İŞTE İLK FİNALİST.....................ULTRAHÜSEYİN:2 DARK:0DARK:0 ULTRAHÜSEYİN:3
Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 14 Şubat 2007, 23:46:25İŞTE İLK FİNALİST.....................ULTRAHÜSEYİN:2 DARK:0DARK:0 ULTRAHÜSEYİN:3TEBRİKLER KARDEŞ BU SEFER ŞANSI TUTMAMIŞ DARK KARDEŞİMİZİN
bugün izinliyim kardeş bu zamana kadar kimse hamachide olmadı olsa iki çeyrek finalistle maç yapardım ONU BİLE GÖZE ALDIM YANE MAKSAT BUGÜN SON GÜN SONRA BENDE GÜMPÜRTÜYE GİTMEM DEMİ
Alıntı yapılan: MaS - 15 Şubat 2007, 17:33:06Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 14 Şubat 2007, 23:46:25İŞTE İLK FİNALİST.....................ULTRAHÜSEYİN:2 DARK:0DARK:0 ULTRAHÜSEYİN:3TEBRİKLER KARDEŞ BU SEFER ŞANSI TUTMAMIŞ DARK KARDEŞİMİZİN s.a kardeşim hakkaten öyle yaaa kaleye doğru düzgün şutum bile olmadı iki maçtada ben bu oyunu bilmediğime inanmaya başlıyorum yine bunalıma giriyorum galibaaa ya takım komple koşmuyodu ya vurdum direkden döndü berkhamp henry pires dahil kötüydü yada ben onaları kötü yönettim napalım sağlık olsun lige asılim bari şu dakkadan sona orda belki moralim düzelir gerci ordada 3. haftada ultraaslan ile maclarım var buda demek oluyorki puan alamıycam o adamla 7, 8 mac yaptım hepsini kaybettim bu iki lig macımıda kesin kaybederim gibi geliyor bana neyse bakıcaz belki MAS sendeki gibi şansım acılırda ultraaslanı da yenerim
ya arkadaşlar perşembe son diyorsunuz daha çeyrek final maçı sonuçlanmamış ne iş daha çeyrek final maçı oynanacakta yarı finaldeki benle oynayacakta ohooooo ben her gün sizi mi beklicem maç yapıldımı yapılmadı mı diye lütfen biraz daha önem verelim çeyrek final maçları süresi biteli kaç gün geçti değil mi? erdoğan süreyi uzat bende bunu talep ediyorum o zaman madem daha rakibim hala belli olmamış
yarın 18 e kadar tacsızı bekleyelim gelmesse siz akyollu ile yapın diye düşünüyorumb sen ne düşünüyorsun hamza kardeşim