARKADAŞLAR HEPİNİZLE BUGÜNE DEK ÇOK İYİ VAKİT GEÇİRDİM... HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI TURNUVADAN ÇEKİLİYORUM HEPİNİZE BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR...
ÜYELERARASI HALI SAHA MAÇI !!BÜTÜN İSTANBULDAN GELEBİLECEK OLANLARI BEKLERİZ... TÜM AYRINTILAR VE DAHA FAZLASI İÇİN http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=21516.0